Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman zencefili de iptal edeyim. Ihlamur içtim dün bunun sakıncası var mi?
Ballı limon yaptım bunların sakıncası var mi?
Bildiğim kadarıyla yok ama ben zencefilin sorun olacağını da bilmiyorum o nedenle şu an yorum yapamadım. Kaç gün var bat için kan testi mi yaptırsan acaba?

Test yapıyorum silik çizgi var henüz
12 ocak adet tarihin ise haftaya 28 ve 29 gun gibi gorursun cift cizgiyi canim zaten akintin da artis hissedersin gogusde hassasiyet bazen hafif kasik agrisi bende leke seklinde yumurtlma gunu kan gelir hatta vucudunu takip edersen teste bile gerek kalmiyor sonra

İnşallah atlamam canım ya

B
Birde bişey soracam testi yapıyorum başta düzgün sonra çizgi dağılıyor ya neden acaba

Laboquick canım da üç tanesi dağıldı sonrada n
Bende onu kullanıyorum memnunm sonradan dagilabilir onemsiz o canim yumurtlma doneminde ikinci cizgi damlattigin an 1 dk icerisinde cikar hergun 1 kez yap bu ay olmazsa bile bebis yumurtlma gununu tespit etmis olursun ben gecen ay oyle yaptim

Bildiğim kadarıyla yok ama ben zencefilin sorun olacağını da bilmiyorum o nedenle şu an yorum yapamadım. Kaç gün var bat için kan testi mi yaptırsan acaba?

Anladım. Kan testi yaptırmak istemiyorum boşa kollarımı deldiriyorum. 12 gün kala yaptırmistim. Bişey çıkmadı. Biraz daha sabredip, erken gebelik testi yapicam. Bir haftadan az kaldi

Kızlar bi şey sorcam ya bu yumurtladığını yumurtanın çatladığını anlayanlar yazmışlar da nası anlıyorsunuz ya

Kızlar bi şey sorcam ya bu yumurtladığını yumurtanın çatladığını anlayanlar yazmışlar da nası anlıyorsunuz ya
Canim yumurtlama haftasi benim akintim artiyor ic camasirima bile geciyor yumurtluycagim gun cinsel istekte artis oluyor göğüs uclarimda hassasiyet bazen sertlesme oluyor son 2 aydır da leke seklinde kan geliyor peçetede görüyorum cok az yumurtladigi anda da igne batar gibi bir taraga agri giriyor ama kisa sure en iyisi adetten 14 gun cikar o gunlerini degerlendir yada ovulasyon testi ile takip et vucut isindada az artis oluyor ben suan kolsuz duruyorum hava buz gibi ama cok uzun oldu

Ya adeti takip eden 14. Günde bende de akıntı oluyo ve yumurtlama dönemine girdiğimi anlıyorum. Ama yumurtanın çatladığını nası anlıyorlar :/

Ya adeti takip eden 14. Günde bende de akıntı oluyo ve yumurtlama dönemine girdiğimi anlıyorum. Ama yumurtanın çatladığını nası anlıyorlar :/
Canim ovulasyon testi aldim ben 16 be 17 gun iki cizgide koyu cikti sonra gece yaptim baktim ikinci ciZgi silik oldu yani yumurta catladiginda siliklesir ikinci koyu olan cizgi hatta catlarken kasiginda batma hissedersin

Canim ovulasyon testi aldim ben 16 be 17 gun iki cizgide koyu cikti sonra gece yaptim baktim ikinci ciZgi silik oldu yani yumurta catladiginda siliklesir ikinci koyu olan cizgi hatta catlarken kasiginda batma hissedersin

Hmm tamam canım teşekkür ederim. Ay bizim daha ilk deneme bu ay. Bat a 7 gün varken kan testi yaptırdım çıkmadı. Çok heyecanlı olduğum için dayanamayıp yaptırdım ama sonra pişman oldum. Neyse umutlar gelecek aya.

Benim de 2 ayim ovulasyon testi ile oncesinde olmadi zaten 1 sene olunca denemeye basladik bende cok heycanliyim ilk zamanlar korunmadigim an hamile kalcam zannediyordum hemen test yapiyordum lakin daha yeni hormonlarim evlilige alisti adet duzenim filan 3 aydir duzene girdi canim cok asiri belirtin olmadigi surece kan testi yaptirma ben once idrarda gorursem hastaneye giderim uzucu oluyor bizler icin ama daha yeni denemeye basladik zmani gelince olucak p zaman da ope koklaya acisini cikaririz

İnşallah yaa rabbim dileyen herkese hayırlısıyla bağışlasın..

senella senellaaaaa gecmis olsun bebegim :) bir duzeltemedin kendini ya
Durup kendini dinleyince bir buhran geciriyor insan Ya gece uyandirdim ayaginia bir tekme yeter ya hor hor dedim odu koptu sicradi ozur diliyor dileme lan Dön yana saldircam simdi tekme tokat guldü optu beni uyudu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…