kızlarrrrrrrrrrr topik topik gezdim ve sonunda buldum. işte son haberler:
serenanes bu sabah doğum yaptı annemizin ve doruk bebeğimizin sağlığı gayet iyi 50cm 3300 gr şimdilik haberler bu kadar.
:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
kızlarrrrrrrrrrr topik topik gezdim ve sonunda buldum. işte son haberler:
serenanes bu sabah doğum yaptı annemizin ve doruk bebeğimizin sağlığı gayet iyi 50cm 3300 gr şimdilik haberler bu kadar.
:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
kızzzlalaarrrrrrr yettim garii :)))
doğurdum aldım geldim oolanı ..evde ilk gece üstümüzden tren geçti sanki.. komplikasyonlarım oldu normal doğumda doruk son dakiada kordon dolanması yaşadı ve yırtıı biraz beni ama olsun varsın ..2 saatten doğurdum ( all in all ) yani hepsi o kadar sancı su doğum blmem ne.. ama şimdi popomun üstüne oturamıyorum oayrı :)) kayınvalidem kaldı genelde bizimle o da travma yaptı bende ama ooluşumla ben birbirimize adapte olmaya çalışıyoruz. 2 saatte bi akan çeşme gibi oldum, tak göğüs pedi çıkar meme bilmem ne.. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Sinem bunları okuyunca sakın neeeee deme emi :))))
forsat bulamıyorum ama önümüzdeki günlerde gündüz saatlerinde daha iyi organize olup gelip anlatıcam hikayemizi..hepinizi seviyorum , bu arada doğumhaneye girerken listeyi okumama izin verilder, ama içeri almadılar.Doktorum sinirlendi biraz bana, sonra stresine veriyorum falan dedi :)))))))))))))))))))))))))))))
Vivaldi keman koncertosu ve KK listesi elimde girdik, Doruk ve ben, ve eşim çıktık..allah hepinize yaşatsın çok güzel mis kokulu bir mucize...
öperim hepinizi...
doğurdum aldım geldim oolanı ..evde ilk gece üstümüzden tren geçti sanki.. komplikasyonlarım oldu normal doğumda doruk son dakiada kordon dolanması yaşadı ve yırtıı biraz beni ama olsun varsın ..2 saatten doğurdum ( all in all ) yani hepsi o kadar sancı su doğum blmem ne.. ama şimdi popomun üstüne oturamıyorum oayrı :)) kayınvalidem kaldı genelde bizimle o da travma yaptı bende ama ooluşumla ben birbirimize adapte olmaya çalışıyoruz. 2 saatte bi akan çeşme gibi oldum, tak göğüs pedi çıkar meme bilmem ne.. ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Sinem bunları okuyunca sakın neeeee deme emi :))))
forsat bulamıyorum ama önümüzdeki günlerde gündüz saatlerinde daha iyi organize olup gelip anlatıcam hikayemizi..hepinizi seviyorum , bu arada doğumhaneye girerken listeyi okumama izin verilder, ama içeri almadılar.Doktorum sinirlendi biraz bana, sonra stresine veriyorum falan dedi :)))))))))))))))))))))))))))))
Vivaldi keman koncertosu ve KK listesi elimde girdik, Doruk ve ben, ve eşim çıktık..allah hepinize yaşatsın çok güzel mis kokulu bir mucize...
öperim hepinizi...
öperim hepinizi...
bu arada ben de senemim gibi 3 aralıkta regl oldum ama ben zaten bu ay eşimin ameliyatı nedeniyle çalışamamıştım. bu arada flash korkumu yenerek dr a gittim cumartesi günü. çok şükür yumurtalıklarda ve rahimde bir sorun yok. ama dr bir sürü hormon tahlili, kan tahlili, tiroit, şeker vs. yaptırdı. onların sonucunu alcam ve 14 ü pazartesi smear testine giricem. ne olur dua edin herşey yolunda olsun çok stresliyim inşallah kötü hiçbirşey çıkmaz canlarım :Saruboceq:
öperim hepinizi...
Şimdi oda da arkadaşlar bebkleriyle ilgili sıkıntılarından bahsediyorlarr içim bunaldı vallaaaa, hani derlerya ne senle ne sensizzz çocuklarda aynen öyle galibaaa
EVVET AYNEN ÖLE SİNEMCİM AMA ŞİMDİ DÜŞÜNÜNCE SENİNDE ARTIK VAKTİN GELMİŞ AMASI MAMASI KALMAMIŞTI :dilcikar: EHUEHEUEH ŞAKA ŞAKA VALLA BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORDUM AMA BENİMDE YAŞ 28 OLDU ŞÖLE 30 A KADAR VAKTİN VAR DİYORLAR DOĞRUMUDUR ACABA ? EHEUHEUEH yerimseniben
ayyyy senaaammmmm Allah analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu upuzun bir ömür nasip etsin Doruk bebeğe inşallah. gözünüz aydın kuşuuum. normal doğumdan her zaman korkmuşumdur ama 2 saat dedin ya helal olsun be canım, herşeye değer değil mi :)))))) o hengamede isimlerimizi okuman karşısında senemim gibi eğiliyorum Allah razı olsun diyorum canımmm.
bu arada ben de senemim gibi 3 aralıkta regl oldum ama ben zaten bu ay eşimin ameliyatı nedeniyle çalışamamıştım. bu arada flash korkumu yenerek dr a gittim cumartesi günü. çok şükür yumurtalıklarda ve rahimde bir sorun yok. ama dr bir sürü hormon tahlili, kan tahlili, tiroit, şeker vs. yaptırdı. onların sonucunu alcam ve 14 ü pazartesi smear testine giricem. ne olur dua edin herşey yolunda olsun çok stresliyim inşallah kötü hiçbirşey çıkmaz canlarım :Saruboceq:
çok saolun canlarım..bebişim günde 8-10 kere kaka çiş yapmak sureti ile doktorlarından takdir topladı bugün..ben de dedim ki bu şeyin sevimli yanı ne olaki ??!!!
iyi besliyorsun demektir takma kafana dedi doktor amcamız..sünnet de ettirdik, pek bir süratle gelişiyor oğlumun hayatında herşey.. ben de el çabukjluğu kazaqnmaya çalışıyorum gün geçtikçe ilerliyor alt açma yok kaka temizleme emzirme gaz çıkarma seanslarımız ama nerdeyse evin hep oğlanın odasında yaşadığımı farketmedim değil :)))))
ara ara sizi bilgilendirmeye devam edicem öööppeeriiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?