Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlarrr.. ben de geldim aranıza beni de alın.. bat 28 aralık ve bu ay ilk denememiz ama ben sanki yıllardır deniyormuş gibi heyecanlıyım.. dün dayanamayıp kanda hgc baktırdım ve sonuç 0.100 şimdi testi yaptırdığıma pişmanım..

Sonra akşam gebelik testi beş adet diye aldım yaptım ama adet falan oldum yani bu ay öylesine yaptım akşam bişey yoktu sabaha silik çizgi çıkmış kafam karıştı

canım silik çizgi hep çıkıyor sonradan saatler geçince belirginleşiyor. ovülasyon testiinde yap 10 dk bekle çizgi ya control cizgisiyle eşit oluyo yada daha koyu oluyor. benimki genelde eşit oluyor. ve idrarı damlatır damlatmaz çizgi belirdinleşmeye başlıyor. o şekilde anlayabilrisin ovülasyon gününü canım

canım çok erken yapmmışsın. gerçi ilk deneyince hemen olcakmış gibi geliyor insana ama bi kaç ay geçince alışıosn duruma :) inş. senin hemen olmuştur canım yaa

Benim yaptığım gebelikte sabah a silik çıkmış onu anlamafim

canım çok erken yapmmışsın. gerçi ilk deneyince hemen olcakmış gibi geliyor insana ama bi kaç ay geçince alışıosn duruma :) inş. senin hemen olmuştur canım yaa

Ay bilmiyorum ki :/ yaa biraz belirtim vardı mesela yumurtlama dönemim bitince iki üç gün kramp gibi kasın ağrım oldu falan ben de umutlandım ama şimdi düşününce gerçekten psikolojik olarak hissetmiş olabilirim gibi geliyo :/ neyse hayırlısı bakalım bu ay kosmet değilmiş demek ki

daha erken olabilir üzülme, ben 3 gün önce yumurtlamıştım beta hcg adete 5 güün kala 24 çıkmıştı. senin yumurtlaman ne zaman oldu üzerinden 11-12 gün geçti mi?

canım luboquik e güveniyorum neden böyle çıktı gerçekten merak ediyorum :)
Ya birde on dakika sonrasını dikkate almayın yazıyor ben sabah gördüm çizgiyi ve yumurtlama günüm yaklaşıyor bı alakası var mı acaba keşke daha çok alsaydim

ben de çok hıçkırmaya başlamıştım

ben o ağrıları yumurtlamaya baglıyorum. bendede oluyo. ama dediğim gibi hiç belli olmaz Allah nasip ettikten sonra belirti falan hepsi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…