Sağlıkla gelsin de canım zamanını kendisi belirlersin.. Ben bu konuda kendimi doktora teslim etmiş durumdayım o ne derse onu yapıyorum :)Canim onuda yaptim ben hep cizgiler ayniydi sonradan doktora gittim 10gun boyunca bakti yumurtlama takibine aldi sonra catladi dedi iste ama gene olmadi nasip kismet bakalimm:)ilkide nazliydi buda ole galba
Beklemekten baska bisi yapamayiz canim Rabbim nezaman kismet ederse ozaman gelir saglicakla insallahSağlıkla gelsin de canım zamanını kendisi belirlersin.. Ben bu konuda kendimi doktora teslim etmiş durumdayım o ne derse onu yapıyorum :)
Benim de sağ kasik canim.ama bacak ağrım kasıgimdan vurmuyor.eger kasıktan bacağa uzaniyorsa hamilelik belirrisi.oncekinde öyle olmustu.U Umudumbitmedi_ senin de sağ taraf de mi... Kasık ağrısının bacağa vurması hayra alamet mi acaba..
Offf bugun bir temizlik yapmışım.. :) :) :)
Hosbuldum cnm 5 senelik evliyim 3 senedir istiyoruz cocuk.Hoşgeldin canim.kaç yıllik evlisin.
Bozma morelini.Rabbim birgün elbet nasip eder.
Trombolinde zıplayan arkadaşım vardı hamilelikten haberi olmadanBenim de sağ kasik canim.ama bacak ağrım kasıgimdan vurmuyor.eger kasıktan bacağa uzaniyorsa hamilelik belirrisi.oncekinde öyle olmustu.
Temizlikten bisey olmaz canim.öğrenene kadar hersey mübah:)
Sogan kurunu uyguladim bide incir kurunu 7 gun anca uygulaya bildimCanim ebru destanin kitabinda kürler var onlardan uyguladigin var mi bicok kisi o sekilde hamile kalmis uzun sure olmayanlarda bi bak istersen
İns cnm benimHerşey yolunda ve sebepsizse bu durum her ay umut etmeye devam canım. Sorun varsa da çözümü olan bir şey olsun yeter ki.. Umarım yakında güzel haberler alırsın. Yeni bir yıl yeni umutlar yeni enerji :)
Hosbuldum canim cok sagol insallah hepimizin bi an once :)İnşallah bebiş haberini paylaşmak bu topike kısmet olur hoşgeldin
Zayıf olunca östrojen az salgılaniior.biraz kilo alsan yükselir bence.
Çok da değilmiş aslinda canım.bende 4 senelik evliyim.Rabbim nasip ederse olur.benim arkadasim 6 seneden sonra kendiliginden hamile kaldi.doğumu yakin.senin de olur ins.Hosbuldum cnm 5 senelik evliyim 3 senedir istiyoruz cocuk.
Bak işte Rabbim korursa bisey olmaz.ben hiç kalkmadim düşmedi.bu seferde kalbi durdu.hiç kanamam olmadi.kürtaj oldum.yani giderse gider tutamazsin.Trombolinde zıplayan arkadaşım vardı hamilelikten haberi olmadan
Tshın kaç canim?Alamıyorum yaa. Metabolizmam çok hızlı. Sanki içimde fabrika çalışıyor.çok iştahlıyımdır aslında
Yaa benim de sağ yumurtalığımda sancı var ama hafif adet sancısı gibi. Arada kasığıma geçiyor ağrı arada bacağıma geçiyor. Ama herkes gebelikte ağrı solda olur diyor. Bende solda hiç bişey yok. :/Benim de sağ kasik canim.ama bacak ağrım kasıgimdan vurmuyor.eger kasıktan bacağa uzaniyorsa hamilelik belirrisi.oncekinde öyle olmustu.
Temizlikten bisey olmaz canim.öğrenene kadar hersey mübah:)
1,341Tshın kaç canim?
Benim ilkinde hiç sol tarafım ağrımadı sen o diyenleri boş ver :) :)Yaa benim de sağ yumurtalığımda sancı var ama hafif adet sancısı gibi. Arada kasığıma geçiyor ağrı arada bacağıma geçiyor. Ama herkes gebelikte ağrı solda olur diyor. Bende solda hiç bişey yok. :/
O kitapta baska kurler var canimSogan kurunu uyguladim bide incir kurunu 7 gun anca uygulaya bildim
Aaa öyle mi. Demek ki kişiden kişiye değişiyor. Moralim yerine geldi şu an:)Benim ilkinde hiç sol tarafım ağrımadı sen o diyenleri boş ver :) :)
Canim bi insanda 2 tane yumurtalik var.biri sagda biri solda.hangisi yumurtlamissa o ay o kasığin aģriŕ.ama genellikle kadinlarda sağ kasık ağrır.çok azınin soldan olduğunu duydum.sen inanma onlara.burda nazla ben tecrübeliyiz.ikimizin de belirtileri ayni.ben senden umutluyum tabiki belirrilerin başka biseyden kaynaklanmiyorsa.bacağa vuran ağrıyı ben önemsiyorum.çünkü adetten farklı bi belirti.inş vardir.Yaa benim de sağ yumurtalığımda sancı var ama hafif adet sancısı gibi. Arada kasığıma geçiyor ağrı arada bacağıma geçiyor. Ama herkes gebelikte ağrı solda olur diyor. Bende solda hiç bişey yok. :/
Normal bi değer.çok da hizli degil metabolizman.çok yemiyor olabilirsin.yada hareketli birisin.