Kızlar ben hamileyken çok hapşuruyordum.günde 20 kere ve basınçlı bi sekilde.çok gario hamilelik belirtileri var.mesela hiç uçuk çikartmayan kisiler ucuk çikariŕsa hamilelik belirtisi oluyormus.çoğu kisi uçuk diye gitmis hastaneye doktor hamilelik belirtisi olabilir diye tahlil istiyormuş.ve sonuç pozitif çikiyormuş.internetten araştirdigim kadariyla boyle.
senellaaam sen pozitif dusun senin adete daha varrr ya belki icerde insaat var ne biliyosun hayra yoralimBuyrun benim :)
Bugün solumda sağımda her tarafım ağrıyor. Bu arada alt yolları usuttugum yetmezmiş gibi üst solunum yolları da pert, öksürük gıcık çok fena, ağrı iki taraflı oldu acaba adet belirtisi mi ki.. yoksa öksrükten mi? Zaten bu kadar hastalıkla bu çocuk olduysa mucize..
Bende hiç mide bulantısı yok yalnız, kimyasal gebelikte mide bulantısı çok yaşamıştım, sürekli acıkma hali.. onların hiçbiri yok.
Yazık kız adama.dudağını büzüp bana ihtiyacin kalmadi artik.ben gidiyirum derse ne yapacaksin.Naz nazzzzzben de varım vericem eline bir kap bir bardak dicem koy ver onu da ben yaparım aylardir perisan oldum şoka girer kal gelir ona 10 dakka kıpırdamadan bana bakar
Sivilce spesifik bisey değil canim.adeti hamilelikten ayiran belirtilee lazim bize.dimi ama.ama bu saydiklarim geecekten de doğru.Ya arkadaşım bunu yazmasaydın, şimdi yarın hepimiz uçuk çıkaracağız psikolojik olarak :))))
O değilde ben o ay çok sivilce basmıştı suratımi
Böyle kocaman kocaman. Şimdi yumurtlama zamanı gene öyle çıktı yeni yeni düzeldi. Şimdi gene bir iki tane cıktı ama adet önceside oluyor sivilce..
Çok alangirli işler.esin dolduracak sen şırıngayla çekecen..bi sürü iş.hem esler bu ise sıcak bakmaz.senellaaaa sirinkayi duydunmuve kizlar ne dusunuyosunjz bu konu da :))))
Rabbim birbirinize bağışlasin canim.esin demek ki yumusak tabiatli birisi.bana hic itiraz etmiyor garibim sonuc beni bizi mutlu edicekse bizimkinin meshurbir lafi var yeter kiii sen mutlu ol güzelim ben onu incitmeden yaparim Derim al sen sık sırinkayaasaka bir yana herseyi deneyip sonuc almazsam aklim da kalsin
senellaaaa sirinkayi duydunmuve kizlar ne dusunuyosunjz bu konu da :))))
Ben yazdim ben ben benSizin yazdıklarımızdan bişey çıkardım. Ama tam haberi okumadım. Onu yaparsam benimkinin tribi hiç çekilmez. Ama kabul eder sonunda, sen istiyorsan yapalım der. Kim yazmıştı sevgisiz olur o diye, sevgili çocuk istiyoruz. Hastalıktan bayağı sahalardan uzaklasmistim, bugün dönüş yaptık. Ama ovulasyon zamanı değil, işin icinde çocuk olmayınca daha rahat oluyor insan galiba. Yok ayaklarini dik falan filan. Bence bizim ustumuzdr o zamanlarda stres var, bu etkiliyor sonucu da. Bugün farkettim ki ben o zamanlarda bugünkü kadar rahat değildim.
Amin teşekkür ederim... evet cok yumusak huylu ben onun zor sahip oldugu cok bekledigi hayaliydim cok ugrasti beni almak icin cok agladı ah ah ondan olsa gerek umarim degismez:)Rabbim birbirinize bağışlasin canim.esin demek ki yumusak tabiatli birisi.
Benim esim hala çocuk istemiyor.olsun demiyor hiç.şirınga isini söylesem bana sen iyice kafayi yedin der.
Anam adamda hic gayret yok.böyle yaşlanak diyor.uyuyamayız film izleyemeyiz diyip duruyor.
Ama bi bebek görünce seviyor.
Rabbim her daim birlikte kilsin sizi.maşallah.Amin teşekkür ederim... evet cok yumusak huylu ben onun zor sahip oldugu cok bekledigi hayaliydim cok ugrasti beni almak icin cok agladı ah ah ondan olsa gerek umarim degismez:)
Biz 3 sene 4 aydir evliyiz canim.aliştı rahata.ikimiz bu evde tek takiliyoruz.görücü usülü evlendik.simdi bir nevi sevgili gibi yasiyoruz.film gezme tozma puzzle hobiler.boyle geciyor zamanimiz.çocuk olunca bunlar hep aksicak.sanirim korkuyor.U Umudumbitmedi_ ne kadarlık evlisiniz.kiz kardesimin kocasida oyle benden once evlendiler adam istemiyor gezemeyiz yok bilmem ne yapamayiz korunuyor kardesim. O istemiyorum dedigi icin bence oda gurur yapiyor bende istemiyorum diyor kardesim cok isterdi anne olmayi ici gidiyor anliyoruz birsey diyemiyoruz
Sizin yazdıklarımızdan bişey çıkardım. Ama tam haberi okumadım. Onu yaparsam benimkinin tribi hiç çekilmez. Ama kabul eder sonunda, sen istiyorsan yapalım der. Kim yazmıştı sevgisiz olur o diye, sevgili çocuk istiyoruz. Hastalıktan bayağı sahalardan uzaklasmistim, bugün dönüş yaptık. Ama ovulasyon zamanı değil, işin icinde çocuk olmayınca daha rahat oluyor insan galiba. Yok ayaklarini dik falan filan. Bence
allah onun gonlune cocuk istegi verir insallah. Bu arada ne guzel vakitler geciriyormussunuz bayildim:)Rabbim her daim birlikte kilsin sizi.maşallah.
Biz 3 sene 4 aydir evliyiz canim.aliştı rahata.ikimiz bu evde tek takiliyoruz.görücü usülü evlendik.simdi bir nevi sevgili gibi yasiyoruz.film gezme tozma puzzle hobiler.boyle geciyor zamanimiz.çocuk olunca bunlar hep aksicak.sanirim korkuyor.
Ben kac defa tartistim.nie istemiyorsun diye kizdim.oysa ben bebeklere ölürüm.istiyorum ki yerde debelenen bi bebeğim olsun.koltuklarin altina girsin.gülücükleriyle evi doldursun.ama bakiyorum adamda tik yok.hamile olduğuma bile cok sevinidiğini söyleyemem.milletin esleri havalara uçuyor.benimki hayattan bezmiş gibi bakiyor.
kızlar bu pressed jeli duyan varmı bu ayda olmassa onu deniyim bi diyorumm
senellaaam sen pozitif dusun senin adete daha varrr ya belki icerde insaat var ne biliyosun hayra yoralim
Kızlar dün ovu testine başladım ama gebelik testi çok diye ondan da yapım dedim akşam bişey yoktu sabaha kadar silik çizgi çıkmış ama on dakika sonraki sonuncu dikkate almayın yazıyor ve adet de oldum aralığın birinde sizce?
Kaç günde adet oluyorsun, 26-27 günse olabilir neden olmasın, zaten ilk gölge gibi oluyor onu görmemissindir, sonra kuruyunca gölge netleşiyor çizgi oluyor[/QU
Ya ben ortalama 40 güne bir adet oluyorum ovulasyon testine başladım dün silik çizgiler çıkıyor ama fotoğraf yukleyemiyorim dünden gebelik testi yapıp koymuştum akşam bişey yoktu ama sabaha gölge gibi silik çizgi çıkmış laboquick kullanıyorum onunda kullanma talimatında on dakika sonrasını dikkate almayın yazıyor varmı acaba bu durumu yasayna
Mesaj im gitmemiş laboquick ov. Testine. Başladım silik çizgi çıkıyor ortalama 40 günde adet oluyorumKaç günde adet oluyorsun, 26-27 günse olabilir neden olmasın, zaten ilk gölge gibi oluyor onu görmemissindir, sonra kuruyunca gölge netleşiyor çizgi oluyor
Sonra akşam gebelik testi beş adet diye aldım yaptım ama adet falan oldum yani bu ay öylesine yaptım akşam bişey yoktu sabaha silik çizgi çıkmış kafam karıştıKaç günde adet oluyorsun, 26-27 günse olabilir neden olmasın, zaten ilk gölge gibi oluyor onu görmemissindir, sonra kuruyunca gölge netleşiyor çizgi oluyor