Canim bende ayni dertten muzdaribim.tsh 4.44 benim.
Bu ay ovulasyon günlerimi değerlendirdik.
Esimin herhangi bir sorunu yok.
Ben 3 sene hamile kalamadim.sebebi belli degildi.herseyim normaldi.
Eylül ayinda hamile kaldim.nasil hamile kaldim diye arastirirken bi baktim ki tshım 1.39.
Demek ki tsh düsünce hamile kaldim.kürtaj oldum.kürtajdan sonra tshımi yine ölcturdüm.4.5 çikti.
Bu ay da iste deniyoruz.bakalim kalacak miyim.[/QU
İlaç kullandinmi peki ben 2 aydır ilaç kullaniyorum bi daha test yapmadim ama benim.esimin sıkıntısı var ilaç kullanıyor o yuzden daha hiç hamilelik geçirmedim
Selam kızlar, bende adet oldum lekelenme başladı bugün. BendeArmin gibi temizliğe daldım yoruldum. Erken oldu 2 gün.. gene yeni batta ocak burdayiz.. gebelik testleri de kesinlikle doğru çıkıyor, yapın rahatlayın. Varsa önlem alırsınız, yoksa temizlik aşkına :))))
Ve batma kasik ağrısı tek başınaysa hamilelik belirtisi degil bunu anladım. Mide bulantısı, acıkma, idrara çok çıkma bunlarda eslik etmeli.[/QUOTE
Senella senellaaaa cok erken ne adeti yerlesmedir belki???
Yumurtlaman 10.gün gibi görünüyor canim.kızlar ovulas testi kullanan varmı? bir baksanız sizce bu ne demek o günden beri testim silik dün de silikti bugün daha yapmadım takvime göre koyu çıkması lazım ama ben 10. günden şüpheleniyorum
10. gün böyleydi sizce nedir
Nasıl şeftali ile düştü hiç duymamistimİlaç kullanmadim canim.şeftaliden dolayi düstü 1.39 a.
Yumurtlaman 10.gün gibi görünüyor canim.
İns o günleri degerlendirmissindir.
Bende kullaniyorum benimkide dün çıkmıştı böyle önemli zamanlar şimdi diye biliyorum koyu çıktıktan sonra çatlama oluyormuşkızlar ovulas testi kullanan varmı? bir baksanız sizce bu ne demek o günden beri testim silik dün de silikti bugün daha yapmadım takvime göre koyu çıkması lazım ama ben 10. günden şüpheleniyorum
10. gün böyleydi sizce nedir
Canim.ben şeftaliyi çok severim.3 4 yildir pek yiyemiyordum.Nasıl şeftali ile düştü hiç duymamistim
Esin bayram ediyor galiba memnun dedigine göre:)ne güzel.stres yapmadan calisin.hadi ins tutar.değerlendirdik kuzum :)
çizgiye tabi çalışmalardan eşim de memnun
testlerle kafayı bozdum adam da ne oldugunu şaşırdı azıcık koyulaşsa sıkıştırıyorum
Yaaa doğrudur sevindim insanin sevdigi bişey kendine sağlık katmasi çok guzelCanim.ben şeftaliyi çok severim.3 4 yildir pek yiyemiyordum.
Bu sene eylül ayinda burda şeftali çoktu.hergün esimle oturup 2 ser tane seftali yedik.ama hergün.
Benim tshim nasil düstü duye arastirdim.neler yediklerimi hatirladim.seftali geldi aklima bi baktim ki seftali tshı düsürüyormus.4.99 dan 1.39 a düsmüs.
Bende kullaniyorum benimkide dün çıkmıştı böyle önemli zamanlar şimdi diye biliyorum koyu çıktıktan sonra çatlama oluyormuş
Evet canim ya.bunu öğrendikten sonra yana yakila şeftali aradim ama mevsimi değil.Yaaa doğrudur sevindim insanin sevdigi bişey kendine sağlık katmasi çok guzel
İnşallah canımm 2018 sana güzelliklerle gelsin..Bian once geçsin bu 2017.nefret ettim inan.
Ins 2018 güzel haberlerle dolu olur.
merak etmiyor musun nooo asla inanmamKizlar simdi sag kasik sol kasik derken bende bisey diyim dedim benimde sol kasigim uc gundur falan cok agriyor bacagimada vuruyor ama benim adet belirtilerimde boyle baslar o yuzden pek heveslenmiyorum gerci artik merakta etmiyorum :)