Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum da Amerikan'da :)) ama ben onun muayenehanesine gidiyorum. O da hastanenin hemen karşısında. Benim dış gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemem de Amerikan'da olmuştu.
Bugün doktoruma gittim ben de. Reglim bugün başladı sağolsun. Aslan bebeğini kaçırdık galiba.
canlarım günayyyydıııııın opuyorumnanaktan
ayy Doruk paşam benim gününü de beklermiş dakik adam olcak galiba annesi :)))))))
bu arada senacım o kapı süsünü daha sonra paşanın odasının kapısına da takabilirsin bir arkadaşım öyle yaptı çok da güzel oldu.
ben çok basit bir şekilde mavi kağıt kaplı çukulata üstüne de bir fiyonk yaptırdım, bir tane de hastane kapı süslemesi o kadar .. çok pahalı oluyor o süslemeler ve de hemen atılıyor..bir de şimdi abartı olsun istemedim,hakkatten masrafımız çok zira ..
arkadaşının adını ver onu da ekleyeyim listeye madem :Saruboceq:
canlarım günayyyydıııııın opuyorumnanaktan
ayy Doruk paşam benim gününü de beklermiş dakik adam olcak galiba annesi :)))))))
bu arada senacım o kapı süsünü daha sonra paşanın odasının kapısına da takabilirsin bir arkadaşım öyle yaptı çok da güzel oldu.