güzelim daha ortada fol yok yumuta yok sen babası benden çocuğu alacak diyorsun.siz ne zaman boşanmaya karar verdiniz de dava açtınız?
sizin hayatınızda bu tartışmalar yemek içmek gibi bişi..her gün bir olay..böyle kavga edip duracağınıza sende böyle sergenişlerde bulunacağına hayatınızı bir düzene sokun.küçük çocuğunuz var hala çocuklar gibi didişiyorsunuz.hayat çok zor.kimse kimseye yardım etmez.siz karı koca olarak birbirinize destek çıkacaksınız.sırtınızı birbirinize dayayarak hayatınızı güzelleştirmeye çalışacaksınız..ama siz bunun yerine gereksiz tartışmaların içine giriyorsunuz ki hayret ne hayrettt..adam 27 yaşına gelmiş hala çocuk gibi saçmalıyor.ailesine sahip çıkacağına eziyor.sende 20 yaşındasın ,gençsin.hayatı tam bilmiyorsun,nereye savrulursan oraya gidiyorsun ama bir karar ver artık...her zamanki gibi söyleneceksin,eşinde söylenecek ama o eve siz yine gireceksiniz..yine birlikte olacaksınız..
hayat o kadar kıs aki..o kadar kısa ki..böyle kavgalara ve gereksiz tartışmalara yer olmayacak kadar kısa..o yüzden aklınızı başınıza alıp , bu hayatta mutlu olmaya çalışın..birbirinize destek olun.siz birbirinizi kollamazsanız kimse sizi kollamaz..
Ahh eseses ahhhh!
Ne diyim ki?
Annen baban ya da aile büyüklerin her kimse otur bir konuş be bir defa.
Burada ekranın başından sana kim ne yardım edecek ki?
Hadi küçücük yaşta evlendin bir de bebe yaptın bari o meleğe yazık etme,hayatının bundan sonrasına yön ver.
Bu ne canım böyle?
Kocam tişörtüme kızdı,kocam ayakkabıma kızdı,şunu dedi bunu dedi...
Şimdi çocuğunu alacakmışmışmış..
Siz nerede yaşıyorsunuz?
Haktan hukuktan hiç mi haberiniz yok..
Siz böyle çırpınırken aileniz sizi mi izliyor?
işte ayrılalım demeden o agzına geleni saydı ve cocugu sana bırakmıcam dedii demekkii kendin aklında var böyle bişey ama dile getirmiyoo benim için bittin diyoo ama boşanalım demiyo
tabiki hayır ailem arkamda hepp onlardaa yapacakları herseyi yaptılar sagolsunlarr bizede tek yol kaldı zaten
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ya işte budur söylenecek hiç birşey yok aynen katılıyorum:lepi:ya güzelim git allah aşkına.senin kocan anca bağırır çağırır..havlayan köpek ısırmaz misali bağırır durur..bi halt edeceği yok..nerde sizde o cesaret..bir ara evlenerek bir deli cesaretinde bulunmuşsunuz o kadar..sizin ne boşanmaya ,ne hayatınızı güzelleştirmeye cesaretiniz var..anca kavga eder durursunuz siz.arkadaşında dediği gibi sizden ne köy olur ne kasaba..sizin hayatta evlenmekten başka cesaret edeceğiniz bişi yokki..
Dur dur ne penyesı dıyorum bende.
Bı oncekınden haberım yokdu
Bende sandım ayrıldınız da esın cocugunu alacak senden felan.
E ama sen bı sms yuzunden evıne gıtmemıssın.
Bu olacak işmi.Evine gitmeliydın yuzyuze konusmalıydın.Haa konusulacak bı karakterı mı yok o zaman
o sinir durumu gecene kadar ıdare edecekdın daha sonra da kendı acıklamanı yapacakdın.
Oyle kolay mı sanılıyo evlılık.Bı kızdı evden gıt yok o evden gıttı dıgerı cocugu ıste.
Olduuuuu hukuk adamları da sorarız kım cocugu dıgerınde kacırırcasına almak ıstıyosa ona verırız dıyodu.
Ya hırslandım yazıcam ama dun de bı suru alınganlık olmus yazamıyorum yanlıs anlasılacagım dıye.
Sadece sunu soylıyım en azından tam da bugun 11.yılımızı bıtırdık 12. yılımıza gırdık evlılıkde.
Hıc mı kavgamız olmadı?Yok olmadı dıyen yalan soyler.Her kavgada sinirle soylenenlere uysaydık da yapsaydık ne aıle kalırdı ne huzur ortamı.
Yanı sana kısa kolluyla dısarı cıkma dedıgınde bunu dınlemeden cıkmıssın da annende kal dedıgınde neden ısrarla esını dınlemeyı secmıssın merak ettım.
Sakın sorunlu oldugun dertlı oldugun halde senı yargılıyorum sanma ama evlılık bıtakım hırgurlerle oldunlasıyor.
Ustelık dun evıne gıdebılecegın saatlerde burada yasca senden buyuk bır suru ablan evıne gıt demıs de sana.
Neyse umarım kırmamısımdır senı ama zararın neresınden donersen kardır.
Bende ılk ısın esıne basbasa konusmayı teklıf etmek olsun dogru duzgun konusun bı ortak yol bulun.
Yoksa o ortamda yetıstırdıgınız cocugunuz da cok saglıklı olmayacak...
eee madem ailen arkanda sen neden hala bu kadar sıkıntıyı çekip sergenişte bulunuyorsun?
ya güzelim git allah aşkına.senin kocan anca bağırır çağırır..havlayan köpek ısırmaz misali bağırır durur..bi halt edeceği yok..nerde sizde o cesaret..bir ara evlenerek bir deli cesaretinde bulunmuşsunuz o kadar..sizin ne boşanmaya ,ne hayatınızı güzelleştirmeye cesaretiniz var..anca kavga eder durursunuz siz.arkadaşında dediği gibi sizden ne köy olur ne kasaba..sizin hayatta evlenmekten başka cesaret edeceğiniz bişi yokki..
ya güzelim anan baban senin evlenmeni istememiş ,evlenmişsin.eminim başta çocukta yapma dediler sana.yapmışsın.şimdide bırak onu gel diyorlar,gitmiyorsun..ya halaaa ananı babanı dinlemiyorsun.zaten herşey onları dinlemediğin için olmuş,başının dikine gittiğin için olmuş,hala da başının dikine gidiyorsun.biraz yaşadıkların ders al yaaaaaaa
ablacım ben ailemi dinliyorum zaten suanda anamın babamın yanındayımm değilmii bundan sonrada gerekenler olacak zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?