- Konu Sahibi 1902837465bsr
-
Hoşbuldum canım benim hakkımız da hayırlısı onlar doktor ve biz inanmak zorunda kalıyoruz yapacak bişeyimiz yok zaten bu ayda olmazsa özele gidicem hep dualarımdasınız anne olmayı isteyen herkezi katıyorum dualarıma inşallah en kısa zaman da biz de o güzel duyguyu hayırlısıyla tadarızEftu senink8 geç kalmış sanırım ama içimi ferah tut doktorun bildiği vardır iğnenin etkisi genelde 12.gün fln geçiyor bnde geçen ay kloemn kullandım 23mm de iğne vuruldum tutmayınca bu ay femaraya geçtik adetin 3.günü 5 gün kullancam hayırlısı olsun hakkımızda tutarsa zaten adetin gelmez ınslalah tutar cnn hoşgeldin bu arada
Benim de klomeni kullandığım günden sayarsak 17. Günde iğne vurulmuşum hayırlısı hakkımızda artık nediyim bilemiyorum çok yorucu zamanlarHmm bilemiyrm ben adetimin 5.gunu klomene başladı bitti yani iğne olmam 14. Günüme denk geldi benim daha adetimede 2 hafta var
Benimki 11.gün-de vurulmuşum sen deyince hesapladım canım demekki oyuzden adete yaklaştın moral bozmak yok ben geçen ay hiç umitli değildim öylede oldu progestan fln verdim iğneden sonraBenim de klomeni kullandığım günden sayarsak 17. Günde iğne vurulmuşum hayırlısı hakkımızda artık nediyim bilemiyorum çok yorucu zamanlar
Kesinlikle hayrlısi bi 10 gün sonra test yapcam bakalım inşaallah pozitif çıkarBenim de klomeni kullandığım günden sayarsak 17. Günde iğne vurulmuşum hayırlısı hakkımızda artık nediyim bilemiyorum çok yorucu zamanlar
İnan hamile kalamamaktan çok şu doktorlar daha çok yıprattı beni inşallah hayırlı doktorlar çıkar karışımıza da boşa zamanımızı almazlarBenimki 11.gün-de vurulmuşum sen deyince hesapladım canım demekki oyuzden adete yaklaştın moral bozmak yok ben geçen ay hiç umitli değildim öylede oldu progestan fln verdim iğneden sonra
İnşallah yavrum inşallah bize de haber verKesinlikle hayrlısi bi 10 gün sonra test yapcam bakalım inşaallah pozitif çıkar
Mutlaka yazarım..İnşallah yavrum inşallah bize de haber ver
Ben prgesteron testi istemedi bnden direk 12.gün kan ver dedi verdim catlatma ignesinden soNra kontrolde çatladığı gordukHoşbuldum canım benim hakkımız da hayırlısı onlar doktor ve biz inanmak zorunda kalıyoruz yapacak bişeyimiz yok zaten bu ayda olmazsa özele gidicem hep dualarımdasınız anne olmayı isteyen herkezi katıyorum dualarıma inşallah en kısa zaman da biz de o güzel duyguyu hayırlısıyla tadarızfemarayı çok duydum ya galiba daha etkili inşallah faydasını görürsün
İnt.te araştırırken progestan in geciktirebilecegini okumuştum canim. Ben de aralıkta klomen+catlatma iğnesi+duphaston kullanmistim. Adet duphaston bittikten sonra 4.gunde gelmişti, catlatma ignesinin 15.gununde. herkeste farklı etki yapabiliyor. Kan testi versen en temiziİğne olalı 18 gun gecmıs olan varmı hem catlama ıgnesı hemde duphaston kullanmıs tm acaba ılac mı ertelendi
İyi bari en azından işe yaramış çatlamış inşallah hayırlısıyla bide tutunurBen prgesteron testi istemedi bnden direk 12.gün kan ver dedi verdim catlatma ignesinden soNra kontrolde çatladığı gorduk
Yok canım gebrlik olmadı işte bu ay femaraya başlattı doktor ama sürekli solda ağrım var 'nden anlamadım daha ilaç kullanirkenİyi bari en azından işe yaramış çatlamış inşallah hayırlısıyla bide tutunur
sol kasık agrısı bende de uzun süredir var, kontrolde doktor bişey gorunmuyor diyor ama adet olursam hsg cekileyim mi diye soracagım doktorumaYok canım gebrlik olmadı işte bu ay femaraya başlattı doktor ama sürekli solda ağrım var 'nden anlamadım daha ilaç kullanirken
Yumurtlama dönemine yaklaştıysan yada içindeysen o yapıyor olabilir kuzu benim de yumurtlama dönemimden bir başlıyor adet olana kadar sağ sol yer değiştirerek ağrıyor ilaç etki de ediyo olabilir ki muhtemelen öyleYok canım gebrlik olmadı işte bu ay femaraya başlattı doktor ama sürekli solda ağrım var 'nden anlamadım daha ilaç kullanirken
Şu hsg yi bize en başında söylemeleri gerekiyor aslında ama bunu neden yapmadıklarını bi türlü anlayamadımsol kasık agrısı bende de uzun süredir var, kontrolde doktor bişey gorunmuyor diyor ama adet olursam hsg cekileyim mi diye soracagım doktoruma
Test yaptm negatif malesef akşam adet oldumTest yaptn mı canım bende 19.gun oldu karın agrım var ama adet olmadım beklıyrm
Adet düzensizliğibız varmıydı sizinde kac gun sonra adet oldunuzTest yaptm negatif malesef akşam adet oldumtedaviyi 1ayara vericem
sol kasık agrısı bende de uzun süredir var, kontrolde doktor bişey gorunmuyor diyor ama adet olursam hsg cekileyim mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?