Güzel geçti. Biseyler öğrendik. Bilgilendik fena mi. Diğer türlü kendi kendimize kuracaktık. Şimdi hep beraber kuruyoruz..Baksana adet günümüz geldiğinde 1 ay boyunca burda olmus olacağız. Ve o 1 ay nasil gecmis olacak... ?yok yok artik ben bu strese gelemem ya
Benim de sabah 37.1 di. Yüksek bi sıcaklık. Ya yumurta çatlamış o çıkardı ateşi. Ya da daha önce çatladı gebelik var diye düşmüyor. Ya da en kötüsü bu soğuk havalar bizi hasta edecekBir sattir yatakta uzaniyorim bide ben ölçim dedim atesimi 37.10 ?
Güzel geçti. Biseyler öğrendik. Bilgilendik fena mi. Diğer türlü kendi kendimize kuracaktık. Şimdi hep beraber kuruyoruz..
Cok afedersin nerden olcuyorsun benim aldigim yumurta takibi icin eczaci asadan olc demisti :)Benim de sabah 37.1 di. Yüksek bi sıcaklık. Ya yumurta çatlamış o çıkardı ateşi. Ya da daha önce çatladı gebelik var diye düşmüyor. Ya da en kötüsü bu soğuk havalar bizi hasta edecekBaşka ihtimal de Yok zaten :)
Selam kızlar
Haftaya regl olacağım ama bu ay kesin olacağım çünkü dün ameliyat oldum. Sol kanalımda sorun vardı ve o alındı. Gelecek aydan itibaren bakalım nasıl bir süreç yaşayacağım?
Aslm hosgeldin ve buyuk gecmis olsun rabbim sifa versin.. ne ameliyati oldun??Selam kızlar
Haftaya regl olacağım ama bu ay kesin olacağım çünkü dün ameliyat oldum. Sol kanalımda sorun vardı ve o alındı. Gelecek aydan itibaren bakalım nasıl bir süreç yaşayacağım?
Aaaa bak o daha doğru sonucu verir. Ben dil altından ölçüyorum normalde ama vajinadan ölçüm daha kesin.Cok afedersin nerden olcuyorsun benim aldigim yumurta takibi icin eczaci asadan olc demisti :)
sivilce sıkıntısı bende de oldu çenem yanaklarmda felan ciktiBugünkü belirtilerim adet olacakmışım gibi karnımın her tarafı ağrımakta.. akıntı varla yok arası sulu gibi bazen.. her tarafımı sivilce bastı.. kolumda bile kocaman (Armin ) ıri bir sivilce gördüm..
Zaten yazmissin cok pardonAslm hosgeldin ve buyuk gecmis olsun rabbim sifa versin.. ne ameliyati oldun??
Orası öyle can im . Ama iste içime öküz oturdu bugün :):):)Güzel geçti. Biseyler öğrendik. Bilgilendik fena mi. Diğer türlü kendi kendimize kuracaktık. Şimdi hep beraber kuruyoruz..
Teşekkür ederimAleyküm selam canım. Geçmiş olsun.
hsg çekildiğinde geçiş olmuştu ama sol kanalım 5 cm genişlemişti.doktor da açalım bakalım düzeltebilirsek düzeltelim yoksa alalım dedi.açınca sol kanalı almak zorunda kalmış.sağ kanal, yumurtalıklar ve rahim içi iyi durumda, hormon testleri de normal o nedenle 6 ay kendi haline bırakalım dedi.Aslm hosgeldin ve buyuk gecmis olsun tabbim sifa versin.. ne ameliyati oldun??
Geçmiş olsun canim ♡Selam kızlar
Teşekkürler canım..Geçmiş olsun canim ♡
Senin gene bize gore Az kaldi. Biz nerelere gidelim :):):):)Hamile kalanların %90'ı "vazgeçtiğimde oldu", "tamam olmuyor dediğimde oldu" vs diyor hep. Hiç aklında yokken hamile kalıyor herkes. Stres çok etkiliyor. Bunu biliyoruz ama stres yapmadan da duramıyoruz. Papatya çayı içip yumuşacık olasım var ama o da söktürücü özelliğiyle engel olur diye içemiyorum. Vay ben nerelere gidem
bende ki bu dereceAaaa bak o daha doğru sonucu verir. Ben dil altından ölçüyorum normalde ama vajinadan ölçüm daha kesin.
Aaa bunun defteri falan varmış çok ciksEki Görüntüle 2082919 bende ki bu derece
Eczaneden ne derecesi diye istiyoruzEki Görüntüle 2082919 bende ki bu derece
Evet canım bundan olacak.Eki Görüntüle 2082919 bende ki bu derece