Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha erken olabilir üzülme, ben 3 gün önce yumurtlamıştım beta hcg adete 5 güün kala 24 çıkmıştı. senin yumurtlaman ne zaman oldu üzerinden 11-12 gün geçti mi?

14’ü gibi oldu.. 11-12 gün geçince mi çıkıyo kanda.. internette hemen ertesi gün bile çıkar diyorlardı..

Ya birde on dakika sonrasını dikkate almayın yazıyor ben sabah gördüm çizgiyi ve yumurtlama günüm yaklaşıyor bı alakası var mı acaba keşke daha çok alsaydim
ben açıkçası o ondakika meselesine çok takılmıyorum. ya geçmiş adetinden sonra hemen yumuş olduysa ve döllendiyse.
böyle bir ihtimal de olabilir yani.
ama bir belirtin de yok muş .

Ay yok ne kusuru. 14’üydü.. yani yaklaşık yumurtlamadan 7 gün sonra kan testi yapmış oldum..
o kadar ortada bir zamanki...
şimdi döllenen yumurta rahme gidip yerleştiği zaman beta hcg salınımı başlıyor.
Yaklaşık 5-6 gün sonra döllenmiş yumurta rahim içine yerleşme başlar ve hamilelik oluşur yazıyor nette.
15 i gibi en geç döllense desek.
üzerine 5 gün koysak en erken 20 sinde rahme yerleşmiş olması lazım yani 2 gün önce canım...
şu an gerçekten çok erken.
inşallah değerin artar

E Efulimm41 seninkine 4 gün kaldı nasılsın? var mı belirtin?
Gebelikten olabilir mi bilmiyorum ama yumurtlama gününden beri ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor kasıklarım ağrıyor. Göğüslerimde şişlik var. Bi de sabahları midem bulanıyor. Psikolojikte olabilir tabi.

İnternette birbirini tutmayan o kadar çok bilgi var ki ben de ne doğru ne yanlış şaşırdım.. hayırlısı olsun bakalım.. zaten bu ilk denememizdi.. çok fazla üzülmedim.. adetim gecikirse yaptırırım öncesinde tekrar yaptırmam sanırım..

aynen canımm Allah hayırlısını versinnn :)

ay hadi inşallah :)
Böyle devam eden sancısı olan da duymadım hiç. Kaç gündür geçmek bilmedi. Gebelik belirtisi olabilir mi ki acaba. Geçen ay soğan kürü yaparken yumurtlama günlerimde 2-3 gün sancım oldu, doktora gittim normal değil dedi bir sürü tahlil yaptı. O normal değil deyişi geliyor aklıma korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…