hayir 28 dolduruyorum o gece yada sabah adet oluyorum 29 da adetimin 1 gunu oluyor edetim basliyor insallah tutturmusuzdur :) 5 gun sonra test alicam taktim bu ay oldu oldu olmadi bu isleri birakiyorum28 günde bir adet olursan batin 28.gün olmuyor mu canim?eğer dayanamazsan 5 gün sonra kan testi yaptır.varsa çikar.ins da vardır.
Merak etme canim.tam yumurtlama günü yapinca da tutar.önemli olan sperm ve senin hormonlarin.bu ikisi tam olursa neden olmasin.Sperm kalitesi iyi oldugunda 3 gun yasayabiliyormus yumurtlama gunu oncesi daha cok sansin oluyormus birazda kismet canim Rabbim ne zman yazdiysa o zaman oluyor .
Erkekler zaten hep dalga gecer.bana sen tavuk musun diyor sürekli.Bu geceyi degerleendircem yarin gece yok gunduz burda gitmeden bir kez daha değerlendiririm zaten oda artik alisti yumurtlama gunlerine ne zman yumurtluyorsun diye dalga konusu oldul
Sen daha iyi bilirsin canim vücudunu.olur ins.olmaz diye dusunme.bi bakıvermissin hamilesin.hayir 28 dolduruyorum o gece yada sabah adet oluyorum 29 da adetimin 1 gunu oluyor edetim basliyor insallah tutturmusuzdur :) 5 gun sonra test alicam taktim bu ay oldu oldu olmadi bu isleri birakiyorum
Hihihihihihi haftaya müsabaka sonuçlarını göreceğiz bakalımSperm kalitesi iyi oldugunda 3 gun yasayabiliyormus yumurtlama gunu oncesi daha cok sansin oluyormus birazda kismet canim Rabbim ne zman yazdiysa o zaman oluyor .
Canim kasiklarinda batma var mi?Hihihihihihi haftaya müsabaka sonuçlarını göreceğiz bakalım
Bugun içerden ufak batmalar hissediyorum... Sağ bacağıma da bir ağrı vuruyor.. Sen de bişeyler var mıı..Canim kasiklarinda batma var mi?
Yav niye bırakıyorsun canımmmm. Daha dur problemi tespit edeli saha bir ay olmuş. Bence hemen pes etme. Bir ay daha ovu testiyle takip edersin.hayir 28 dolduruyorum o gece yada sabah adet oluyorum 29 da adetimin 1 gunu oluyor edetim basliyor insallah tutturmusuzdur :) 5 gun sonra test alicam taktim bu ay oldu oldu olmadi bu isleri birakiyorum
Aman da aman batmalar agrilarBugun içerden ufak batmalar hissediyorum... Sağ bacağıma da bir ağrı vuruyor.. Sen de bişeyler var mıı..
nerde okudun :))) alim yapim sıkar dururum:)))Yav niye bırakıyorsun canımmmm. Daha dur problemi tespit edeli saha bir ay olmuş. Bence hemen pes etme. Bir ay daha ovu testiyle takip edersin.
Ayyyy bir de ben ne okudum biliyor musun
şırıngayla hamile kalanlar varmış
Yani evde aşılama gibi bişe :) :) :)
Erkeğin sperm hızı düşük olanlar bunu deniyorlarmış.
Komik ama işe yarayan çok
Bende de aybi seyler var canim.icerden hafif batma var farkedilir sekilde.gecleri de sağ bacagim agriyor.bide 2 gecedir uyuyamiyorum.derine dalamiyorum.bide sicak basıyor.terliyorum geceleri.Bugun içerden ufak batmalar hissediyorum... Sağ bacağıma da bir ağrı vuruyor.. Sen de bişeyler var mıı..
Neler duyuyorum.ama o bebişler sevgisiz yapilmiş olacak.Yav niye bırakıyorsun canımmmm. Daha dur problemi tespit edeli saha bir ay olmuş. Bence hemen pes etme. Bir ay daha ovu testiyle takip edersin.
Ayyyy bir de ben ne okudum biliyor musun
şırıngayla hamile kalanlar varmış
Yani evde aşılama gibi bişe :) :) :)
Erkeğin sperm hızı düşük olanlar bunu deniyorlarmış.
Komik ama işe yarayan çok
@senellaaa
umarim guzel sonuclar alirsin:)
Hihihihihihi bir kaç ay olmaz sa ben de deneyeceğim ne yalan söyleyim :) :::) :) :) :)nerde okudun :))) alim yapim sıkar dururum:)))
Aynen canımmm benim de sağ bacağıma ağrı giriyor ve de çekme gibi bir şey oluyor içten içten. Ama biliyorsun gecen ay da benzer belirtiler yaşamıştık ikimiz ana olmadıBende de aybi seyler var canim.icerden hafif batma var farkedilir sekilde.gecleri de sağ bacagim agriyor.bide 2 gecedir uyuyamiyorum.derine dalamiyorum.bide sicak basıyor.terliyorum geceleri.
Bende de hiç acıkma uyku falan yok canım bilemiyorum ki böyle belirti beklemek çok sinir bozucuBuyrun benim :)
Bugün solumda sağımda her tarafım ağrıyor. Bu arada alt yolları usuttugum yetmezmiş gibi üst solunum yolları da pert, öksürük gıcık çok fena, ağrı iki taraflı oldu acaba adet belirtisi mi ki.. yoksa öksrükten mi? Zaten bu kadar hastalıkla bu çocuk olduysa mucize..
Bende hiç mide bulantısı yok yalnız, kimyasal gebelikte mide bulantısı çok yaşamıştım, sürekli acıkma hali.. onların hiçbiri yok.
Püfff ya.hiç hatirlatmaAynen canımmm benim de sağ bacağıma ağrı giriyor ve de çekme gibi bir şey oluyor içten içten. Ama biliyorsun gecen ay da benzer belirtiler yaşamıştık ikimiz ana olmadı
Bende de hiç acıkma uyku falan yok canım bilemiyorum ki böyle belirti beklemek çok sinir bozucu
Kızlar bu uykusuzluk bence çok onemli.ücumüz de uykusuzluk çkiyoruz.acaba hamis olmayalim?Iste hic onlar Yok, bilakis uykusuzluk var. Ya bir tane yaşadığımız için onlar olmalı diye bekliyoruz..