- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
Adetin basindan olmaya basliyor ya yumurtalar ne guzel iste basindan bakiyor ilerlemelerini gormek takip etmek icin rahat ol Sekerim)Merhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu
Evet canim.belki de gec döllenmedir.bekle biraz daha.kirmızıları görmedikce ümit var.Salı günü adet olmazsam bi gün daha durur Çarşamba günü kan veririm hem hormonlarıma da baktırmış olurum. Hayırlısı artık.
Listede vsrim.canim.muallimiahir olarak.nickimi degistirdim.U Umudumbitmedi_ bat listesin de yoksun nazdan kacmis olmali yada benim gozler bozuk gormedim seni
Canim bu msjini anlamadim.bi daha yazarmisin.mesela ben var miyım icinde?Adetin basindan olmaya basliyor ya yumurtalar ne guzel iste basindan bakiyor ilerlemelerini gormek takip etmek icin rahat ol Sekerim)
Efulimcim bilmiyorum ki ne desem
Sanırım benim için daha zor olacak hepiniz için ayrı ayrı üzülcem
Vay be çok erken çıkmış canımevet canım sanırım öyle
yarın tekrar test yapıcam bakalım hayırlısı
geçen gebeliğimde 13 ags koyu oldu 20 agustosta silik çizgi çıktı gebelik testinde
Kızlar ben dayanamadım nöbetçi eczaneden test aldım yaptım. Ama malesef negatifsilik bile değil.
Cok silik oluyor koyulasmadan gidiyor oda yumurta takibi yaptirdim.bir yil once bir cocugum bu sekilde oldu istiyorum ki ikinci kendiliginden olsun.ama.zor gibi.gozukuyor
Yok ben bekliyordum. Ateş ölçümü yapıyordum ya döllenmem 3 gün önce gerçekleşmiş. Yani adet bi hafta geçince anca çıkar. Tabi gebelik olduysa. Bu da tablom bilmem anlar mısınız. Gerçi herşey açık :)
Eki Görüntüle 2083710
İnşallah işte ağrı olsa bir dert olmasa bir dert değil mi hamile kaldığım ay da agrı vardı geçen ay da vardı hamile değildim şimdi de var bakalım ne olacak. Önceden de oluyordu belki ama kendimi takip etmediğim için bilmiyordumKizlar benim gecen ay ki ve ondan bi onceki ayda yumurtlama doneminden itibaren adet tarihime kadar ağrılar olmustu bu ay ne hikmetse hic yok denilecek Kdar az sızılar oluyo belli belirsiz 2 ay boyunca hep dinledim kendimi acaba bu ay tutmusmudur diye ve oylelikle agrilar hep oldu bu ay tam tersi kafamda biraz daha rahat sanırım pek olanakta vermiyorum olacağına dair yine ama bu ay ağrı sızı yok adetime 7 8 gün var inşallah bu ay hayırlısıyla olur
Şuan döllenme olduysa dpo 3 diyor. Dpo 10 olması lazım ki kanda 16 falan çıksın.. Şuan erken buna göre herşey adet tarihinden sonra belli olacak gibi duruyorYok ben bekliyordum. Ateş ölçümü yapıyordum ya döllenmem 3 gün önce gerçekleşmiş. Yani adet bi hafta geçince anca çıkar. Tabi gebelik olduysa. Bu da tablom bilmem anlar mısınız. Gerçi herşey açık :)
Eki Görüntüle 2083710
Gülen yüzlü en güvenilir gibi duruyorKızlar şimdi şu ovulasyon testlerinden hangisini öneriyorsunuz?
Olabilir canım femara daha etkiliymişMerhaba pko hastasiyim.gebelik icin tedavi goruyorum. ben perşembe günü adetin ikinci gunundeydim. Doktorum bana da femara başladı. Gunde iki tane beş gün kullan dedi. Ve salı günü kontrole çağırdı. Yani adetin 7. Günü oluyor. Sizce erken mi ? Adetin ikinci gününde femaraya baslayip yedinci gunde son tableti icip kontrole gitmis olacagim yumurta takibi icin. Adetin yedinci gunu yumurta gelişimi olmus olurmu
Aynen canim ya hepsi ayri dert birazda kendimizi dinledigimz icinde ağrılar oluyo ve ona yoruyoruz ne kadarlik evlisin canim ne zamandir deniyosunuz? 8 gun sonra gorcez bakalm :)) ama dedigim gibi bu ay hic yok denecek kadar sızı var yaa tam belli etmiyo yani kendiniİnşallah işte ağrı olsa bir dert olmasa bir dert değil mi hamile kaldığım ay da agrı vardı geçen ay da vardı hamile değildim şimdi de var bakalım ne olacak. Önceden de oluyordu belki ama kendimi takip etmediğim için bilmiyordum
Temmuzda evlendim ilk denemede oldu fakat iki aylıkken kürtaj olmak durumunda kaldım canımm işte şimdi şimdi de kürtajdan sonra hiç korunmadim bakalım sonucu bekliyorum :)Aynen canim ya hepsi ayri dert birazda kendimizi dinledigimz icinde ağrılar oluyo ve ona yoruyoruz ne kadarlik evlisin canim ne zamandir deniyosunuz? 8 gun sonra gorcez bakalm :)) ama dedigim gibi bu ay hic yok denecek kadar sızı var yaa tam belli etmiyo yani kendini
Devam ediyor belirtiler. Sabahları mide bulantıları , göğüslerde şişlik, kasık ağrısı ve sancı. Hepsi duruyordu ilk günki gibi :)Belirtilerin ne alemde peki, mesela benim karnımdaki şişlik yumutlamadan sonra oluşan 2 gün önce azaldı, dün göğüs ağrım geçti. Ordan olmayacağını anladım. Belirti varsa umut var bence.