Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2082991 Kizlar simdi yaptim ovulasyon testi sizce catlamismi bu yumurtalar kafam karıştı
Silik görünce de çalışma yapın canım. Tam koyu olmasını beklersen kaçırabilirsin. saatler içinde yumurtlama olacak demek oluyor. Hem spermler 3 güne kadar yaşıyor içerde. Günü gününe tutturmana gerek yok.

Canim dun koyuydu resim atmistim gece calistik bugun yine koyu cikti aksam 19.00 da saat 22.00 da iliski oldu 1 saat sonra da test yaptim böyle cikti sanirim catlamis ben yine yarin aksam da degerlendircem kendi gözümle silik goruyorum ama insan e birinin fikrini almak istiyor insallah tutar

Doğum günüm ve kocam uyudu gelde üzülme stres yapma gözlerim şişti
Nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun dilerim rabbim hayirli bir evlat verir tezzz zaman da kucaginabiz variz olur ya belki unutmuştur aklindan cikmistir

Yorulmuştur belki, stres yapma.
Sen bir gün sana davranmasına bakma, hergun sana nasıl davranıyor ona bak. O yüzden üzülme unutmuş olabilir. Bizler gibi düşünemiyor onlar. Benim eşim diyor düz düşünüyoruz biz.

Canim benim uzulme lutfen erkekler bizim kadar duyarli dusunceli olamayabiliyor bazen belki cok yorgundur unutmustur uzulme yarin kirildigini soylersen eminim gonlunu alir canini skma lutfen.

Yarin birde ertesi gun!

Anladım canım. İyi yapmışsınız. Garanti olmuş. İnşallah tutar.

Canım belki çok yoğundu işi. Çok yoruldu. Bi nedeni vardır belki. Gündüz uyanınca bi konuş. Sıkma canını.

Bu arada Doğum günün kutlu olsun.

Kiyamam sana sabah uyaninca konusursun gonlunu almaya calisincada azcik naz yap hersey duzelsin bu arada dogum gunun kutlu olsun canim yeni yasin sana istedigin herseyin en gÜzelini versin
Çok teşekkür ederim ya sağolun sizleri tanımıyorum ama kutlayan ilk insanlarsiniz

Gidersem parçalarım sinirden onu

Hadi yaa.. böyle içine atacağına git söyle rahatla.
Sinirlenmeden tatlı tatlı ilk doğum günümü kutlamayı unuttun de, hayal kırıklığı yaşadım de.. gir kanına

Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana bebiş getirsin

Git durt durtsen uyandirsan kizarmi bugun dogum gunum de yaa espiriye vur nebilim iste ben olsam uayndirirdim

Bende uyandirirdim, kutlamadan uyuyacak haa Gerçi bazı özel günleri arada konuşarak hafızasına sokmaya çalışıyorum ama hatırlamıyor bazen..

Yok yok yarın görüşecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…