- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Bian once geçsin bu 2017.nefret ettim inan.Kızlar o değil de bir yılı daha geride bırakıyoruz :) :)
Canim bi insanda 2 tane yumurtalik var.biri sagda biri solda.hangisi yumurtlamissa o ay o kasığin aģriŕ.ama genellikle kadinlarda sağ kasık ağrır.çok azınin soldan olduğunu duydum.sen inanma onlara.burda nazla ben tecrübeliyiz.ikimizin de belirtileri ayni.ben senden umutluyum tabiki belirrilerin başka biseyden kaynaklanmiyorsa.bacağa vuran ağrıyı ben önemsiyorum.çünkü adetten farklı bi belirti.inş vardir.
Normal bi değer.çok da hizli degil metabolizman.çok yemiyor olabilirsin.yada hareketli birisin.
Kaç gün var adete.Kizlar simdi sag kasik sol kasik derken bende bisey diyim dedim benimde sol kasigim uc gundur falan cok agriyor bacagimada vuruyor ama benim adet belirtilerimde boyle baslar o yuzden pek heveslenmiyorum gerci artik merakta etmiyorum :)
Bat 2 ocak canim 8 gun falan var daha. Bide tedavinin etkiside olabilir ya 5 ay klomen kullandim bu ay biraktim rahim filmi cekildi bakalim doktorum 3 ay yuksek sans dedi. Yumurta gelisimi iyi degildi bende pco. Onun disinda bi sorun yok inofolic toza basladim filmden sonra bu yardimci olucak dedi doktorum ama agrim cok siddetli bugun solda bi kac gundurde batmalar vardiKaç gün var adete.
Daha var canım olsa olsa yumurtlama sancısı olur. Adet sancın normalde bu kadar erken başlar mı ?Bat 2 ocak canim 8 gun falan var daha
Yazdigimi duzenledim yeniden oku canim :)Daha var canım olsa olsa yumurtlama sancısı olur. Adet sancın normalde bu kadar erken başlar mı ?
Hee senin durumun farklıymış bişey diyemiycem o zaman. Yanıltmiim:)Yazdigimi duzenledim yeniden oku canim :)
Aynen biraz farkli canim :)Hee senin durumun farklıymış bişey diyemiycem o zaman. Yanıltmiim:)
İns cnm benim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinÇok da değilmiş aslinda canım.bende 4 senelik evliyim.Rabbim nasip ederse olur.benim arkadasim 6 seneden sonra kendiliginden hamile kaldi.doğumu yakin.senin de olur ins.
Bak işte Rabbim korursa bisey olmaz.ben hiç kalkmadim düşmedi.bu seferde kalbi durdu.hiç kanamam olmadi.kürtaj oldum.yani giderse gider tutamazsin.
Cnm artik zamana biraktim demekki zamani var hic bisey yapmicam artkO kitapta baska kurler var canim
Belirtiler normalden farkli ise hamile olabilirsin canim.inş da olur.Adet sancım böyle olmazdı benim hiç. Normalden farklı. Sanki adet sancısı tüm rahme yayılırken bu sadece tek bir noktada hissediliyor gibi. Ve adette batma olmazdı bende. Bu ay batmalar oluyor.
Tsh'a doktor da iyi dedi. Metabolizman normal hızda dedi. Benim iştahım çok günde 4-5 öğün yiyorum, ama ekmek yemeyi hiç sevmem. Kimle konuşsam ekmek yemezsen çok zor kilo alman diyor. Galiba ondan olmuyor.
Amin canım.İns cnm benim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Merhabalar;
Bende 1 yıl 3 aydır evliyim. Korunmadik hiç benim tsh 4.3 çıktı ilaç kullaniyorum eşimin değerleride düşük yumurtlama dönemim şuan deniyoruz hayirlisi bakalim bat ocak 8
inşallah rabbim nasip eder tüm özlem çeken herkese
Hoşgeldin canim.doktor tsh ın bu düzeydeyken hamile kalabileceğini söyledi mi?Merhabalar;
Bende 1 yıl 3 aydır evliyim. Korunmadik hiç benim tsh 4.3 çıktı ilaç kullaniyorum eşimin değerleride düşük yumurtlama dönemim şuan deniyoruz hayirlisi bakalim bat ocak 8
inşallah rabbim nasip eder tüm özlem çeken herkese
Hoşgeldin canim.doktor tsh ın bu düzeydeyken hamile kalabileceğini söyledi mi?
Canim bende ayni dertten muzdaribim.tsh 4.44 benim.Hosbuldum.canim
Hamile kalmani zorlaştırır ama kesinlikle hamile kalamazsin demedi canim