- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Ins canim.herkesin hayati başka.bana acidan baska bisey vermedi 2017.üc büyük felaket.hergün gözyaşı.dertten ağaran saçlar.İnşallah canımm 2018 sana güzelliklerle gelsin..
Aslında ben sevmiştim 2017 yi inş 2018 i daha çok severim :)
Çatlama iğnesi aşilama denedin mi.Benim bu ayda olmassa salicam artik tup bebege gidicem bir kac ay sonra
Ewet cnm iki kez klomen kullandim catlatma ignesiyle bide asilama o da olyinca zamana biraktim 3 aydirda ovu.testiyle takip ediyorum bu ayda olmassa artik takip etmicem bir kac ay sonra tup bebege gidicemÇatlama iğnesi aşilama denedin mi.
Canim t daha koyu olacakkızlar ovulas testi kullanan varmı? bir baksanız sizce bu ne demek o günden beri testim silik dün de silikti bugün daha yapmadım takvime göre koyu çıkması lazım ama ben 10. günden şüpheleniyorum
10. gün böyleydi sizce nedir
Hoş geldin canımm inşallah bu ay mutlu haberi alırsınbenimde 9 ocaknaz2018
hoş geldin Tsh İn düştü mü peki ilaç içince?Merhabalar;
Bende 1 yıl 3 aydır evliyim. Korunmadik hiç benim tsh 4.3 çıktı ilaç kullaniyorum eşimin değerleride düşük yumurtlama dönemim şuan deniyoruz hayirlisi bakalim bat ocak 8
inşallah rabbim nasip eder tüm özlem çeken herkese
Büyük bir şırınga alalım canım iyi basınç yaparMerhaba :) oku oku bitiremedim :)) yeni gelen arkadaslarimiz olmus hosgelmisler guzell haberlerle ciksinlar insallah . ben hala temizlik yapiyorum bayram temizligi gibi dalicam demistim. Testi yaptim dayanamadim adam hakliymis negatif aldim kutuya geri koydum anlmasin diye. Ama aglamadim dun zaten telefonda yapma birsey yoktur etkilelememistir ilaclari dediya kapatinca icimi dokmustum.Darisi sizlerin basina yineee gollll degill bata 5 gun kaldi :) nazz sırınkayı kaclik alim
Senella senellaaaa ilk firemiz sen oldun. Hayırlısı bakalım gerçekten o kadar hastalığa bebiş de küstü gelmedi.. Ayy benim ne olacak çok merak ediyorum okadar performans ödülüm varSelam kızlar, bende adet oldum lekelenme başladı bugün. Bende @arminch gibi temizliğe daldım yoruldum. Erken oldu 2 gün.. gene yeni batta ocak burdayiz.. gebelik testleri de kesinlikle doğru çıkıyor, yapın rahatlayın. Varsa önlem alırsınız, yoksa temizlik aşkına :))))
Ve batma kasik ağrısı tek başınaysa hamilelik belirtisi degil bunu anladım. Mide bulantısı, acıkma, idrara çok çıkma bunlarda eslik etmeli.
Bazen benim de bi gidiyor bi geliyor ne olacak gerçekten çok merak ediyorum
Canım tüp bebeğe geçmeden bir iki ay daha ver kendime çok duydum tam tüp bebek yapmaya karar verdik nasılsa olmaz diye kafamdan attım o ay oldu diyenleriBenim bu ayda olmassa salicam artik tup bebege gidicem bir kac ay sonra
11 de hafif silikleşme var bence 10. Gün çatlamışkızlar ovulas testi kullanan varmı? bir baksanız sizce bu ne demek o günden beri testim silik dün de silikti bugün daha yapmadım takvime göre koyu çıkması lazım ama ben 10. günden şüpheleniyorum
10. gün böyleydi sizce nedir
Cok silik oluyor koyulasmadan gidiyor oda yumurta takibi yaptirdim.bir yil once bir cocugum bu sekilde oldu istiyorum ki ikinci kendiliginden olsun.ama.zor gibi.gozukuyorAslında doktorlar da pek bilmiyorlar yumurta oldu mu olmadı mı. Sadece özellikle yumurta takibi için git canım ve 2 aydır yumurtlama testinde bir işaret olmadığını mutlaka belirt.
Ben şimdi şeyi anlamadım silik de olsa hiç mi çizgi çıkmıyor.
Ewet cnm iki kez klomen kullandim catlatma ignesiyle bide asilama o da olyinca zamana biraktim 3 aydirda ovu.testiyle takip ediyorum bu ayda olmassa artik takip etmicem bir kains olÇatlama iğnesi aşilama denedin mi.
İns olur cnm tek temennim o tup bebek surecide insani yipratiyo rabbim ins ona birakmazHoş geldin canımm inşallah bu ay mutlu haberi alırsın
hoş geldin Tsh İn düştü mü peki ilaç içince?
Büyük bir şırınga alalım canım iyi basınç yapar
Senella senellaaaa ilk firemiz sen oldun. Hayırlısı bakalım gerçekten o kadar hastalığa bebiş de küstü gelmedi.. Ayy benim ne olacak çok merak ediyorum okadar performans ödülüm var
Bazen benim de bi gidiyor bi geliyor ne olacak gerçekten çok merak ediyorum
Canım tüp bebeğe geçmeden bir iki ay daha ver kendime çok duydum tam tüp bebek yapmaya karar verdik nasılsa olmaz diye kafamdan attım o ay oldu diyenleri
Sen bilirsin canim.ama umudunu kesme.biraz daha dene bakalim.Ewet cnm iki kez klomen kullandim catlatma ignesiyle bide asilama o da olyinca zamana biraktim 3 aydirda ovu.testiyle takip ediyorum bu ayda olmassa artik takip etmicem bir kac ay sonra tup bebege gidicem
Adete kadar bekle canim.inş vardir.Kızlar ben dayanamadım nöbetçi eczaneden test aldım yaptım. Ama malesef negatifsilik bile değil.
Adete kadar bekle canim.inş vardir.
11 de hafif silikleşme var bence 10. Gün çatlamış
Ayy çok güzel ya inşallah doğum günün de güzel haberleri alırsın en büyük hediyen seninle olur. Hoşgeldin topiğimizemerhabalar kasım sonunda malesef kimyasal gebelik yaşadım. kanamam bitti ancak lekelenmeler henüz bitmiş değil. adetim ne zaman olur bilmiyorum ama normal zamanında olursa bat 11 ocak.naz2018 benide ekler misin canım? buarada 11 ocak doğum günüm :)
Efulimcim bilmiyorum ki ne desemKızlar ben dayanamadım nöbetçi eczaneden test aldım yaptım. Ama malesef negatifsilik bile değil.
Canım şuan farkettim t c den daha koyu olacak sen daha yumurtlama mıssınsorma canım ya ben de öyle düşünüyorum ama 10. gün erken geldi bana
gerçi düşükten sonra değişmiş olabilir
normalde 14. gün koyu olması lazım bugün 15. fün ama o da böyle çıktı
bir de 10. günü birdaha atayım canım bak
Demek ki sen hafif koyulaşan gün ardından arda 3 4 defa yapacaksınCok silik oluyor koyulasmadan gidiyor oda yumurta takibi yaptirdim.bir yil once bir cocugum bu sekilde oldu istiyorum ki ikinci kendiliginden olsun.ama.zor gibi.gozukuyor
Canım şuan farkettim t c den daha koyu olacak sen daha yumurtlama mıssın