- 22 Mayıs 2015
- 817
- 689
- 103
- Konu Sahibi Bestblondie
Merhabalar ben aralık 2023 te sezaryen doğum yaptım. Şubat 2024 te bakır spiral taktırdım. Spiral sonrası çok yoğun kanamalarım oldu ama doktor düzene girmesi 6 ay sürer dedi. 7 ay sonra hala ara kanamalar devam edince tekrar başka bir doktora gittim. Smear hpv testleri falan temiz çıktı. Kist yok rahim temiz. Spiralde kayma yok. Bir süre takip edelim dedi. O dönem ara kanamalar azaldı. Adetim rayına oturdu. Derken gene başladı. Yani şu şekilde oluyor. Adetim 7 gün sürüp bitiyor 2 3 gün lekelenme oluyor. Birkaç gün sonrada hafif kanama oluyor. Sonra o bitiyor bir dahaki adet gününe kadar yaklaşık 12 gun falan rahatım. Sonra süreç tekrar başlıyor.
Ve bu ara kanamalar da genelde bir sancıyla oluyor. Dikişlerimin sağ tarafına ağrı giriyor sonra kan geliyor. Bunu da önemsemedi doktor. Hala emziriyorum bu arada bebeğim 16 aylık.
Tekrar yeni bir doktora gideceğim. Ama yine çözümsüz bırakmasından endişeliyim. Sürekli bunu yaşamaktan bıktım. İlişkiye bile giremez olduk. Bu kadar kanama demir eksikliğine kansızlığa da neden oluyor. Aynı durumu yaşayan var mı?
Ve bu ara kanamalar da genelde bir sancıyla oluyor. Dikişlerimin sağ tarafına ağrı giriyor sonra kan geliyor. Bunu da önemsemedi doktor. Hala emziriyorum bu arada bebeğim 16 aylık.
Tekrar yeni bir doktora gideceğim. Ama yine çözümsüz bırakmasından endişeliyim. Sürekli bunu yaşamaktan bıktım. İlişkiye bile giremez olduk. Bu kadar kanama demir eksikliğine kansızlığa da neden oluyor. Aynı durumu yaşayan var mı?