Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim onuda yaptim ben hep cizgiler ayniydi sonradan doktora gittim 10gun boyunca bakti yumurtlama takibine aldi sonra catladi dedi iste ama gene olmadi nasip kismet bakalimm:)ilkide nazliydi buda ole galba
Sağlıkla gelsin de canım zamanını kendisi belirlersin.. Ben bu konuda kendimi doktora teslim etmiş durumdayım o ne derse onu yapıyorum :)

U Umudumbitmedi_ senin de sağ taraf de mi... Kasık ağrısının bacağa vurması hayra alamet mi acaba..
Offf bugun bir temizlik yapmışım.. :) :) :)
Benim de sağ kasik canim.ama bacak ağrım kasıgimdan vurmuyor.eger kasıktan bacağa uzaniyorsa hamilelik belirrisi.oncekinde öyle olmustu.
Temizlikten bisey olmaz canim.öğrenene kadar hersey mübah:)

Bugün pazarmış yaa ben unuttum onu. Nöbetçi eczane de uzakta. Yarını bekleyeceğim artık test için

Hosbuldum cnm 5 senelik evliyim 3 senedir istiyoruz cocuk.
Çok da değilmiş aslinda canım.bende 4 senelik evliyim.Rabbim nasip ederse olur.benim arkadasim 6 seneden sonra kendiliginden hamile kaldi.doğumu yakin.senin de olur ins.
Trombolinde zıplayan arkadaşım vardı hamilelikten haberi olmadan
Bak işte Rabbim korursa bisey olmaz.ben hiç kalkmadim düşmedi.bu seferde kalbi durdu.hiç kanamam olmadi.kürtaj oldum.yani giderse gider tutamazsin.

Benim de sağ kasik canim.ama bacak ağrım kasıgimdan vurmuyor.eger kasıktan bacağa uzaniyorsa hamilelik belirrisi.oncekinde öyle olmustu.
Temizlikten bisey olmaz canim.öğrenene kadar hersey mübah:)
Yaa benim de sağ yumurtalığımda sancı var ama hafif adet sancısı gibi. Arada kasığıma geçiyor ağrı arada bacağıma geçiyor. Ama herkes gebelikte ağrı solda olur diyor. Bende solda hiç bişey yok. :/

Benim ilkinde hiç sol tarafım ağrımadı sen o diyenleri boş ver :) :)

Canim bi insanda 2 tane yumurtalik var.biri sagda biri solda.hangisi yumurtlamissa o ay o kasığin aģriŕ.ama genellikle kadinlarda sağ kasık ağrır.çok azınin soldan olduğunu duydum.sen inanma onlara.burda nazla ben tecrübeliyiz.ikimizin de belirtileri ayni.ben senden umutluyum tabiki belirrilerin başka biseyden kaynaklanmiyorsa.bacağa vuran ağrıyı ben önemsiyorum.çünkü adetten farklı bi belirti.inş vardir.

Normal bi değer.çok da hizli degil metabolizman.çok yemiyor olabilirsin.yada hareketli birisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…