Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence ovulasyon testi daha basit ve kullanışlı.ben onu tercih ediyorum :)

Bence ovulasyon testi daha basit ve kullanışlı.ben onu tercih ediyorum :)
Hangi marka kullanıyorsun canım. Ben de adet olursam ateşle birlikte ovülasyon testi yapmayı düşünüyorum. Her marka doğru sonuç vermiyormuş ama.

Hangi marka kullanıyorsun canım. Ben de adet olursam ateşle birlikte ovülasyon testi yapmayı düşünüyorum. Her marka doğru sonuç vermiyormuş ama.
Ben laboquik ile yumurtlama yaklaşınca sabah akşam test yapıyorum, koyu çizgiyi görünce clearblue ile sağlama yapıyorum.çünkü onda gülen yüz çıkıyor ve daha mı koyu daha az mı koyu derdi olmuyor.

Clearblue nun cift hormon
Monitörünü kullaniyorum ben de cok menmunum sitrese sokmuyor beni.

Hep birlikte delireceğiz yani

Kısmet Ya mutluluktan, ya da
Şimdi evde tek başına delirmek sıkıcı olurdu, delirmekte ekip işi

Orası öyle can im . Ama iste içime öküz oturdu bugün :):):)

Atalım o öküzleri o zaman, pozitif oluyoruz.. haydi hep beraber hanımlar nefes al nefes ver, öfke al, sevgi verrrr.. Hem hamile olduğumuzda da her an adet olacakmis gibi hissedip lavaboya koşuyorduk.. Bu belirti de hamilelik belirtisi ki.. O halde hepimiz hamileyiz..

Naz öküzler kaçtı gördün mu?

Derece de mi alıyoruz.. Ben unuturum ki.. folik asidi unutuyorum.. oyy bugünde içmeyi unuttum.. gideyim içeyim..

Senella senellaaaa ablam 3 aydan fazla kullanma folik asittin fazlasi bebekte coklu organ yapiyormus komsusu cok icmis bebegin 6 parmagi varmis bir elinde allah korusun seytan kulagina kurşun da herseyin fazlasi zarar dikat etmemiz lazim ictigimiz surelere ve dr a sormak lazim

Teşekkür ederim canım. BAT'ı bekleyeceğim. Kırmızıları görürsem hemen sipariş veririm artık :)

Benim tam 3 ay oldu folik asit kullanalı. Bıraksam mı ki yaa. Tedirgin oldum şimdi

Ciddi misin ya bende üç aydır kullanıyorum

2.kutuyu aldım yeni daha. 1.kutuyu da bazen unuttum 2 ayda bitti. Kimyasal gebelikten sonra vermişti doktor bu ikinci ay daha.

Gebelikten 3 ay once baslanmali icilmeli ya ee simdi ictikten kac ay sonra Olmazsa geri baslanmali yada başlanmalıdır onu sanirim hic birimiz bilmiyoruz ogrenmek lazim

Kizlar forumlari okudum biri 3 ay icmis hamile kalmis doktoru 3 daha deva et demis panik yapmayin Belki o kadin bir sene icmistir yada yuksek doz almistir bilemeyiz korkuttum mu sizi ((dilimi essek arisi soksun

Kizlar forumlari okudum biri 3 ay icmis hamile kalmis doktoru 3 daha deva et demis panik yapmayin Belki o kadin bir sene icmistir yada yuksek doz almistir bilemeyiz korkuttum mu sizi ((dilimi essek arisi soksun

Emin olmuş olduk kuzum öyle deme. Bak öğrenmiş olduk. Aşırı kullanımı nelere neden oluyor.

Eki Görüntüle 2082991 Kizlar simdi yaptim ovulasyon testi sizce catlamismi bu yumurtalar kafam karıştı
Ayyy bian heycanlandim hamilelik testi sandim bence sen onu birakkkk halvete gir Garantile bacaklari da dik havaya cok anlamam testten ama catlamamissa da askerlerin orda bekler olsun

Ayyy bian heycanlandim hamilelik testi sandim bence sen onu birakkkk halvete gir Garantile bacaklari da dik havaya cok anlamam testten ama catlamamissa da askerlerin orda bekler olsun
Canim o is tamam ayaklarim 1 saat diktim simdi kalktim esim cay yapmis cay içiyoruz Gebelik testi olsa keske hayal gibi geliyor cift cizgiyi gormek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…