ya allah allah anlamıyorumm ben gercekten tamam dün olanlar bi kenaraa ya bu köşenin adı bir derdim var değilmi bendee bugun olan yeni bişeyi yazdım aynı seyleri değilki cocugumu alacakmış benden dedim sadece buu kocam söle böle demiyorum artıkk köşe derdim var köşesi bende derdimi yazdımm sizlere lütfen birazcık anlayışş
ya allah allah anlamıyorumm ben gercekten tamam dün olanlar bi kenaraa ya bu köşenin adı bir derdim var değilmi bendee bugun olan yeni bişeyi yazdım aynı seyleri değilki cocugumu alacakmış benden dedim sadece buu kocam söle böle demiyorum artıkk köşe derdim var köşesi bende derdimi yazdımm sizlere lütfen birazcık anlayışş
hiç sanmıyorum yine sen dönersin kocana yaa hadi bakalım göreceğiz
tamam arkadaslar özür dilerim bi daha konu acmammm
tamam arkadaslar özür dilerim bi daha konu acmammm
doğru diyosunuz msjlarında ococugu alıcam kim engel olmaya kalkarsada vururum diyor resmen bu nasıl bi cümledir böylee yapacağı pislik bile yeter zatenn ama kimse evladımdan ayıramaz benii ben onsuz olamam
eeesss .!.:yazıklar olsunsenin gibi insanlaraa kızım sen bu kafyla gidersen zaten kimse almaz seniii yeter artık be bu ne böyle küstahca konusmalar falann ben adam gibi kalp kırdıysam özür dilerim dedim ama sen hala uzatıoyosunn buda senin çirkefliğin iştee senin hayat felsefen böyleymiş demkkii ama sana ne diyorum biliyomusunn allah da seni benim durumuma düşürsünde hislerimi yasa emi banada bidaha yazmaaa adımıda kullanmaa sunuda o kafana sokkk
Keşke bana bu bedduayı etmeseydin eeesss
Allah ıslah etsin,Allah o yavrucağa mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin..
Hala burada debeleniyorsun,adamın karşısına çık sor sorabiliyorsan..
"sen benim çocucuğumu ne hakla alıyorsun" diye..
Soramazsın..
Dün sana evine git,otur konuş kocanla dedik..
"Sen ne anlarsın" dedin..
Sinirim geçti,senin o hakaret içeren özel mesajlarını unutmaya çalıştım ve üzüldüm haline..
19 yaşındasın,haline bak,bitmişsin..şu an da üniversitede olman gerekirdi senin..
Dilerim okul çağında evlilik,koca derdine düşen,anne babasına isyan eden kızlarımıza örnek olursun..
Keşke buraya açtığın konularla birlikte sorunların çözülseydi..Keşke..
Senin ettiğin bedduayı ben senin senin çocuğuna kalbimden sağlığı sıhhati huzuru için dua olarak gönderiyorum.
Allah onu korusun..Fotoğraflarına baktım,maşallah..
Şunu unutma eeesss birinin hakkında kötülük düşünürsen Allah o kötülüğü senin başına verir,sakın unutma..
insanlar kendilerini temize cıkarmak için çok güzel konusuyorr burda özel msjlar dışında (1kişiye bu lafım) bravo valla bende bu yetenek yok oyüzden giremedim gözünüzee özür dilerim (bu sözüm de herseye sazan gibi yorum yapanlara herkeze değil... önce önyargılı ve tartısmaya hazır bi şekilde yorumlar yapıp beni tahrik edip,özeldenn farklı msjlar cekip burda masumu oynama güzelimm.ben senin gibi özelden yollagın msjları buraya yapıştırmaya gerek duymuyorum.evettt daha konu acmıyorum çünkii şu güzelim sitedeki bazıı kendini bilmezlerr yüzünden ne konu acarımm ne baska bişey.tüm yazdıkları iyi algılayarak okursanızz anlardınızz zaten evett gözünüz aydın kızlarr hadi sevininn eeesss karar verdii kocasına bastı tekmeyiii rahatladınızmıı dik duruşlu kadın rolunu oynayanlar sevinin hadiii hepiniz gözü aydın benimde tabi ister şikayet edinn ister silin umrumda bile değill hiçbişey artıkkk......ha birdee ben gidince arkamdan dedikoduu yapmayınn ha sizin gibi hanımlara yakısmazzz öpüyorummmmm hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?