Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ovulas testi kullanan varmı? bir baksanız sizce bu ne demek o günden beri testim silik dün de silikti bugün daha yapmadım takvime göre koyu çıkması lazım ama ben 10. günden şüpheleniyorum
10. gün böyleydi sizce nedir
Canim t daha koyu olacak

Hoş geldin canımm inşallah bu ay mutlu haberi alırsın ❤️

Merhabalar;
Bende 1 yıl 3 aydır evliyim. Korunmadik hiç benim tsh 4.3 çıktı ilaç kullaniyorum eşimin değerleride düşük yumurtlama dönemim şuan deniyoruz hayirlisi bakalim bat ocak 8
inşallah rabbim nasip eder tüm özlem çeken herkese
hoş geldin Tsh İn düştü mü peki ilaç içince?
:KK31:Merhaba :) oku oku bitiremedim :)) yeni gelen arkadaslarimiz olmus hosgelmisler guzell haberlerle ciksinlar insallah . ben hala temizlik yapiyorum bayram temizligi gibi dalicam demistim. Testi yaptim dayanamadim adam hakliymis negatif aldim kutuya geri koydum anlmasin diye. Ama aglamadim dun zaten telefonda yapma birsey yoktur etkilelememistir ilaclari dediya kapatinca icimi dokmustum.Darisi sizlerin basina yineee gollll degill bata 5 gun kaldi :) nazz sırınkayı kaclik alim:rolleyes:
Büyük bir şırınga alalım canım iyi basınç yapar :KK70:
Selam kızlar, bende adet oldum lekelenme başladı bugün. Bende @arminch gibi temizliğe daldım yoruldum. Erken oldu 2 gün.. gene yeni batta ocak burdayiz.. gebelik testleri de kesinlikle doğru çıkıyor, yapın rahatlayın. Varsa önlem alırsınız, yoksa temizlik aşkına :))))

Ve batma kasik ağrısı tek başınaysa hamilelik belirtisi degil bunu anladım. Mide bulantısı, acıkma, idrara çok çıkma bunlarda eslik etmeli.
Senella senellaaaa ilk firemiz sen oldun. Hayırlısı bakalım gerçekten o kadar hastalığa bebiş de küstü gelmedi.. Ayy benim ne olacak çok merak ediyorum okadar performans ödülüm var :KK70:

naz2018 naz2018 bence ben bu ay hamile değilim.
Kasık ağŕim yok oldu.hicbir belirtim yok simdi.
Bazen benim de bi gidiyor bi geliyor ne olacak gerçekten çok merak ediyorum

Benim bu ayda olmassa salicam artik tup bebege gidicem bir kac ay sonra
Canım tüp bebeğe geçmeden bir iki ay daha ver kendime çok duydum tam tüp bebek yapmaya karar verdik nasılsa olmaz diye kafamdan attım o ay oldu diyenleri

kızlar ovulas testi kullanan varmı? bir baksanız sizce bu ne demek o günden beri testim silik dün de silikti bugün daha yapmadım takvime göre koyu çıkması lazım ama ben 10. günden şüpheleniyorum
10. gün böyleydi sizce nedir
11 de hafif silikleşme var bence 10. Gün çatlamış

Kızlar ben dayanamadım nöbetçi eczaneden test aldım yaptım. Ama malesef negatif :KK43: silik bile değil.

Aslında doktorlar da pek bilmiyorlar yumurta oldu mu olmadı mı. Sadece özellikle yumurta takibi için git canım ve 2 aydır yumurtlama testinde bir işaret olmadığını mutlaka belirt.
Ben şimdi şeyi anlamadım silik de olsa hiç mi çizgi çıkmıyor.
Cok silik oluyor koyulasmadan gidiyor oda yumurta takibi yaptirdim.bir yil once bir cocugum bu sekilde oldu istiyorum ki ikinci kendiliginden olsun.ama.zor gibi.gozukuyor

Çatlama iğnesi aşilama denedin mi.
Ewet cnm iki kez klomen kullandim catlatma ignesiyle bide asilama o da olyinca zamana biraktim 3 aydirda ovu.testiyle takip ediyorum bu ayda olmassa artik takip etmicem bir kains ol
Hoş geldin canımm inşallah bu ay mutlu haberi alırsın ❤️

hoş geldin Tsh İn düştü mü peki ilaç içince?

Büyük bir şırınga alalım canım iyi basınç yapar :KK70:

Senella senellaaaa ilk firemiz sen oldun. Hayırlısı bakalım gerçekten o kadar hastalığa bebiş de küstü gelmedi.. Ayy benim ne olacak çok merak ediyorum okadar performans ödülüm var :KK70:

Bazen benim de bi gidiyor bi geliyor ne olacak gerçekten çok merak ediyorum

Canım tüp bebeğe geçmeden bir iki ay daha ver kendime çok duydum tam tüp bebek yapmaya karar verdik nasılsa olmaz diye kafamdan attım o ay oldu diyenleri
İns olur cnm tek temennim o tup bebek surecide insani yipratiyo rabbim ins ona birakmaz

merhabalar kasım sonunda malesef kimyasal gebelik yaşadım. kanamam bitti ancak lekelenmeler henüz bitmiş değil. adetim ne zaman olur bilmiyorum ama normal zamanında olursa bat 11 ocak. naz2018 naz2018 benide ekler misin canım? buarada 11 ocak doğum günüm :)

Hanımlar bende varım bat 24 ocak bakalım ne olacak bir kimyasalım oldu 3 ay önce ve şimdi deniyoruz yok bir şey ayrıca pkoluyum Allah isteyen herkese nasip etsin aminnnn

Ewet cnm iki kez klomen kullandim catlatma ignesiyle bide asilama o da olyinca zamana biraktim 3 aydirda ovu.testiyle takip ediyorum bu ayda olmassa artik takip etmicem bir kac ay sonra tup bebege gidicem
Sen bilirsin canim.ama umudunu kesme.biraz daha dene bakalim.
Kızlar ben dayanamadım nöbetçi eczaneden test aldım yaptım. Ama malesef negatif :KK43: silik bile değil.
Adete kadar bekle canim.inş vardir.

11 de hafif silikleşme var bence 10. Gün çatlamış

sorma canım ya ben de öyle düşünüyorum ama 10. gün erken geldi bana
gerçi düşükten sonra değişmiş olabilir

normalde 14. gün koyu olması lazım bugün 15. fün ama o da böyle çıktı

bir de 10. günü birdaha atayım canım bak

Eklentiler

• 63CE015E-4E27-4AE7-B98A-25FE9151E2C6.jpeg
    63CE015E-4E27-4AE7-B98A-25FE9151E2C6.jpeg
    20 KB · Görüntüleme: 31
merhabalar kasım sonunda malesef kimyasal gebelik yaşadım. kanamam bitti ancak lekelenmeler henüz bitmiş değil. adetim ne zaman olur bilmiyorum ama normal zamanında olursa bat 11 ocak. naz2018 naz2018 benide ekler misin canım? buarada 11 ocak doğum günüm :)
Ayy çok güzel ya inşallah doğum günün de güzel haberleri alırsın en büyük hediyen seninle olur. Hoşgeldin topiğimize ❤️

sorma canım ya ben de öyle düşünüyorum ama 10. gün erken geldi bana
gerçi düşükten sonra değişmiş olabilir

normalde 14. gün koyu olması lazım bugün 15. fün ama o da böyle çıktı

bir de 10. günü birdaha atayım canım bak
Canım şuan farkettim t c den daha koyu olacak sen daha yumurtlama mıssın

Canım şuan farkettim t c den daha koyu olacak sen daha yumurtlama mıssın

evet canım sanırım öyle

yarın tekrar test yapıcam bakalım hayırlısı

geçen gebeliğimde 13 ags koyu oldu 20 agustosta silik çizgi çıktı gebelik testinde

Kizlar benim gecen ay ki ve ondan bi onceki ayda yumurtlama doneminden itibaren adet tarihime kadar ağrılar olmustu bu ay ne hikmetse hic yok denilecek Kdar az sızılar oluyo belli belirsiz 2 ay boyunca hep dinledim kendimi acaba bu ay tutmusmudur diye ve oylelikle agrilar hep oldu bu ay tam tersi kafamda biraz daha rahat sanırım pek olanakta vermiyorum olacağına dair yine ama bu ay ağrı sızı yok adetime 7 8 gün var inşallah bu ay hayırlısıyla olur

X