- 5 Ocak 2022
- 218
- 122
- 24
- Konu Sahibi 1902837465bsr
Benimde 22mm ve 29mmKuzum her testte negatiften bıktım be. Bat 1 şubat , gecince yapcam. Benim de 21 cm di yumurtam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 22mm ve 29mmKuzum her testte negatiften bıktım be. Bat 1 şubat , gecince yapcam. Benim de 21 cm di yumurtam.
Catlatma ignesiyle kacinci denemen canim ? Olsun uzulme diger ay yeniden bol dua ileMerhaba arkadaşlar ben 13 ocakta iğnemi vurdum tam 14 gün sonra regl oldum hatta biraz önce
İlk denememdi canım çok ümitlendim ama kesin olacak gözüyle baktım.. oğlum kendiliğinden tedavisiz oldu ikinci bebek için bu kadar bekleyeceğimi, uğraşacağımı hiç düşünemezdim.. nasip değilmiş demek ki..Catlatma ignesiyle kacinci denemen canim ? Olsun uzulme diger ay yeniden bol dua ile
Doktor ıyı demıstı bır sıkıntı soylemedı çatlamıstı doktora gttıgım de işte o zamana kadar cok rahattım şimdi resmen daha da hissizleştim ne hissedeceğimi bilmiyorumTesadüfe bak benimde 22mm
Olur inşAllah sen bir evlat sahıbısın Bılıyorsun Rabbım ol derse oluyor elımızden bırsey gelmıyor canım inşAllah ıkıncı evladını da Rabbim kucagına almayı nasıp etsınİlk denememdi canım çok ümitlendim ama kesin olacak gözüyle baktım.. oğlum kendiliğinden tedavisiz oldu ikinci bebek için bu kadar bekleyeceğimi, uğraşacağımı hiç düşünemezdim.. nasip değilmiş demek ki..
Çok şükür çok rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatOlur inşAllah sen bir evlat sahıbısın Bılıyorsun Rabbım ol derse oluyor elımızden bırsey gelmıyor canım inşAllah ıkıncı evladını da Rabbim kucagına almayı nasıp etsın
Afedersin canım benimde akıntım oluyor ara ara kasık ağrım ve rahim üstünde bı ağrım var ve batmalar oluyorBugün 10gunum. Akıntı geliyor sol taraf ağrım var.belirti varmı sizde.
Canim her iste bir hayir var. En azindan oglun var ona sıkı sıkı saril ve varligina şükret. İnan biz hemen olcak saniyorduk. 6 ay dediler oldu 8 ay , sonra 1 sene , bir de baktik 15 ay olmus.İlk denememdi canım çok ümitlendim ama kesin olacak gözüyle baktım.. oğlum kendiliğinden tedavisiz oldu ikinci bebek için bu kadar bekleyeceğimi, uğraşacağımı hiç düşünemezdim.. nasip değilmiş demek ki..
Canım merhaba benim de ilk iğnem ilk uc gun belim cok agrıdı az akıntm olmustu 1 hafta sonra doktorum cagrmıstı catlamıs dedi sonra regly gecıkınce gel dedı bugun 11. Gunumdeyım hala belim agrıyor sağ ve sol da kasık agrılarım ama test yaomayı dusunmuyorm cnm brklıyorum regly zamanı mıKızlar merhaba 23 ocakta bende iğne vuruldum merak ediyorum sizde belirti varmı nasıl gidiyor benim ilk iğnem bu
Amin cnm bnmÇok şükür çok rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat
Allah hayırlısıyla biran önce anne olmayı nasip eder size inşallah. burda okumustum nar suyu rahim kalınlıgı icin işe yarıyor diye, arastırın istersenizValla kızlar cok haklisiniz. Süreç çok yipratici. Bakin ben resmen 11 ay bosu bosuna ugrastim. 11 ayin sonunda rahim inceligi tanisi kondu. O 11 ayda ne yasadigimi Allah bilir. Sürecin daha basindayiz olmazsa tüp bebek zaten. Rabbim hayirlisini versin böyle dua edelim. Benim de zaman zaman kalbim çok sıkışıyor. Çocuk psikoloğuyum , günde kac kisinin gebelik öyküsünü dinliyorum. Napalım bizim de kaderimiz buymus
bu kadar erken idrarda cıkmaz. gebelik olabilir de olmayabilir de biraz sabretmeye calısın. ben testlere hiç güvenmiyorum. gecen ay early predictor aldım. catlatma ignesinden 12 gün sonra yaptım adete 2-3 gün vardı, cok hafif silik cizgi cıktı ümitlendim ama adet oldum. bu ay 14.gün gecmeden hatta adetim gecmeden test filan yapmayı düsünmüyorum. testler boşa para bence.Kuzucum ins gebeliktir
Ya ben anlayamadik , kimisi testteki pozitif sonuca igne etkisiyle cikan hcg diyor , kimisi gebelik diyor. Nasil ayirt edilecek bu ? Ben bugun yaptim ben de 9.gündeyim cok net bariz negatif. Hamile degilmiyim yoksa ignenin etkisi gecti ama gebelik idrara mi gecmedi analiz edemiyorum
Allah hayırlısıyla biran önce anne olmayı nasip eder size inşallah. burda okumustum nar suyu rahim kalınlıgı icin işe yarıyor diye, arastırın isterseniz
Allah bin kere razi olsun umarim cümlemizin duası muradı kabul olurbu kadar erken idrarda cıkmaz. gebelik olabilir de olmayabilir de biraz sabretmeye calısın. ben testlere hiç güvenmiyorum. gecen ay early predictor aldım. catlatma ignesinden 12 gün sonra yaptım adete 2-3 gün vardı, cok hafif silik cizgi cıktı ümitlendim ama adet oldum. bu ay 14.gün gecmeden hatta adetim gecmeden test filan yapmayı düsünmüyorum. testler boşa para bence.
Allah hayırlısıyla biran önce anne olmayı nasip eder size inşallah. burda okumustum nar suyu rahim kalınlıgı icin işe yarıyor diye, arastırın isterseniz
Bu arada ben bu ay gunde 2 bardak nar suyu ictim 10 gün falan. Doktor estrofem vermisti . Ben internetten ayvali cay aldim ermis attar diye bir aktara ait rahim inceligini tedavi ediyormus. Ancak caya hic baslamadim doktor kontrolunde yine ince cikarsa baslayacaktim. Cok sukur estrofem rahmimi tek cizgiden 3 katmanli hale getirmis. Cok sevindim.bu kadar erken idrarda cıkmaz. gebelik olabilir de olmayabilir de biraz sabretmeye calısın. ben testlere hiç güvenmiyorum. gecen ay early predictor aldım. catlatma ignesinden 12 gün sonra yaptım adete 2-3 gün vardı, cok hafif silik cizgi cıktı ümitlendim ama adet oldum. bu ay 14.gün gecmeden hatta adetim gecmeden test filan yapmayı düsünmüyorum. testler boşa para bence.
Cok sevindim inşallah yakın zamanda müjdeli haber verirsin bize :)Bu arada ben bu ay gunde 2 bardak nar suyu ictim 10 gün falan. Doktor estrofem vermisti . Ben internetten ayvali cay aldim ermis attar diye bir aktara ait rahim inceligini tedavi ediyormus. Ancak caya hic baslamadim doktor kontrolunde yine ince cikarsa baslayacaktim. Cok sukur estrofem rahmimi tek cizgiden 3 katmanli hale getirmis. Cok sevindim.