• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hani Benim Oğlum Nerdeymiş?

sonuna kadar hiç sıkılmadan okudum...
maaşallah sana ve kuzucuğuna....
güle güle büyüt canım....

ayyyyyyy bütün doğum hikayelerinii gözyaşlarıylaa okuyorumm

ne güzel bir doğum hikayesi sağlıkla büyüt bebeğini tebrik ederim,darısı bizim de başımıza inşallah böyle kolay olur

off ağlattın beni minik efendi hayırlı olsun cnm allah yardım etmiş

canım hayırlısıyla büyüt hayırlı evlat olsun size

Allahım banada senin yaptığın gibi bir doğum yaşatsın inşallah canım :)

Ne guzel anlatmıssınız allah mutlulugunuzu daım etsın
okurken oyle cok duygulandım kı gozlerımden yas gelmıs

Allah hayırlı sağlıklı ömür versin bebeğinize..okurken o kadar heyecanlandımki inşallah benimde sizin gibi rahat geçer doğumum...tebrikler...

doğum hikayeni büyük bi heycanla okudum...çok güzel özenle yazmısın.yani okadar doğal anlatmışsın ki yazdıkların hep gözümün önünde canlandı...ve hikayenin sonunda agzımın burnumun aktığını hissettim...:) benimde doğumuma 1-2 gün var ve çok heyecanlıyım...negüzel keşke benimde böle oluverse doğumum.herşey başlasa ve bitse.normal doğum yapsam... belkide haklısın herşeyi Allah'a havale edip hiç düşünmemem gerek ama ben sürekli bu gece mi olur mu yarın mı olur diye diken üzerindeyim ve doktor normal doğumum riskli olabileceğini sölediği için beni sezeryana almasından korkuyorum.çatı kemiğim çok basıkmış...oysa hayatta en çok istediğim şey normal bi doğum yaparak bi bebeğe sahip olmak...seni tebrik ederim...hastaneye gidene kadar doğumun ilk evrelerini kendi başına
başarıyla atlatmışsın ne güzel...Allah herkese sağlıklı normal güzel doğum ve sağlıklı bebişler nasip etsin...

Ne güzel bir hikayee zevkle okudum
rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bebişinee
darısı bize artık benimde oğlum olacakmış :))

doğum hikayeni büyük bi heycanla okudum...çok güzel özenle yazmısın.yani okadar doğal anlatmışsın ki yazdıkların hep gözümün önünde canlandı...ve hikayenin sonunda agzımın burnumun aktığını hissettim...:) benimde doğumuma 1-2 gün var ve çok heyecanlıyım...negüzel keşke benimde böle oluverse doğumum.herşey başlasa ve bitse.normal doğum yapsam... belkide haklısın herşeyi Allah'a havale edip hiç düşünmemem gerek ama ben sürekli bu gece mi olur mu yarın mı olur diye diken üzerindeyim ve doktor normal doğumum riskli olabileceğini sölediği için beni sezeryana almasından korkuyorum.çatı kemiğim çok basıkmış...oysa hayatta en çok istediğim şey normal bi doğum yaparak bi bebeğe sahip olmak...seni tebrik ederim...hastaneye gidene kadar doğumun ilk evrelerini kendi başına
başarıyla atlatmışsın ne güzel...Allah herkese sağlıklı normal güzel doğum ve sağlıklı bebişler nasip etsin...

canım benim.... belki de doğum yapmışsındır bile :) almışsındır bebeğini kucağına... her doğum güzeldir, ne şeklide olursa olsun... canınızdan can getiriyorsunuz dünyaya... yepyeni tertemiz masum bir hayat... ister normal olsun ister sezaryan, bi can geliyo dünyaya, bu neyle nasıl kıyaslanır ki??? sadece çok pimpirik olmıycaksın... bak heyecan yaptığını kendin söylüyosun, sadece o günü yaşa, o anı... zaten o durumun içine girince kendisi ilerliyo aşama aşama, senin bişey yapmana bile gerek yok :) dua ve sabır... o güzel anları yaşadığım için çok şanslıyım aslında....
en kutsal duygu annelik.. buna nasıl başladığınız çok da önemli değil, normal ya da sezeryan... Allaha havale ediverin tamam mı canlar..... hayırlı , sağlıklı doğumlar hepinize.....

öyle bi anlatmışsınki oldu bitti der gibi ne kadar rahat sakin insanın tekrar bende böyle yaşamalıyım diyip tekrar hamile kalası geliyor valla . allah bebeğine uzun ömürler versin

cnm çok güzel uzun uzun yazmışsın keyifle okudum..bende normal doğum yaptım herkes yaşamalı bu duyguyu diyorum..herşeyi abartır oldu insanlar..sancıları,dikişleri vs..
ama ben ısrarla 2. yide normal istiyorum inşallah oda sorunsuz bir şekilde normal gelir dünyaya

canim ne kadar guzel anlatmissin, bende 35 haftalik olcam insalah bu carsamba. Insallah rabbim normal dogumu banada yasatir, senin gibi bu guzel duyguyu ilk defa yasarim. Bu da benim ilk tecrubem olacak, benim ilk bebegim. Allahim herkeze yardim etsin insallah.

canım yaa içim ısındı... gözlerim doldu okurken.. öyle güzel öyle sıcak ve içten anlatmışsın ki...

Allah bağışlasın..

uzun ömürlü,güzel kaderli evlat olsun.:nazar:

darısı başıma. :)

hikayeniz benide ağlattı güzel bi doğum olmuş hakkaten rabbim hepimize kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin :69:

Back