Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İlaç kullandinmi peki ben 2 aydır ilaç kullaniyorum bi daha test yapmadim ama benim.esimin sıkıntısı var ilaç kullanıyor o yuzden daha hiç hamilelik geçirmedim

Senella senellaaaa cok erken ne adeti yerlesmedir belki???

kızlar ovulas testi kullanan varmı? bir baksanız sizce bu ne demek o günden beri testim silik dün de silikti bugün daha yapmadım takvime göre koyu çıkması lazım ama ben 10. günden şüpheleniyorum
10. gün böyleydi sizce nedir

Eklentiler

• 18DCC115-58DD-42A9-8F03-9B3D00D4E330.jpeg
    17,1 KB · Görüntüleme: 39
Senella senellaaaa cok erken ne adeti yerlesmedir belki???

Yok canım ona az diyorlar bu adet gibi. Testte de çıkmadı, ovulasyonda yaptım bugün silik.. hamileysen köyü çıkar diyorlar ya..

Benim kasik ağrıları idrar yollarındanmış demekki..

Ilk havluyu ben attım gruptan, güzel haberler sizden gelsin. Havlu atanlarla kürleri konuşabiliriz.

Yumurtlaman 10.gün gibi görünüyor canim.
İns o günleri degerlendirmissindir.

Bende kullaniyorum benimkide dün çıkmıştı böyle önemli zamanlar şimdi diye biliyorum koyu çıktıktan sonra çatlama oluyormuş

Nasıl şeftali ile düştü hiç duymamistim
Canim.ben şeftaliyi çok severim.3 4 yildir pek yiyemiyordum.
Bu sene eylül ayinda burda şeftali çoktu.hergün esimle oturup 2 ser tane seftali yedik.ama hergün.
Benim tshim nasil düstü duye arastirdim.neler yediklerimi hatirladim.seftali geldi aklima bi baktim ki seftali tshı düsürüyormus.4.99 dan 1.39 a düsmüs.

Yaaa doğrudur sevindim insanin sevdigi bişey kendine sağlık katmasi çok guzel

Bende kullaniyorum benimkide dün çıkmıştı böyle önemli zamanlar şimdi diye biliyorum koyu çıktıktan sonra çatlama oluyormuş

evet koyudan sonraki 24-36 saat içinde çatlıyor ve test yeniden silikleşiyor canım

Yaaa doğrudur sevindim insanin sevdigi bişey kendine sağlık katmasi çok guzel
Evet canim ya.bunu öğrendikten sonra yana yakila şeftali aradim ama mevsimi değil.
Kurusunu bulursam artik evden eksik etmem.ilac kullanacagima gunde 1 avuc yerim dimi.
İste ben hamile kalamayısimin sebebinin tsh oldugunu anladim ama 3 eşşek doktor anlamadı.3 senelik evliyim diyorum.tahlil yapiyorlar.hersey normal diyorlar.tsh 4.99.demiyorlar ki bu degerden dolayi kalamiyorsun.kendi kendimin doktoru oldum desem yeridir.
Bu ay istesem ilaç alirdim.bu ayı deniyorum.gerçekten de 4.5 la hamile kalınabilir mi.bekleyip görecez.

Kizlar simdi sag kasik sol kasik derken bende bisey diyim dedim benimde sol kasigim uc gundur falan cok agriyor bacagimada vuruyor ama benim adet belirtilerimde boyle baslar o yuzden pek heveslenmiyorum gerci artik merakta etmiyorum :)
merak etmiyor musun nooo asla inanmam
Şaka maka da. Ben adet olunca bacağıma bir ağrı vuruyor ya. Bacaklarım sızlar ama bu ağrı başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…