Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar simdi sag kasik sol kasik derken bende bisey diyim dedim benimde sol kasigim uc gundur falan cok agriyor bacagimada vuruyor ama benim adet belirtilerimde boyle baslar o yuzden pek heveslenmiyorum gerci artik merakta etmiyorum :)

Canim bi insanda 2 tane yumurtalik var.biri sagda biri solda.hangisi yumurtlamissa o ay o kasığin aģriŕ.ama genellikle kadinlarda sağ kasık ağrır.çok azınin soldan olduğunu duydum.sen inanma onlara.burda nazla ben tecrübeliyiz.ikimizin de belirtileri ayni.ben senden umutluyum tabiki belirrilerin başka biseyden kaynaklanmiyorsa.bacağa vuran ağrıyı ben önemsiyorum.çünkü adetten farklı bi belirti.inş vardir.

Normal bi değer.çok da hizli degil metabolizman.çok yemiyor olabilirsin.yada hareketli birisin.

Adet sancım böyle olmazdı benim hiç. Normalden farklı. Sanki adet sancısı tüm rahme yayılırken bu sadece tek bir noktada hissediliyor gibi. Ve adette batma olmazdı bende. Bu ay batmalar oluyor.

Tsh'a doktor da iyi dedi. Metabolizman normal hızda dedi. Benim iştahım çok günde 4-5 öğün yiyorum, ama ekmek yemeyi hiç sevmem. Kimle konuşsam ekmek yemezsen çok zor kilo alman diyor. Galiba ondan olmuyor.

Kizlar simdi sag kasik sol kasik derken bende bisey diyim dedim benimde sol kasigim uc gundur falan cok agriyor bacagimada vuruyor ama benim adet belirtilerimde boyle baslar o yuzden pek heveslenmiyorum gerci artik merakta etmiyorum :)
Kaç gün var adete.

Kaç gün var adete.
Bat 2 ocak canim 8 gun falan var daha. Bide tedavinin etkiside olabilir ya 5 ay klomen kullandim bu ay biraktim rahim filmi cekildi bakalim doktorum 3 ay yuksek sans dedi. Yumurta gelisimi iyi degildi bende pco. Onun disinda bi sorun yok inofolic toza basladim filmden sonra bu yardimci olucak dedi doktorum ama agrim cok siddetli bugun solda bi kac gundurde batmalar vardi

Çok da değilmiş aslinda canım.bende 4 senelik evliyim.Rabbim nasip ederse olur.benim arkadasim 6 seneden sonra kendiliginden hamile kaldi.doğumu yakin.senin de olur ins.

Bak işte Rabbim korursa bisey olmaz.ben hiç kalkmadim düşmedi.bu seferde kalbi durdu.hiç kanamam olmadi.kürtaj oldum.yani giderse gider tutamazsin.
İns cnm benim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Adet sancım böyle olmazdı benim hiç. Normalden farklı. Sanki adet sancısı tüm rahme yayılırken bu sadece tek bir noktada hissediliyor gibi. Ve adette batma olmazdı bende. Bu ay batmalar oluyor.

Tsh'a doktor da iyi dedi. Metabolizman normal hızda dedi. Benim iştahım çok günde 4-5 öğün yiyorum, ama ekmek yemeyi hiç sevmem. Kimle konuşsam ekmek yemezsen çok zor kilo alman diyor. Galiba ondan olmuyor.
Belirtiler normalden farkli ise hamile olabilirsin canim.inş da olur.
İns cnm benim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin canım.

Merhabalar;
Bende 1 yıl 3 aydır evliyim. Korunmadik hiç benim tsh 4.3 çıktı ilaç kullaniyorum eşimin değerleride düşük yumurtlama dönemim şuan deniyoruz hayirlisi bakalim bat ocak 8
inşallah rabbim nasip eder tüm özlem çeken herkese

Merhabalar;
Bende 1 yıl 3 aydır evliyim. Korunmadik hiç benim tsh 4.3 çıktı ilaç kullaniyorum eşimin değerleride düşük yumurtlama dönemim şuan deniyoruz hayirlisi bakalim bat ocak 8

amin canım
benim de 9 ocak bat

Merhabalar;
Hoşgeldin canim.doktor tsh ın bu düzeydeyken hamile kalabileceğini söyledi mi?

:KK31:Merhaba :) oku oku bitiremedim :)) yeni gelen arkadaslarimiz olmus hosgelmisler guzell haberlerle ciksinlar insallah . ben hala temizlik yapiyorum bayram temizligi gibi dalicam demistim. Testi yaptim dayanamadim adam hakliymis negatif aldim kutuya geri koydum anlmasin diye. Ama aglamadim dun zaten telefonda yapma birsey yoktur etkilelememistir ilaclari dediya kapatinca icimi dokmustum.Darisi sizlerin basina yineee gollll degill bata 5 gun kaldi :) nazz sırınkayı kaclik alim:rolleyes:

Hosbuldum.canim
Hamile kalmani zorlaştırır ama kesinlikle hamile kalamazsin demedi canim
Canim bende ayni dertten muzdaribim.tsh 4.44 benim.
Bu ay ovulasyon günlerimi değerlendirdik.
Esimin herhangi bir sorunu yok.
Ben 3 sene hamile kalamadim.sebebi belli degildi.herseyim normaldi.
Eylül ayinda hamile kaldim.nasil hamile kaldim diye arastirirken bi baktim ki tshım 1.39.
Demek ki tsh düsünce hamile kaldim.kürtaj oldum.kürtajdan sonra tshımi yine ölcturdüm.4.5 çikti.
Bu ay da iste deniyoruz.bakalim kalacak miyim.

Selam kızlar, bende adet oldum lekelenme başladı bugün. Bende Armin Armin gibi temizliğe daldım yoruldum. Erken oldu 2 gün.. gene yeni batta ocak burdayiz.. gebelik testleri de kesinlikle doğru çıkıyor, yapın rahatlayın. Varsa önlem alırsınız, yoksa temizlik aşkına :))))

Ve batma kasik ağrısı tek başınaysa hamilelik belirtisi degil bunu anladım. Mide bulantısı, acıkma, idrara çok çıkma bunlarda eslik etmeli.

X