- 30 Ocak 2017
- 449
- 486
- 35
-
- Konu Sahibi 1902837465bsr
Çok teşekkür ederimAy MaşAllahHayırlısıyla saglıkla kucağınıza almanız nasıp olsun inşAllah
Canım benimde yarın kontrolum bu akşam aşırı bir sağ kasık ağrım var iğneyi pazar günü vuruldum bakalım inş hayırlı haberi alırızCanım merhaba benim de ilk iğnem ilk uc gun belim cok agrıdı az akıntm olmustu 1 hafta sonra doktorum cagrmıstı catlamıs dedi sonra regly gecıkınce gel dedı bugun 11. Gunumdeyım hala belim agrıyor sağ ve sol da kasık agrılarım ama test yaomayı dusunmuyorm cnm brklıyorum regly zamanı mı
Ortalama 10. Günde falan adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım olduHayırlı olsun çok güzel bir müjde olmuş size MaşallahBelirtilerinizi ne zaman farkettiniz?
İğne dışında yumurta geliştirici ilaç falan kullanıyor musunuzArkadaşlar ben bu çatlatma iğnesini ilk defa bu ay kullandım sonuç negatif regl oldum şimdi reglimin ikinci günü tekrar doktoruma gitmeli miyim aynı tedaviyi mi olucam ara mı veriliyor yoksa nasıl oluyor bilen biri beni aydınlatırsa sevinirim..
Aynı seyler bende de var ben normal de bel agrısı yasamazdım iğneden sonra oldum boyleSadece kasığımda batma gibi birşey var değişik birazda bel ağrım başka bı belirtin yok senin
İnşaAllah canım benım ben kendıme degıl sizden de haber alınca cok mutlu oluyorm hepımız güzel haberler alalım inşAllahCanım benimde yarın kontrolum bu akşam aşırı bir sağ kasık ağrım var iğneyi pazar günü vuruldum bakalım inş hayırlı haberi alırız
benim belim agrıyor kasığım agrıyor akıntım var ama oyle cok yogun degıl sanırım yanı bu regly öncesinde de ben de olan bırsey karnıma agrı gırıyor arada bılemıyorm kı tam regly olcakmsm gbı gelıyor acıkcasıSadece kasığımda batma gibi birşey var değişik birazda bel ağrım başka bı belirtin yok senin
Klomeni kullan şu tarihte gel dedi yumurta çatlamış mı bakıcam dedi çatlamamış yumurtalar doktor hemen çatlatma iğnesi aldırdı yaptı ilişki günleri önerdi doktorun kliniğinde yapıldı iğne
Test için çok erken canım ikinci çizgi iğnenin etkisi suanMerhaba bende ayın 24 de doktora gittim iki kutu klomen kullandım 24 de gittim doktora yumurta çatlatma iğnesi oldum ve üçüncü gün bu testi yaptım açaba pozitif mi oluyor bu silik çıkmış ta
Geçen ay reglimin 2. Günü Femara kullanmaya başladım 5 gün sabah akşam içtim.. bugün reglimin 2. Günü şimdi doktora geldim zaman kaybetmemek için.. folikülüm varmış bir yumurtam olgunlaşmış ama çatlamamış eğer o hormon üretmeye devam ediyorsa bu ay tedavi olmayacak sanırım şimdi kan verdim sonuca göre doktorla tekrar konuşacağım..İğne dışında yumurta geliştirici ilaç falan kullanıyor musunuz
Testi ne zaman yapmalıyım pekiTest için çok erken canım ikinci çizgi iğnenin etkisi suan
Güzel sonuçlar alırsınız umarım . Bende femara kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. Hayırlısı olsunGeçen ay reglimin 2. Günü Femara kullanmaya başladım 5 gün sabah akşam içtim.. bugün reglimin 2. Günü şimdi doktora geldim zaman kaybetmemek için.. folikülüm varmış bir yumurtam olgunlaşmış ama çatlamamış eğer o hormon üretmeye devam ediyorsa bu ay tedavi olmayacak sanırım şimdi kan verdim sonuca göre doktorla tekrar konuşacağım..
Canım gununden gunununden sonraki gunu içine katarak 14 yada 15 gun beklemen gerekıyor iğne etkisş 12.gun de gecıyor dıyorlar o zaman da kan testı verebılırsınTesti ne zaman yapmalıyım peki
Ben de senın gıbıyım inşAllah bıze de nasıp olsun hamılelıkGüzel sonuçlar alırsınız umarım . Bende femara kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. Hayırlısı olsun
Bu ay olmasa bıle bır daha ki ay tedavıye baslayabılırsınız nasıp gercekten normalde sen hamıle kalmssn ıkıncısın de ne gıbı bır sorun oldu kiGeçen ay reglimin 2. Günü Femara kullanmaya başladım 5 gün sabah akşam içtim.. bugün reglimin 2. Günü şimdi doktora geldim zaman kaybetmemek için.. folikülüm varmış bir yumurtam olgunlaşmış ama çatlamamış eğer o hormon üretmeye devam ediyorsa bu ay tedavi olmayacak sanırım şimdi kan verdim sonuca göre doktorla tekrar konuşacağım..
İğne gününü saymıyormusuz canım onu saymazsak sanırım bugun 14.gunun istersen regly gecıkmesını bekle istersen yarın test yapMerhaba bende Ocak 15 çatlatma iğnemi oldum 19 da gittigimde yumurta çatlamıştı kaç gün sonra test yapmalıyım acaba