Diğer kardeşim de (şu an 17 yaşında)
Üflemek yerine pam pam derdi.
Annem yemek yedirirdi, sıcaksa "Anne pam pam yap" diye bağırırdı.
ne alakaysa sempatiksalakcinni
benim oğlum 4 yaşında artık pek öle kelimeler çıkarmıyor ama sen benim annemsin demesi gerekirken ben senin annenim y der
küçükken suya dudi
iyi geceler iicegel
bıktım bıkkı
yemicem hemecem ama bunlar çok sürmedi bizim çocuk biraz tuhaf işte r harfini bastıra bastıra söyler bizim bi arkadaş benim oğlana teyyare derdi
oda ona sen terraresin derdi
benim 6yasındaki kızımda islamın sartı beş diyecegine istanbulun şartı beş diyor ben yanlış söylüyorsun deyıncede sen nerden bıleceksin ben bılıyorum dıyor:26:
Benim 4 yaşındaki kızımı da, bugün ben yemek yaparken hazırlanmış, çantasını sırtına takmış, ayakkabısını giyerken görüyorum:
-kızım nereye?
-Ben alışmeriş merkezine gidiyorum bebekli Çilek Odası alıp gelecem ama ayakkabımın tekini giyemedim sen yapsana
Benim 4 yaşındaki kızımı da, bugün ben yemek yaparken hazırlanmış, çantasını sırtına takmış, ayakkabısını giyerken görüyorum:
-kızım nereye?
-Ben alışmeriş merkezine gidiyorum bebekli Çilek Odası alıp gelecem ama ayakkabımın tekini giyemedim sen yapsana
benim 2,5 yaşındaki kızım da paçalarını ve kollarını sıvayarak "anne ben yalaboya gidiyorum " demez mi bizi gülmekten öldürüyo...tabi bir de bana iltifat ederken " annecim,sen türkiyenin en güzel bayrağısın " demesi var.sanırım bayan demeye çalışıyo orda da...öyle anlaşıp gidiyoruz işte...
tamam yerine mamam
kayuya alu
çikilotaya çikilo
ver yerine be
ben giyindim yerine mem yimim
soğuğa loğuk
sıcağa sedece cak diyor
daha birçok şey var
gerçekten çok tatlı oluyorlar