pelincim, suurcum, nurfezacım çok tişikkur ediyorum.
tubaa e hadi o zaman ne bekliyonuz anacım.. bak biz yola çıktık bakalım ay sonunu bekliyoruz helecanla.
Ben anlamadım tam feyza'cım, çocuk severken "maşallah" mı denirmiş???? Niye ki?
Ben anlamadım tam feyza'cım, çocuk severken "maşallah" mı denirmiş???? Niye ki?
Merhaba herkese Aslıcım çalışmalarında başarılar dilerim :)
Hee evet sizleri heyecanlandırdım haklısınız ama haftasonu markete gittik eksikler vardı birde ne göreyim eşim tam 4 kutu afedersiniz yağmurluk almışşşş bilmiyorumkismile
hem utandım hem sıkıldım ben söylene söylene geldim neymiş efendim eczanede pahalıymış hazır gelmişken alalım ya şimdi bi dediği bir dediğini tutmuyor.. sonra dedim hani yapcektik boşşverr deyip duruyor....
Zaten morelim bozuk çok samimi arkadaşımın ablamın bebeği olmuyor en son gittiği muayenede kötü şeyler söylemişler yıkılmış halde bu konulardan bahsetmiyorum bile ona neyse haftaya ben iyi bir doktora gitmeye karar verdim bakalım.
Bir yerlerden başlamalı diye düşünüyorum
Birde Rabbim kimseyi çocukla sınamasın...Geçende başımdan bir olay geçti abimler bize geldiler akşam oturmasına abimin bir 7 yaş ikiciside 1.5 yaşında oğulları var o sıra bahsettiğim hülya ablada bizdeydiler. neyse konusu açıldı...ben konuşturmadım kapattım ki Abim doktor yenge hatunda hemşire sağlıkçılar anlayacağınız.
Eşim ufaklığı seviyor hoppidi hoppidi yapıyor abim demez mi maşallah deyin!!!! Anaaa biz dumura uğradık ee bende lafı soktum tabii... Sonuçta eşim bozuldu ve bende dedimö artık sevme ben onlar için değil ki çocuk olduğu için seviyorum diyerek hepsini madara etti.. Abim yanlış anladınız bilmem ne AAAAA birde baktım ki onlar gidince ağluıyorum sinirden ve bu konuda sıkıntı yaşayanları işte ozaman tam anlamıyla anladım....lmaz:
offf offf!!!! d.kontrol hapını bıraktık... bi tatile gidelim de gelelim dedik- gittik geldik. hadi bide doktor kontrolü... problem yok. eee eşim "daha erken" demeye başladı... 1 ,2 ay bekleyelim de demiyor. bir sene sonra diyor... nasıl kandırcam ben bu adamı... offf offf!!!!:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben istiyorum amaaaaaaaaaa kocam................annesini dogumdA kaybettiği için bu durumdan dolayı hep kendisini sorumlu tutuyor......ve buyüzden eger hamile kalırsam diye cok korkuyor cünkü dogumda beni kaybetmekten cok korkuyor......bu sorun yüzünden hamilelik benim için bir hayal olsa gerekkkkkkkkkkkkkkkk.......ahhhhhhhhh ahhhh
ben istiyorum amaaaaaaaaaa kocam................annesini dogumdA kaybettiği için bu durumdan dolayı hep kendisini sorumlu tutuyor......ve buyüzden eger hamile kalırsam diye cok korkuyor cünkü dogumda beni kaybetmekten cok korkuyor......bu sorun yüzünden hamilelik benim için bir hayal olsa gerekkkkkkkkkkkkkkkk.......ahhhhhhhhh ahhhh
valla bizim evde çocuk fikrinden korkan, erteledikçe erteleyen hep bendim o yüzden eşlerinizin bu tavrına bir yorum yapmam gerekirse, hayatımızın çok sıkıcılaşacağı, yani herşeyin bebek odaklı olacağı ve kendi kendimize ne bir tatil, tatili geçin bir sinema keyfi bile yapamayacağımızı düşünürdüm. isteksizliğin altında sıkıya gelememe korkusu yatıyor olması pek mümkün.
sonra bir gün biyolojik saatim çocuuuuk diye çalmaya başladı. erkeklerde durum böyle midir, babaaaa diye çalan bir saatleri var mıdır bilmiyorum :) melekcim özellikle senin için konuşuyorum eşinin problemi ertelenebilecek bir durum değil. neden dersen sayının yükselmesi küçük bir yüzdeyken, gitgide düşmesi çok daha büyük bir olasılık. en azından niyeti yoksa biraz sperm dondurun, doktorumuz bizden bunu istemişti. tedaviye başlamadan sperm dondurduk, çünkü Allah korusun sıfırlanma şansı bile var. anlıyorum onu, çok ezik, suçlu hissediyor kendini biliyorum. bunu göstermemek için umursamayan bir havaya bürünüyor ama böyle olmaz. sen al karşına güzelce konuş, sonra tamam hazırım dediğinde spermleri iyice kalitesizleşmiş ya da azalmış olabilir. herhangi bir önlem alınmadan alınacak risk değil bu. güzelce araştır, sonra konuş, ben kısa sürede tedaviye başlayacağınıza inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?