ohhhh maşallah vakit su gibi geçmiş yawww, daha dün gibi ahh bi ikinci meleğime kavuşsam duaların, 1,5 ay kaldı diyince şaşırdım walla. Anacım 11-13 kilonun lafımı olurrrr, sen iki çocukla hoppadanak veririsin hepsini.
Bu arada demekki seninle çok aynı frekanstayız, Didem benim çocukluktan aklımdaki isimdi ama Delfin'i de çok sever ve bi çok yerde nick olarak kullanırdım fekat babamız delfine sıcak bakmayınca kuzumun ismi oldu Didoş. Ne diim bence ikiside süper seçim, ismiyle cismiyle sağlıcakla yaşasın melekler.
Bizi soracak olursanız bendenizde kışdan aldım nasibimi ve çok fena üşüttüm, artık öksürmekten ses mems de kalmadı ve en kötüsüde Didoşa da sirayet etti, kuzumunda fırk fırk ve de son derece huysuz bi şekilde dolanıyo. Valla aslında bu halde işte olmamak lazım ama evde beni bir huysuzluk abidesi beklediğinden işte gücümü toplayıp kendisiyle tüm gece anca başedebiliyorum, aldığı onca paresetemole rağmen yine uyumuyorya cadı ne diim ben kendisine
Onun dışında bi dee bugün 35 yaşımıda devirmiş bulunuyorum, tek diyebileceğim, bu hayattan daha hiç bi şey anlamadığım
merhaba herkese:)
Sibel maşallah çok az kalmış doğuma.. doğum şekli belli mi??
oğluşunun boyu kilosu sağlığı sıhhati yerindedir inşallah
ayy çok az kalmış ne güzel.. darısı bana olsun.. benim daha 1,5 ayım var. ve +11 kilodan fazlasını ekledim üzerime :26:
ilk kızımda toplamda 13 kilo almıştım. şu 1,5 ayda çok almasam bari.
Sinem sen nasılsın, didoş hanım nasıl?? Bizde Defneye uygun isim arıyoruz.. didem şuan ilk sırada:) birde delfin var.. ama bundan eşimin haberi yok henüz
gerçekten vakit geçiyor ve ben 2 çocukla nasıl başedebilirim diye kara kara düşünüyorum.. Rabbim kolaylık versin.
sana ve didoşa da çok geçmiş olsun.. bu ara salgınmış bu. grip öksürük ve boğaz iltihabıbol c vitamini alın analı kızlı.
ve dee DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..
nice nice yaşlara ailenle beraber girmen dileğiyle.
Kızlar ben doğum günümde doğurdum:)))Allah' ımın bana en güzel hediyesi geldi...MERT im geldi...
Detayları sonra yazacağım kızlar...Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, tek kelimeyle müthiş bir sevgi, herşeyin üzerinde...
Kızlar ben doğum günümde doğurdum:)))Allah' ımın bana en güzel hediyesi geldi...MERT im geldi...
Detayları sonra yazacağım kızlar...Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, tek kelimeyle müthiş bir sevgi, herşeyin üzerinde...
Heyy maşşallahhh vallada aklıma gelmedi değil, hatta faceden ona benzer bi temennide bulunmuştum dimekki bana malum olmuşşşş
Ohhh çok mutlu oldum Allah analı babalı, sağlıklı büyütmeyide nesip etsin inşallahhhh, en kısa zamanda tatloşuda görürüz umarım, bi kırkı çıksın helede
Hadi bakalım Semra darısı sana artık bi avazda senide mutlu mesut okuruz inşallahhhh
İNŞALLAH İNŞALLAH.. ama benim bi avazda doğurma gibi bi hikayem olamıycak.. çünkü kızımda acil sezeryana alınmıştım, bunda da öyle olacak.. dualarınız fazla acı çekmemem yönünde olursa çok sevinirim.. çünkü kızımda çok zor günler geçirdim
SİBEL şimdi ne yapıyosun acaba çok merak ediyorum.. inşallah sütü kısa sürede gelmiştir.. ve şuan bebeğini emziriyordur belki de:) yada uyuyodur minik MERT..
tekrar hayırlı olsun, ömrü sağlıklı ve uzun olsun
Maşallah ne kadar güzel.. Allah analı babalı büyütsün.. Ömrü hayırlı ve uzun olsun inşallah..
Rabbim onu size, sizi ona bağışlasın.
eeeee semra annecik ne dedi doktor ne zaman sezeryan günü, ay beni heyecan sardı bakalım nasıl olacak ikinci çocukla hayat, şimdiki meleğiniz müstakbel ablanın tavrı nasıl olacakk valla her detayı merak ediyorum, umarım vakit buldukça bizimle paylaşırsın, hoş biz karı koca ikinciyi düşünmüyoruz ki birinciye karar vermemiz 8 yılımızı aldıama ben ara ara yalnız kalamasa mı bu kız demekteyim de sonra beni öyle bi delirtiyorkiii amannn yok ben almim diyorum. Bi de bana rahmetli anacım hep unutuyorsun kızım der dururdu üç çocuk anası olarak ama ben valla neredeyse her anı çok net anımsıyorum, helede şu süt mevzu yok oldu olmadı,hele iş yerinde sağmalar sonrasındaki steril etme sıkıntıları+uykusuzlukkk... kısacası her güzel anı olduğu gibi olumsuzlarıda hatırlamaktayım. Ne diim sana bol bol sabırlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?