Canım düzensiz ama ortalama gelecek adetimi 12 Ocak gösteriyorCanim kacgunde adet oluyordun ki testlerle
Canim senin kac gun kaldi adete ben artik geri sayim 30 gunde oluyorum 13 gun kaldi.
Bildiğim kadarıyla yok ama ben zencefilin sorun olacağını da bilmiyorum o nedenle şu an yorum yapamadım. Kaç gün var bat için kan testi mi yaptırsan acaba?O zaman zencefili de iptal edeyim. Ihlamur içtim dün bunun sakıncası var mi?
Ballı limon yaptım bunların sakıncası var mi?
Canim o zaman daha ovulasyon gerceklesmemis senin anladigim kadari ile insallah olmayiz adet.Canım düzensiz ama ortalama gelecek adetimi 12 Ocak gösteriyor
Test yapıyorum silik çizgi var henüzCanim o zaman daha ovulasyon gerceklesmemis senin anladigim kadari ile insallah olmayiz adet.
12 ocak adet tarihin ise haftaya 28 ve 29 gun gibi gorursun cift cizgiyi canim zaten akintin da artis hissedersin gogusde hassasiyet bazen hafif kasik agrisi bende leke seklinde yumurtlma gunu kan gelir hatta vucudunu takip edersen teste bile gerek kalmiyor sonraTest yapıyorum silik çizgi var henüz
İnşallah atlamam canım ya12 ocak adet tarihin ise haftaya 28 ve 29 gun gibi gorursun cift cizgiyi canim zaten akintin da artis hissedersin gogusde hassasiyet bazen hafif kasik agrisi bende leke seklinde yumurtlma gunu kan gelir hatta vucudunu takip edersen teste bile gerek kalmiyor sonra
Birde bişey soracam testi yapıyorum başta düzgün sonra çizgi dağılıyor ya neden acaba12 ocak adet tarihin ise haftaya 28 ve 29 gun gibi gorursun cift cizgiyi canim zaten akintin da artis hissedersin gogusde hassasiyet bazen hafif kasik agrisi bende leke seklinde yumurtlma gunu kan gelir hatta vucudunu takip edersen teste bile gerek kalmiyor sonra
Senle beraber takio ederiz ben hatırlatırım sana bu ay tutarsa benimki gebelik testlerinden de bende cok almistimİnşallah atlamam canım ya
Markasi ne canim ben yapiyorum o dagilma 1 kez geldi basima yoksa olmuyor oyle bir şey tarihine bak birdeB
Birde bişey soracam testi yapıyorum başta düzgün sonra çizgi dağılıyor ya neden acaba
Laboquick canım da üç tanesi dağıldı sonrada nMarkasi ne canim ben yapiyorum o dagilma 1 kez geldi basima yoksa olmuyor oyle bir şey tarihine bak birde
Bende onu kullanıyorum memnunm sonradan dagilabilir onemsiz o canim yumurtlma doneminde ikinci cizgi damlattigin an 1 dk icerisinde cikar hergun 1 kez yap bu ay olmazsa bile bebis yumurtlma gununu tespit etmis olursun ben gecen ay oyle yaptimLaboquick canım da üç tanesi dağıldı sonrada n
Bildiğim kadarıyla yok ama ben zencefilin sorun olacağını da bilmiyorum o nedenle şu an yorum yapamadım. Kaç gün var bat için kan testi mi yaptırsan acaba?
Canim yumurtlama haftasi benim akintim artiyor ic camasirima bile geciyor yumurtluycagim gun cinsel istekte artis oluyor göğüs uclarimda hassasiyet bazen sertlesme oluyor son 2 aydır da leke seklinde kan geliyor peçetede görüyorum cok az yumurtladigi anda da igne batar gibi bir taraga agri giriyor ama kisa sure en iyisi adetten 14 gun cikar o gunlerini degerlendir yada ovulasyon testi ile takip et vucut isindada az artis oluyor ben suan kolsuz duruyorum hava buz gibi ama cok uzun olduKızlar bi şey sorcam ya bu yumurtladığını yumurtanın çatladığını anlayanlar yazmışlar da nası anlıyorsunuz ya
Canim yumurtlama haftasi benim akintim artiyor ic camasirima bile geciyor yumurtluycagim gun cinsel istekte artis oluyor göğüs uclarimda hassasiyet bazen sertlesme oluyor son 2 aydır da leke seklinde kan geliyor peçetede görüyorum cok az yumurtladigi anda da igne batar gibi bir taraga agri giriyor ama kisa sure en iyisi adetten 14 gun cikar o gunlerini degerlendir yada ovulasyon testi ile takip et vucut isindada az artis oluyor ben suan kolsuz duruyorum hava buz gibi ama cok uzun oldu
Canim ovulasyon testi aldim ben 16 be 17 gun iki cizgide koyu cikti sonra gece yaptim baktim ikinci ciZgi silik oldu yani yumurta catladiginda siliklesir ikinci koyu olan cizgi hatta catlarken kasiginda batma hissedersinYa adeti takip eden 14. Günde bende de akıntı oluyo ve yumurtlama dönemine girdiğimi anlıyorum. Ama yumurtanın çatladığını nası anlıyorlar :/
Canim ovulasyon testi aldim ben 16 be 17 gun iki cizgide koyu cikti sonra gece yaptim baktim ikinci ciZgi silik oldu yani yumurta catladiginda siliklesir ikinci koyu olan cizgi hatta catlarken kasiginda batma hissedersin
Benim de 2 ayim ovulasyon testi ile oncesinde olmadi zaten 1 sene olunca denemeye basladik bende cok heycanliyim ilk zamanlar korunmadigim an hamile kalcam zannediyordum hemen test yapiyordum lakin daha yeni hormonlarim evlilige alisti adet duzenim filan 3 aydir duzene girdi canim cok asiri belirtin olmadigi surece kan testi yaptirma ben once idrarda gorursem hastaneye giderim uzucu oluyor bizler icin ama daha yeni denemeye basladik zmani gelince olucak p zaman da ope koklaya acisini cikaririzHmm tamam canım teşekkür ederim. Ay bizim daha ilk deneme bu ay. Bat a 7 gün varken kan testi yaptırdım çıkmadı. Çok heyecanlı olduğum için dayanamayıp yaptırdım ama sonra pişman oldum. Neyse umutlar gelecek aya.
İnşallah yaa rabbim dileyen herkese hayırlısıyla bağışlasın..Benim de 2 ayim ovulasyon testi ile oncesinde olmadi zaten 1 sene olunca denemeye basladik bende cok heycanliyim ilk zamanlar korunmadigim an hamile kalcam zannediyordum hemen test yapiyordum lakin daha yeni hormonlarim evlilige alisti adet duzenim filan 3 aydir duzene girdi canim cok asiri belirtin olmadigi surece kan testi yaptirma ben once idrarda gorursem hastaneye giderim uzucu oluyor bizler icin ama daha yeni denemeye basladik zmani gelince olucak p zaman da ope koklaya acisini cikaririz
senella senellaaaaa gecmis olsun bebegim :) bir duzeltemedin kendini yaNe biliyorsun belki gooool
Adet belirtisi için erken bana demistin ki..
Benim o ağrılarım geçti, ve ben ağrının devam etmesinden yanayım. Ağrı varsa bişey var, yoksa yok..
Bizde farklı da ne oluyor, herşey yaşa hüsran sonu. Geçen ay ağrılar mide bulantısı sonuç adet.
Kocaya tepik yoksaplagi patlat.
Ne hikmettir horlamayan kocam benimde horlamaya başladı bugünlerde. Ya ben uyuyamiyorum duyuyorum, ya da nefes alamiyor
Fena halde de gribim ne içeyim, ilaç içmek istemiyorum son güne kadar (bir umut var demekki icimde) ne önerirsiniz kızlar.