Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sattir yatakta uzaniyorim bide ben ölçim dedim atesimi 37.10 ?
Benim de sabah 37.1 di. Yüksek bi sıcaklık. Ya yumurta çatlamış o çıkardı ateşi. Ya da daha önce çatladı gebelik var diye düşmüyor. Ya da en kötüsü bu soğuk havalar bizi hasta edecek Başka ihtimal de Yok zaten :)

Selam kızlar
Haftaya regl olacağım ama bu ay kesin olacağım çünkü dün ameliyat oldum. Sol kanalımda sorun vardı ve o alındı. Gelecek aydan itibaren bakalım nasıl bir süreç yaşayacağım?

Cok afedersin nerden olcuyorsun benim aldigim yumurta takibi icin eczaci asadan olc demisti :)

Selam kızlar
Haftaya regl olacağım ama bu ay kesin olacağım çünkü dün ameliyat oldum. Sol kanalımda sorun vardı ve o alındı. Gelecek aydan itibaren bakalım nasıl bir süreç yaşayacağım?

Aleyküm selam canım. Geçmiş olsun.

Selam kızlar
Aslm hosgeldin ve buyuk gecmis olsun rabbim sifa versin.. ne ameliyati oldun??

Cok afedersin nerden olcuyorsun benim aldigim yumurta takibi icin eczaci asadan olc demisti :)
Aaaa bak o daha doğru sonucu verir. Ben dil altından ölçüyorum normalde ama vajinadan ölçüm daha kesin.

Aleyküm selam canım. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Aslm hosgeldin ve buyuk gecmis olsun tabbim sifa versin.. ne ameliyati oldun??
hsg çekildiğinde geçiş olmuştu ama sol kanalım 5 cm genişlemişti.doktor da açalım bakalım düzeltebilirsek düzeltelim yoksa alalım dedi.açınca sol kanalı almak zorunda kalmış.sağ kanal, yumurtalıklar ve rahim içi iyi durumda, hormon testleri de normal o nedenle 6 ay kendi haline bırakalım dedi.

Senin gene bize gore Az kaldi. Biz nerelere gidelim :):):):)

Ovilasyon icin demistim. Bunu verdiler orda da vardir heral de ben yurt disindayim. Aldim ama bosa aldim Unuttum hep yataktan ciktim. Ovilasyon testi bence daha iyi (agizdan, makattan , yada vajinadan ölçülüyor bununla birini yapabilirsin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…