ahh!!! "ama ben baba olmaya hazır değilim" diyor... bende : alsanaalsanasmile9 ay karnımda kalacak, doğana kadar hazır olursun, dedim. cevap yok...
merhaba kızlar.. görüyorum ki amacılar çoğalmış ve nedense iş kocalarda takılmış.. pelin ve handeye katılıyorum hazır olmak diye bi şey yok.. hamileliğimde son 3 ayıma girmişken hala hazır değilim diyorum.. bebeğin sorumluluğu çok farklı olacak biliyorum ama buna katlanacak kadar da o tatlı bebişi istiyorum.. mesele o işte.. isteyince herşey olur merak etmeyinn.. handecim seni de enerjini toplamış gördüm.. dualarım seninle tatlım.. kaydirigubbakcemile5
herkese merhaba,
yeni arkadaşların hikayelerini okumam lazım önce ki yorum yapabileyim..
ama şimdiden hoşgelmişler..
,topiğin adı zamanla öyl eoldu böyle oldu ama gene dönüp dolaşıp bir AMA topiği olarak kaldı, neticede herkesin AMA ları var , kaçınılmaz..
herkese sevgiler, kısa zamanda geleceğim.
Ama hepsinden evvel ASLI cım geçmiş doğumgünün kutlu olsun, mutlu sağlıklı bir 365 gün geçirmeni diliyorum...
selam kizlar,
islerim pzt den beri delirmis durumdi, biraz toparladim ve bakiim kimler neler yapmis, neler olmus diye geldim,pek kimsecik ugramamis hatta topicigimiz taaa kacinci sayfalarda...
ben de gün sayiyorum.hem bebis icin, hem de tatil icin...bu ay garip hissediyorum nedense..insallah hakkimizda hayirli olan olur ..beklemedeyiz bakalim...bilmiyorumkismile
hepiniz kucak dolusu sevgilera.s.
suurcum senin kırmızıların geliş tarihi ne?
aslicim, hesaplayicilara göre 29, yani bugün cnm...su ana kadar tik yok kirmiziyla ilgili..benim kirmizlar hep tarihinden 2-3 gün önce gelir, senede bir kere 1-2 gün gecer...birkac gün bekyecegim mecbur...bilmiyorumkismile
aslicim, hesaplayicilara göre 29, yani bugün cnm...su ana kadar tik yok kirmiziyla ilgili..benim kirmizlar hep tarihinden 2-3 gün önce gelir, senede bir kere 1-2 gün gecer...birkac gün bekyecegim mecbur...bilmiyorumkismile
bak simdi!.. bence sen ivedilikle bi test yap şekercim. madem günün geçmiş.sona da bize haber ver..hadi hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?