ocuumu benden alacakm :(((

sana dünkü konunda uzatma git evine diyenler bunlardan bahsetmişti işte
sen çocuksun eşin senden de çocuk böyle zıtlaşarak evlilik olmaz
bu ne hergün ayrı bi vukaat
sizden ne köy olur ne kasaba
yazık çocuğunuza üzülüyorum ben

Walla ben şöyle düşündüm okuyunca. Şimdi bu mesaj gerçek bir tehdit mi? Yoksa göz korkutma olayı mı? Eğer tehdit ise televizyonda takip ediyorum bazen boşanma davası açılıp, polise başvurup uzaklaştırma kararı çıkartılabiliyor. Çocuk 6 yaşından küçük ise annenin çok sıradışı bir hayatı yoksa anneye veriliyor bildiğim kadarıyla. Ama bu durumda öncelikle siz boşanıp boşanmayacağınıza karar verip, sonra bunu aileyle paylaşıp, aklı başında büyük bir erkekle (baba, amca vs) gidip eşinizle bu durumu paylaşın. Yok eğer ondan ayrılmayı düşünmüyorsanız çekeceksiniz maalesef bu durumu. Ama iyi düşünün, hayatınızı etkileyecek bir karar vermeniz gerekecek.

işte ayrılalım demeden o agzına geleni saydı ve cocugu sana bırakmıcam dedii demekkii kendin aklında var böyle bişey ama dile getirmiyoo benim için bittin diyoo ama boşanalım demiyo

Ahh eseses ahhhh!
Ne diyim ki?
Annen baban ya da aile büyüklerin her kimse otur bir konuş be bir defa.
Burada ekranın başından sana kim ne yardım edecek ki?
Hadi küçücük yaşta evlendin bir de bebe yaptın bari o meleğe yazık etme,hayatının bundan sonrasına yön ver.
Bu ne canım böyle?
Kocam tişörtüme kızdı,kocam ayakkabıma kızdı,şunu dedi bunu dedi...
Şimdi çocuğunu alacakmışmışmış..
Siz nerede yaşıyorsunuz?
Haktan hukuktan hiç mi haberiniz yok..
Siz böyle çırpınırken aileniz sizi mi izliyor?

konunuzu bilmeyen arkadaşlar olabilir benim gibi,o yüzden çok yorum yazmak istemiyorum.boşanmadan alacağını söyledi sanırım eşiniz.çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama öyle kolay alamaz kimse anneden evladını.haklarınızı sonuna kadar koruyun.allah yardımcınız olsun.

tabiki hayır ailem arkamda hepp onlardaa yapacakları herseyi yaptılar sagolsunlarr bizede tek yol kaldı zaten

Dur dur ne penyesı dıyorum bende.
Bı oncekınden haberım yokdu
Bende sandım ayrıldınız da esın cocugunu alacak senden felan.
E ama sen bı sms yuzunden evıne gıtmemıssın.
Bu olacak işmi.Evine gitmeliydın yuzyuze konusmalıydın.Haa konusulacak bı karakterı mı yok o zaman
o sinir durumu gecene kadar ıdare edecekdın daha sonra da kendı acıklamanı yapacakdın.
Oyle kolay mı sanılıyo evlılık.Bı kızdı evden gıt yok o evden gıttı dıgerı cocugu ıste.
Olduuuuu hukuk adamları da sorarız kım cocugu dıgerınde kacırırcasına almak ıstıyosa ona verırız dıyodu.
Ya hırslandım yazıcam ama dun de bı suru alınganlık olmus yazamıyorum yanlıs anlasılacagım dıye.
Sadece sunu soylıyım en azından tam da bugun 11.yılımızı bıtırdık 12. yılımıza gırdık evlılıkde.
Hıc mı kavgamız olmadı?Yok olmadı dıyen yalan soyler.Her kavgada sinirle soylenenlere uysaydık da yapsaydık ne aıle kalırdı ne huzur ortamı.
Yanı sana kısa kolluyla dısarı cıkma dedıgınde bunu dınlemeden cıkmıssın da annende kal dedıgınde neden ısrarla esını dınlemeyı secmıssın merak ettım.
Sakın sorunlu oldugun dertlı oldugun halde senı yargılıyorum sanma ama evlılık bıtakım hırgurlerle oldunlasıyor.
Ustelık dun evıne gıdebılecegın saatlerde burada yasca senden buyuk bır suru ablan evıne gıt demıs de sana.
Neyse umarım kırmamısımdır senı ama zararın neresınden donersen kardır.
Bende ılk ısın esıne basbasa konusmayı teklıf etmek olsun dogru duzgun konusun bı ortak yol bulun.
Yoksa o ortamda yetıstırdıgınız cocugunuz da cok saglıklı olmayacak...

işte ayrılalım demeden o agzına geleni saydı ve cocugu sana bırakmıcam dedii demekkii kendin aklında var böyle bişey ama dile getirmiyoo benim için bittin diyoo ama boşanalım demiyo

ya güzelim git allah aşkına.senin kocan anca bağırır çağırır..havlayan köpek ısırmaz misali bağırır durur..bi halt edeceği yok..nerde sizde o cesaret..bir ara evlenerek bir deli cesaretinde bulunmuşsunuz o kadar..sizin ne boşanmaya ,ne hayatınızı güzelleştirmeye cesaretiniz var..anca kavga eder durursunuz siz.arkadaşında dediği gibi sizden ne köy olur ne kasaba..sizin hayatta evlenmekten başka cesaret edeceğiniz bişi yokki..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ya işte budur söylenecek hiç birşey yok aynen katılıyorum:lepi:

ya güzelim anan baban senin evlenmeni istememiş ,evlenmişsin.eminim başta çocukta yapma dediler sana.yapmışsın.şimdide bırak onu gel diyorlar,gitmiyorsun..ya halaaa ananı babanı dinlemiyorsun.zaten herşey onları dinlemediğin için olmuş,başının dikine gittiğin için olmuş,hala da başının dikine gidiyorsun.biraz yaşadıkların ders al yaaaaaaa

Son düzenleme:

iştee dün sana bundan bahsedilmişti eeesss
eşin ılımlı değilse sen ılımlı olcan alttan alıcan,
giyme diosa giymicen,iki tarafta sivri olursa evlilik yürümez,
evini bırakıp ailende kalıcağına,evinde otursaydın belki bu duruma gelmezdi,
başkalarına beddua ediceğine,bence evliliğini kurtar,yada bitir...
böyle çocuğunuzuda yıratırsınız,yazık o yavrucağa

abcacım allah daha nice senelre götürsünn sizi o beni, daha öncedende cok kovmustu hep gitmiştim evime ben bu kezz gitmememin sebebi daha kötü şeyler olacagındandı bana seni gözüm görmesinn dayak yersin bundan sonra bunu göze alarak gel dedii ben nasıl gideyimm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sonuna kadar katılıyorum,ağzına sağlıka.s.
yaa arkadaşım her kavganızı buraya konu diye açacak mısın?
hoşuna mı gidiyor ayrı konu açmak,çocuğunuza yazık:1no2:
çocuk yapmak çok kolay onu yapmışsınız ama bunun sorumluluğunu almak o kadar kolay değil işte:bbo:

ablacım ben ailemi dinliyorum zaten suanda anamın babamın yanındayımm değilmii bundan sonrada gerekenler olacak zatenn

lmaz:ben burda sadece çocuğuna üzülüyorum yazık o yavrucağa bence ne yapıcaksan yap bir an önce kararını ver o çocuk o ortamda nasıl büyücek psikolojisi iyice bozulur onu düşün ve kararını ona göre ver derim ben şahsen:umursamaz:

ya allah allah anlamıyorumm ben gercekten tamam dün olanlar bi kenaraa ya bu köşenin adı bir derdim var değilmi bendee bugun olan yeni bişeyi yazdım aynı seyleri değilki cocugumu alacakmış benden dedim sadece buu kocam söle böle demiyorum artıkk köşe derdim var köşesi bende derdimi yazdımm sizlere lütfen birazcık anlayışş

actıgın her baslık zaten evlılgındekı sorunla alakalı
ınsanlar okuyup emek verıp cevap verıyolar
ama sonra yenı bır baslık acılıyo yenır bırsey daha olmus
ınsanlar bu sefer buna cevap yazıyo
soylenenler hep aynı
ya bu deveyı gudeceksın ya bu dıyardan gıdeceksın
yol bellı olay bellı
sen ne yapacaksın arkadaşım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…