Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar azıcık koyulaşti dediğim ov. Testi geri siliklesti normalmi
Ovulasyon testinde t çizgisi kontrol çizgisi kadar ya da ondan daha koyu olup sonra silikleşecek ki yumurtlama olsun. Kontrol çizgisinden daha silik çizgi yumurtlama göstermiyor diye biliyorum

Ben de saat 4 sizde Saat 6. Dön dön uyuyamiyorum Kasiklarim rahmim zonk zonk adet olmusum gibi huzursuz vay deli kanli gönlüm vayyyyy yinemi gol degil assdjdjdk gecen aylarin tekrari Arkadaş bir ay da farklı olsun da bir heycan yapimm sitres yerine . Ya bizimki de horluyo bir vurucam teppigi saglamından Hirsimi ondan alicam

Umarım görmezsin canım.. ama baktın ki kırmızılar geldi dediğin gibi test ile denersin bir sonraki ay..umarım güzel haberlerini alırız.
Teşekkür ederim canım. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız inşallah.

Bende gece 4 de yattim yumurtam catladi ama sag kasigimin gerilmesinden uyuyamdm ates basti ne zormus kadinlarin derdi arkadas.

Ne biliyorsun belki gooool
Adet belirtisi için erken bana demistin ki..
Benim o ağrılarım geçti, ve ben ağrının devam etmesinden yanayım. Ağrı varsa bişey var, yoksa yok..

Bizde farklı da ne oluyor, herşey yaşa hüsran sonu. Geçen ay ağrılar mide bulantısı sonuç adet.

Kocaya tepik yok saplagi patlat.
Ne hikmettir horlamayan kocam benimde horlamaya başladı bugünlerde. Ya ben uyuyamiyorum duyuyorum, ya da nefes alamiyor

Fena halde de gribim ne içeyim, ilaç içmek istemiyorum son güne kadar (bir umut var demekki icimde) ne önerirsiniz kızlar.

var mı bir gelişme umarım güzel haberler alırsın canım. Aslında en iyisini eşin yapıyor diyeceğim ama sonuçta ağrı çeken belirtileri yaşayıp kafa yoran da sensin. Tam bir klişe olacak “takma” diyeceğim ama nasıl olacak bilmiyorum :)

Zencefilli bal içebilirsin hastalık için. Ama belki de test yaptırıp hamilelik var mı diye netleştirsen varsa da yoksa da ona göre doktor ilaç başlasa daha hızlı atlatırsın hastalığı.

Zencefilli bal içebilirsin hastalık için. Ama belki de test yaptırıp hamilelik var mı diye netleştirsen varsa da yoksa da ona göre doktor ilaç başlasa daha hızlı atlatırsın hastalığı.
Zencefilin söktürücü özelliği var. Yarım gramdan fazla tüketilmemeliymiş. Bende dün araştırdım gribe iyi geliyor diye. Gebelik oluşacaksa da engellermiş. Ben hiç riske atamadım valla. Grip olurum daha iyi :)

AA bunu bilmiyordum. Zencefil kan sulandırdığı için yaş gruplarına göre belli gr larda kullanılıyor biliyorum ama böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum. En iyisi idrar testi yaptırıp doktorun tavsiyesine göre ilaç kullanmak ya da kullanmamak :)

Adetim gelmedi belki de tutmuştur:) En sonuncu çatladı sadece diğerleri çatlamadı malesef. O da 2 gün önceydi. O tuttuysa baya geç öğrencem demektir. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

İnşallah canım allah gönlüne göre versin :)

O zaman zencefili de iptal edeyim. Ihlamur içtim dün bunun sakıncası var mi?
Ballı limon yaptım bunların sakıncası var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…