Selam hanımlarrr. Bullduğum kısa boşlukta buradayımm. Öncelikle iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürlerrrr. Sonunda evimize gelebildikkk çok çok mutluyuzzz. Şimdii en büyük çabamız hastane anıarını kalbimizden ve anılarımızdan silebilmek, mama alışkanlığından kurtulabilmekkk. Ahhh bi deee şu evin kalabalığı olmasa belkide daha kolay olacak ama yapacak şey yokkk kimseye git denmiyorr, hele daha gelectıkekler varr. Neysee beni görmelisinizzz bir tevkkül iççindeyim ki kendimi tanıyamıyorummm, hem sinir patlaması yaşayan ben değil eşim olduu. Zavallıı tüm iyi niyetiyle kötü kişi ilan edildiii çünküü sözlü uyarıda bulunmak zorunda kaldı her iki anneyedeee, sabahtan beri didşen iki kadın da o dakikada birlik olupp zavallı kocişime cephe aldılarr, yeni yeni düzeldi aralarıı. Oyy çok zor yawww ama olsunnn en zorunu atlattıkk bunlar bana vızz gelirrrr....
Ahh kuzumm bıkbıklanıyorrr hadi ben kaçtıkkk gene gelicemmm bekleyin beni anacımm aklinialirimsmile
:sinifsinif: aayyy sinem anneeee çok duygulandım yaaa.. çok mutlu oldum şükür ki gelmiş didem kuzu evine... hadi bakalım sağlıkla, huzurla, mutlulukla hep beraber geçirin önünüzdeki hayatııı... Allahım sizleri ayırmasın inş. sinem anne kuzunun cennet kokusunu bizim yerimize de çek içine..
uff yaaa bana ne bana ne bende isterem o bal yanaklardaaannn... neyse az kaldı yaklaşık 3-3,5 ay sonra nasipse benimde mis kokulum kollarımda olacak.. boshayallersmile