- 27 Nisan 2021
- 602
- 464
- 33
- Konu Sahibi 1902837465bsr
Ben arkadasım yerleşme kanamasını gormustum hiç oyle degılCanım yerleşme kanaması olabilir mi acaba yinede keşke bir test yapsaydın inşallah bebiş yerleşiyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben arkadasım yerleşme kanamasını gormustum hiç oyle degılCanım yerleşme kanaması olabilir mi acaba yinede keşke bir test yapsaydın inşallah bebiş yerleşiyordur
Olabiliyor kuzum ben ebeyim bu aradaYani bilemiyorum test yapmıcam bence cogalır gıbı gelıyor bana canım hiç o yön de bir umudum yok suan acıkcası kesılırse yaparım bakıcaz inşAllah oyle olsun isterim ama regyle uc dort gun kala bebek yerleşir mi ?
Hmm bilemedim kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallahBen arkadasım yerleşme kanamasını gormustum hiç oyle degıl
Baktım kesinleşti reglym olsun zamanı vardır herseyın iyiyim ben nasıl rahatım ben de bılmıyormCanım yerleşme kanaması olabilir mi acaba yinede keşke bir test yapsaydın inşallah bebiş yerleşiyordur
Canım keşke sana dedeydım kı olabılır ama cogaldı yanı kesın regl olmusum sagol ama bu aklım da olsunOlabiliyor kuzum ben ebeyim bu arada
Canım bence kan testi yaptır orda kesin belli olur artık belki evdeki teste geçecek kadar yükselmemiştir yani eğer gebelik varsa düşük tehlikesi varsa ona göre ilaç verirler belki de hsg den de olabilir yani senin için hayırlısı olsun inşallah kuzumKızlar iğnenin 11. Günündeyim iki gündür peçeteye kahverengi kan geliyor ve şiddetli adet sancısı var erken gebelik testi negatif sizce hala bir umut var mi bu ay hsg çekildim letu kullandım adetim sokulecekte ondan mi bu lekelenme acaba
Günaydın hanımlar 13. günden meraba. An itibariyle bende elendim az önce test yaptım negatif bu ayda olmadı
7. Ve 9. Gün test yapmıştım silikti demekki iğnenin etkisiymisSenin daha önce silik mi çıkmıştı testler
3-4 ay diye biliyorum ama emin değilim. Evet çok yorucu bı süreç ama elimizden birşey gelmiyor malisef bak benimde bugün negatif çıktı kendini motive etmeye çalış canım yeni ay yeni umut rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordurNeden kızlar ya neden olmuyor , çok yoruldum artık. 1 ay daha aynı serüven , aynı şeyler. Bu klomen ve catlatma ignesi tedavisi kac ay uygulanabiliyor ?
hayırlısı boyleymiş üzmeyin kendinizi, inşallah en kısa zamanda saglıkla hamile kalırsınız.Neden kızlar ya neden olmuyor , çok yoruldum artık. 1 ay daha aynı serüven , aynı şeyler. Bu klomen ve catlatma ignesi tedavisi kac ay uygulanabiliyor ?
Hayır saymiyoruzKızlar iğne olduğunuz günüde sayıyor musunuz
Çok teşekkürler canım adet gibi duruyor kanama artmaya başladı her ne kadar kahverengi olsa da hayırlısı olsun inşallahCanım bence kan testi yaptır orda kesin belli olur artık belki evdeki teste geçecek kadar yükselmemiştir yani eğer gebelik varsa düşük tehlikesi varsa ona göre ilaç verirler belki de hsg den de olabilir yani senin için hayırlısı olsun inşallah kuzum