- 27 Nisan 2021
- 602
- 464
- 33
- Konu Sahibi 1902837465bsr
İnşAllah güzel haberlerle dönerimTamamdir yarın haber bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah güzel haberlerle dönerimTamamdir yarın haber bekliyorum
benimde bugün 3. günüm canım inşallah hepimiz hamileyizdir Bendekasık ağrısı oluyor dün çok ağrım vardı mesela. Kafamı karıştıran şey iğneyi olduktan 2 3 saat sonra böyle afedersiniz jölemsi bi akıntı geldi hemen çatlamışmıdır hiçç bilmiyorum benimde ilk herkes 36 saat sonra çatlar diyor ama hayırlısı bakalımTamamdir yarın haber bekliyorum
Ayy sanırım siz hamilesiniz 12.14. günde test yapabilirsiniz diye biliyorum inşallah hamissinizdirKızlar benim iğneden sonra 12.günüm hala iğnenin içindeki beta hcg yüksek midir hava çok soğuk dr gidemiyorum test hala çift çizgi çıkıyor bugün kontrolü olan arkadaşım sorabilir misin doktoruna
Yaaa kız demeee kalpten giderim ya benAyy sanırım siz hamilesiniz 12.14. günde test yapabilirsiniz diye biliyorum inşallah hamissinizdir
Yok canım kalpten gitme ben öyle olduğunu düşünüyorum inşallah öyledirYaaa kız demeee kalpten giderim ya ben
Yumurtam çatlamış Allaha şükür ben cok fazla akıntı yaşamadım belim cok agrıdı şimdi kasık agrısı oldu yanı bu sekılde de catLayabılıyormus demekkiTamamdir yarın haber bekliyorum
Benımkı de sanırım 22 mm diBugün çatlatma iğnesi vuruldum, yumurtam 20,22 mm. Doktorum çok erken büyümüş dedi. Aynı boyutlarda olan var mı?
İnşallah inşallahYok canım kalpten gitme ben öyle olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir
Yani herkezde farklı belirtiler oluyor işte demekki ne zaman test yapicaksin pekiYumurtam çatlamış Allaha şükür ben cok fazla akıntı yaşamadım belim cok agrıdı şimdi kasık agrısı oldu yanı bu sekılde de catLayabılıyormus demekki
Benimde 22mm ve 29mm diBugün çatlatma iğnesi vuruldum, yumurtam 20,22 mm. Doktorum çok erken büyümüş dedi. Aynı boyutlarda olan var mı?
Ayın 1 nde ya da 2 sin de regly olcaksın dedı gecıkırsen gel test yapalım dedıYani herkezde farklı belirtiler oluyor işte demekki ne zaman test yapicaksin peki
Kesınlıkle herkes te farklı belirtiler oluyorYani herkezde farklı belirtiler oluyor işte demekki ne zaman test yapicaksin peki
İnşAllah hep birlikte güzel haberler alırız kaçıncı günğn bugünAynen bende dun gous agrisi aşırı vardi bugün ağrı azaldı ama hala var kaşık ve bel ağrım yok benim de 23 mm 1 tane vardı r.gun kontrolde 1 tane daha geliyo gün aşırı ilişki dedi hayırlısı ınslalah gebelik sonuçlarımı alırız hep beraber kızlar
Demek ki. Perşembe kontrole gidicem, genelde adetim geciktiğinde yapıyorum kesin sonuç o zaman alınyorYani herkezde farklı belirtiler oluyor işte demekki ne zaman test yapicaksin peki
Benim bat 3 Şubat ama ben 14.günümde test yapicam çok merak ediyorumKesınlıkle herkes te farklı belirtiler oluyor
Bu 14.gun meselesi ne canım iğne olduktan sonra 14 gun mu beklememiz gerekıyorBenim bat 3 Şubat ama ben 14.günümde test yapicam çok merak ediyorum