- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 42
Bence bırakma çünkü ben de uzun zamandır kullanıyorum ama doktor devam ettiriyor.Yine de istersen doktoruna danış.Benim tam 3 ay oldu folik asit kullanalı. Bıraksam mı ki yaa. Tedirgin oldum şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bırakma çünkü ben de uzun zamandır kullanıyorum ama doktor devam ettiriyor.Yine de istersen doktoruna danış.Benim tam 3 ay oldu folik asit kullanalı. Bıraksam mı ki yaa. Tedirgin oldum şimdi
Evet bence de hangi çizgi daha kalın diye düşünmek de bir süre sonra etkiliyor insanı. Gülen yüz en güzeli :)Clearblue nun cift hormon
Monitörünü kullaniyorum ben de cok menmunum sitrese sokmuyor beni.
Ovulasyon testinde t çizgisi kontrol çizgisi kadar ya da ondan daha koyu olup sonra silikleşecek ki yumurtlama olsun. Kontrol çizgisinden daha silik çizgi yumurtlama göstermiyor diye biliyorumYa kızlar azıcık koyulaşti dediğim ov. Testi geri siliklesti normalmi
Umarım görmezsin canım.. ama baktın ki kırmızılar geldi dediğin gibi test ile denersin bir sonraki ay..umarım güzel haberlerini alırız.Teşekkür ederim canım. BAT'ı bekleyeceğim. Kırmızıları görürsem hemen sipariş veririm artık :)
Öyle yapayım canım en iyisi. Teşekkür ederim.Bence bırakma çünkü ben de uzun zamandır kullanıyorum ama doktor devam ettiriyor.Yine de istersen doktoruna danış.
Teşekkür ederim canım. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız inşallah.Umarım görmezsin canım.. ama baktın ki kırmızılar geldi dediğin gibi test ile denersin bir sonraki ay..umarım güzel haberlerini alırız.
Bende gece 4 de yattim yumurtam catladi ama sag kasigimin gerilmesinden uyuyamdm ates basti ne zormus kadinlarin derdi arkadas.Ben de saat 4 sizde Saat 6. Dön dön uyuyamiyorum Kasiklarim rahmim zonk zonk adet olmusum gibi huzursuz vay deli kanli gönlüm vayyyyy yinemi gol degil assdjdjdk gecen aylarin tekrari Arkadaş bir ay da farklı olsun da bir heycan yapimm sitres yerine . Ya bizimki de horluyo bir vurucam teppigi saglamından Hirsimi ondan alicam
Bu belirtileri bende istiyorum ya ağrısına razıyımBende gece 4 de yattim yumurtam catladi ama sag kasigimin gerilmesinden uyuyamdm ates basti ne zormus kadinlarin derdi arkadas.
Ben de saat 4 sizde Saat 6. Dön dön uyuyamiyorum Kasiklarim rahmim zonk zonk adet olmusum gibi huzursuz vay deli kanli gönlüm vayyyyy yinemi gol degil assdjdjdk gecen aylarin tekrari Arkadaş bir ay da farklı olsun da bir heycan yapimm sitres yerine . Ya bizimki de horluyo bir vurucam teppigi saglamından Hirsimi ondan alicam
var mı bir gelişme umarım güzel haberler alırsın canım. Aslında en iyisini eşin yapıyor diyeceğim ama sonuçta ağrı çeken belirtileri yaşayıp kafa yoran da sensin. Tam bir klişe olacak “takma” diyeceğim ama nasıl olacak bilmiyorum :)Ben de saat 4 sizde Saat 6. Dön dön uyuyamiyorum Kasiklarim rahmim zonk zonk adet olmusum gibi huzursuz vay deli kanli gönlüm vayyyyy yinemi gol degil assdjdjdk gecen aylarin tekrari Arkadaş bir ay da farklı olsun da bir heycan yapimm sitres yerine . Ya bizimki de horluyo bir vurucam teppigi saglamından Hirsimi ondan alicam
Bazen o kadar istiyoruz ki şikayetler gözümüze bile görünmüyor haklı olarak. Sende umarım bu belirtilerle başlayan güzel bir sürece girersin, beklediğin haberi bir an önce alırsınBu belirtileri bende istiyorum ya ağrısına razıyım
Zencefilli bal içebilirsin hastalık için. Ama belki de test yaptırıp hamilelik var mı diye netleştirsen varsa da yoksa da ona göre doktor ilaç başlasa daha hızlı atlatırsın hastalığı.Ne biliyorsun belki gooool
Adet belirtisi için erken bana demistin ki..
Benim o ağrılarım geçti, ve ben ağrının devam etmesinden yanayım. Ağrı varsa bişey var, yoksa yok..
Bizde farklı da ne oluyor, herşey yaşa hüsran sonu. Geçen ay ağrılar mide bulantısı sonuç adet.
Kocaya tepik yok saplagi patlat.
Ne hikmettir horlamayan kocam benimde horlamaya başladı bugünlerde. Ya ben uyuyamiyorum duyuyorum, ya da nefes alamiyor
Fena halde de gribim ne içeyim, ilaç içmek istemiyorum son güne kadar (bir umut var demekki icimde) ne önerirsiniz kızlar.
Çok teşekkür ederim aminnnBazen o kadar istiyoruz ki şikayetler gözümüze bile görünmüyor haklı olarak. Sende umarım bu belirtilerle başlayan güzel bir sürece girersin, beklediğin haberi bir an önce alırsın
Zencefilin söktürücü özelliği var. Yarım gramdan fazla tüketilmemeliymiş. Bende dün araştırdım gribe iyi geliyor diye. Gebelik oluşacaksa da engellermiş. Ben hiç riske atamadım valla. Grip olurum daha iyi :)Zencefilli bal içebilirsin hastalık için. Ama belki de test yaptırıp hamilelik var mı diye netleştirsen varsa da yoksa da ona göre doktor ilaç başlasa daha hızlı atlatırsın hastalığı.
AA bunu bilmiyordum. Zencefil kan sulandırdığı için yaş gruplarına göre belli gr larda kullanılıyor biliyorum ama böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum. En iyisi idrar testi yaptırıp doktorun tavsiyesine göre ilaç kullanmak ya da kullanmamak :)Zencefilin söktürücü özelliği var. Yarım gramdan fazla tüketilmemeliymiş. Bende dün araştırdım gribe iyi geliyor diye. Gebelik oluşacaksa da engellermiş. Ben hiç riske atamadım valla. Grip olurum daha iyi :)
Adetim gelmedi belki de tutmuştur:) En sonuncu çatladı sadece diğerleri çatlamadı malesef. O da 2 gün önceydi. O tuttuysa baya geç öğrencem demektir. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım :) allah razı olsun hepimizin inşallah :)Ayy canım geçmiş olsun Allahım hemencecik doldursun yerini
Canim kacgunde adet oluyordun ki testlerleBu belirtileri bende istiyorum ya ağrısına razıyım
Canim senin kac gun kaldi adete ben artik geri sayim 30 gunde oluyorum 13 gun kaldi.Bu belirtileri bende istiyorum ya ağrısına razıyım
Zencefilli bal içebilirsin hastalık için. Ama belki de test yaptırıp hamilelik var mı diye netleştirsen varsa da yoksa da ona göre doktor ilaç başlasa daha hızlı atlatırsın hastalığı.
Zencefilin söktürücü özelliği var. Yarım gramdan fazla tüketilmemeliymiş. Bende dün araştırdım gribe iyi geliyor diye. Gebelik oluşacaksa da engellermiş. Ben hiç riske atamadım valla. Grip olurum daha iyi :)