ohhhh maşallah vakit su gibi geçmiş yawww, daha dün gibi ahh bi ikinci meleğime kavuşsam duaların, 1,5 ay kaldı diyince şaşırdım walla. Anacım 11-13 kilonun lafımı olurrrr, sen iki çocukla hoppadanak veririsin hepsini.
Bu arada demekki seninle çok aynı frekanstayız, Didem benim çocukluktan aklımdaki isimdi ama Delfin'i de çok sever ve bi çok yerde nick olarak kullanırdım fekat babamız delfine sıcak bakmayınca kuzumun ismi oldu Didoş. Ne diim bence ikiside süper seçim, ismiyle cismiyle sağlıcakla yaşasın melekler.
Bizi soracak olursanız bendenizde kışdan aldım nasibimi ve çok fena üşüttüm, artık öksürmekten ses mems de kalmadı ve en kötüsüde Didoşa da sirayet etti, kuzumunda fırk fırk ve de son derece huysuz bi şekilde dolanıyo. Valla aslında bu halde işte olmamak lazım ama evde beni bir huysuzluk abidesi beklediğinden işte gücümü toplayıp kendisiyle tüm gece anca başedebiliyorum, aldığı onca paresetemole rağmen yine uyumuyorya cadı ne diim ben kendisine
Onun dışında bi dee bugün 35 yaşımıda devirmiş bulunuyorum, tek diyebileceğim, bu hayattan daha hiç bi şey anlamadığım
gerçekten vakit geçiyor ve ben 2 çocukla nasıl başedebilirim diye kara kara düşünüyorum.. Rabbim kolaylık versin.
sana ve didoşa da çok geçmiş olsun.. bu ara salgınmış bu. grip öksürük ve boğaz iltihabı bol c vitamini alın analı kızlı.
ve dee DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..
nice nice yaşlara ailenle beraber girmen dileğiyle.