pelincim, suurcum, nurfezacım çok tişikkur ediyorum.
tubaa e hadi o zaman ne bekliyonuz anacım.. bak biz yola çıktık bakalım ay sonunu bekliyoruz helecanla.
Merhaba herkese Aslıcım çalışmalarında başarılar dilerim :)
Hee evet sizleri heyecanlandırdım haklısınız ama haftasonu markete gittik eksikler vardı birde ne göreyim eşim tam 4 kutu afedersiniz yağmurluk almışşşş bilmiyorumkismile
hem utandım hem sıkıldım ben söylene söylene geldim neymiş efendim eczanede pahalıymış hazır gelmişken alalım ya şimdi bi dediği bir dediğini tutmuyor.. sonra dedim hani yapcektik boşşverr deyip duruyor....
Zaten morelim bozuk çok samimi arkadaşımın ablamın bebeği olmuyor en son gittiği muayenede kötü şeyler söylemişler yıkılmış halde bu konulardan bahsetmiyorum bile ona neyse haftaya ben iyi bir doktora gitmeye karar verdim bakalım.
Bir yerlerden başlamalı diye düşünüyorum
Birde Rabbim kimseyi çocukla sınamasın...Geçende başımdan bir olay geçti abimler bize geldiler akşam oturmasına abimin bir 7 yaş ikiciside 1.5 yaşında oğulları var o sıra bahsettiğim hülya ablada bizdeydiler. neyse konusu açıldı...ben konuşturmadım kapattım ki Abim doktor yenge hatunda hemşire sağlıkçılar anlayacağınız.
Eşim ufaklığı seviyor hoppidi hoppidi yapıyor abim demez mi maşallah deyin!!!! Anaaa biz dumura uğradık ee bende lafı soktum tabii... Sonuçta eşim bozuldu ve bende dedimö artık sevme ben onlar için değil ki çocuk olduğu için seviyorum diyerek hepsini madara etti.. Abim yanlış anladınız bilmem ne AAAAA birde baktım ki onlar gidince ağluıyorum sinirden ve bu konuda sıkıntı yaşayanları işte ozaman tam anlamıyla anladım....lmaz: