Beceremedim yaMsj yaziyosun ya cevapla butonunun hemen yaninda dosya yukle diyor fotoğrafi biraz kirpip at yuklemeyebilir
Canim galeriden fotografa gir düzenle yazar ayarlar ksimindan kes boyutunu kucult sonra bu mesaj kisminda dosya ekleye tikla belgelrimden bul ekle bende oyle yaptimBeceremedim ya
ikinci bebeğimi istiyoruz 3 aydır olMadi acele ediyorum ama muane olayım bende kansizlikta vardi gecen sene tedavi olmustum ama yine baktirayim ellerim yine sarardı kanim dusmus olabilirİlk defami olucak? Ben de cok yapmistim hsg bile istemis yaptirmistim hersey olmasi gerektiginden de iyi dedi ama esim de cikti . İyi dusun iyi seyler olsun
Canim bende resmini attim simdi bende 2 saat su icmiyorum ama silik ikinci cizgi her zman cikiyor bende 30 gunde adet oluyorum 16-17 gun kirmizi oluyor yarin tekrar denersin.Kızlar ovulasyon testi yapan var mı daha.. Ben bugün yaptım ama hiçbişey çıkmadı. Silik çizgi bile yok ama idrara dikkat etmedim. Öncesinde su içmiştim bir iki yudum, genede idrara çıkmamıştım 1-2 saat kadar
Dosya yükle diyorum ama orda bişey çıkmıyor galiba benim telde başka bi sekildeCanim galeriden fotografa gir düzenle yazar ayarlar ksimindan kes boyutunu kucult sonra bu mesaj kisminda dosya ekleye tikla belgelrimden bul ekle bende oyle yaptim
Hani bi söz vardir.bugünün isini yarina bırakma.esin evdeyse isin yoksa hemen simdi calisın.belinin altina bir yastik koy 1 saat yat.gece de yatmadan evvel calisin.oyle uyu.sabah da uyanir uyanmaz çalisin.sen yatmaya devam et.yarina bile gerek kalmaz.ins olur.Eki Görüntüle 2082385 Kizlar birinci olan oglen 14.00 da yaptim ikincisinide Aksam 19.00 da yapar yapmaz boyle çıktı ovulasyon testim bunlar yarin gece esim yokmus sabah olsa birde cumartesi aksam olurmu acaba
28 gunde bir adet oluyorum 1 aralikta son adetim bu ayin 13 de yumurtladim 14 catladi ovilasyon testi yaptim 29 aralik bat:)Armin canim senun sat ne zamandı.bi de kaç günde bir adet oluyorsun.
umarim guzel sonuclar alirsin:)ikinci bebeğimi istiyoruz 3 aydır olMadi acele ediyorum ama muane olayım bende kansizlikta vardi gecen sene tedavi olmustum ama yine baktirayim ellerim yine sarardı kanim dusmus olabilir
bakalım sonuç ne çıkacak
Yoktur inşallah bazen de hiç bir sorun yokken olmuyor. Gerçekten her nasibin bir vakti varAnladim canim onumuzdeki hafta ici giderm o zaman inşallah bisey yoktur :)
Canım bugunu ve yarın sabahı Degerlendirmen gerek. Yarın ı kesin değerlendirmen gerek. Ben de işte tam ogün yapamadım çok mutsuzum :/Eki Görüntüle 2082385 Kizlar birinci olan oglen 14.00 da yaptim ikincisinide Aksam 19.00 da yapar yapmaz boyle çıktı ovulasyon testim bunlar yarin gece esim yokmus sabah olsa birde cumartesi aksam olurmu acaba
Bende yaptım ama silik çizgi çıktı simdilikKızlar ovulasyon testi yapan var mı daha.. Ben bugün yaptım ama hiçbişey çıkmadı. Silik çizgi bile yok ama idrara dikkat etmedim. Öncesinde su içmiştim bir iki yudum, genede idrara çıkmamıştım 1-2 saat kadar
Seni listeye eklemiştim canım.Benimde bat 12 Ocak ya fotoğraf nasıl ekliyoruz
Pardon pardon:)Seni listeye eklemiştim canım.
28 günde bir adet olursan batin 28.gün olmuyor mu canim?eğer dayanamazsan 5 gün sonra kan testi yaptır.varsa çikar.ins da vardır.28 gunde bir adet oluyorum 1 aralikta son adetim bu ayin 13 de yumurtladim 14 catladi ovilasyon testi yaptim 29 aralik bat:)
Yemek hazirladm isden gelmesini bekliyorum dedigin gibi yapayım bu gece ve yarin insallah olur cok heyecanlandımHani bi söz vardir.bugünün isini yarina bırakma.esin evdeyse isin yoksa hemen simdi calisın.belinin altina bir yastik koy 1 saat yat.gece de yatmadan evvel calisin.oyle uyu.sabah da uyanir uyanmaz çalisin.sen yatmaya devam et.yarina bile gerek kalmaz.ins olur.
Testte böyle net görmüşken iyi değerlendir bence.esim yarın yok diyorsun.aman ha bu gece uyuyakalmayinYemek hazirladm isden gelmesini bekliyorum dedigin gibi yapayım bu gece ve yarin insallah olur cok heyecanlandım
Sperm kalitesi iyi oldugunda 3 gun yasayabiliyormus yumurtlama gunu oncesi daha cok sansin oluyormus birazda kismet canim Rabbim ne zman yazdiysa o zaman oluyor .Yoktur inşallah bazen de hiç bir sorun yokken olmuyor. Gerçekten her nasibin bir vakti var
Canım bugunu ve yarın sabahı Degerlendirmen gerek. Yarın ı kesin değerlendirmen gerek. Ben de işte tam ogün yapamadım çok mutsuzum :/
Bu geceyi degerleendircem yarin gece yok gunduz burda gitmeden bir kez daha değerlendiririm zaten oda artik alisti yumurtlama gunlerine ne zman yumurtluyorsun diye dalga konusu oldulTestte böyle net görmüşken iyi değerlendir bence.esim yarın yok diyorsun.aman ha bu gece uyuyakalmayinins tutar canim ins