Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
28 günde bir adet olursan batin 28.gün olmuyor mu canim?eğer dayanamazsan 5 gün sonra kan testi yaptır.varsa çikar.ins da vardır.
hayir 28 dolduruyorum o gece yada sabah adet oluyorum 29 da adetimin 1 gunu oluyor edetim basliyor insallah tutturmusuzdur :) 5 gun sonra test alicam taktim bu ay oldu oldu olmadi bu isleri birakiyorum

Sperm kalitesi iyi oldugunda 3 gun yasayabiliyormus yumurtlama gunu oncesi daha cok sansin oluyormus birazda kismet canim Rabbim ne zman yazdiysa o zaman oluyor .
Merak etme canim.tam yumurtlama günü yapinca da tutar.önemli olan sperm ve senin hormonlarin.bu ikisi tam olursa neden olmasin.

Bu geceyi degerleendircem yarin gece yok gunduz burda gitmeden bir kez daha değerlendiririm zaten oda artik alisti yumurtlama gunlerine ne zman yumurtluyorsun diye dalga konusu oldul
Erkekler zaten hep dalga gecer.bana sen tavuk musun diyor sürekli.
Ben gün sayiyorum sıkıntı yapıyorum tabi o rahat.sen takma onu.ins bi an once gelir bebisler...

hayir 28 dolduruyorum o gece yada sabah adet oluyorum 29 da adetimin 1 gunu oluyor edetim basliyor insallah tutturmusuzdur :) 5 gun sonra test alicam taktim bu ay oldu oldu olmadi bu isleri birakiyorum
Sen daha iyi bilirsin canim vücudunu.olur ins.olmaz diye dusunme.bi bakıvermissin hamilesin.

Yav niye bırakıyorsun canımmmm. Daha dur problemi tespit edeli saha bir ay olmuş. Bence hemen pes etme. Bir ay daha ovu testiyle takip edersin.
Ayyyy bir de ben ne okudum biliyor musun
şırıngayla hamile kalanlar varmış
Yani evde aşılama gibi bişe :) :) :)
Erkeğin sperm hızı düşük olanlar bunu deniyorlarmış.
Komik ama işe yarayan çok

nerde okudun :))) alim yapim sıkar dururum:)))

Bugun içerden ufak batmalar hissediyorum... Sağ bacağıma da bir ağrı vuruyor.. Sen de bişeyler var mıı..
Bende de aybi seyler var canim.icerden hafif batma var farkedilir sekilde.gecleri de sağ bacagim agriyor.bide 2 gecedir uyuyamiyorum.derine dalamiyorum.bide sicak basıyor.terliyorum geceleri.

Neler duyuyorum.ama o bebişler sevgisiz yapilmiş olacak.

@senellaaa

umarim guzel sonuclar alirsin:)

Buyrun benim :)

Bugün solumda sağımda her tarafım ağrıyor. Bu arada alt yolları usuttugum yetmezmiş gibi üst solunum yolları da pert, öksürük gıcık çok fena, ağrı iki taraflı oldu acaba adet belirtisi mi ki.. yoksa öksrükten mi? Zaten bu kadar hastalıkla bu çocuk olduysa mucize..

Bende hiç mide bulantısı yok yalnız, kimyasal gebelikte mide bulantısı çok yaşamıştım, sürekli acıkma hali.. onların hiçbiri yok.

Bende de aybi seyler var canim.icerden hafif batma var farkedilir sekilde.gecleri de sağ bacagim agriyor.bide 2 gecedir uyuyamiyorum.derine dalamiyorum.bide sicak basıyor.terliyorum geceleri.
Aynen canımmm benim de sağ bacağıma ağrı giriyor ve de çekme gibi bir şey oluyor içten içten. Ama biliyorsun gecen ay da benzer belirtiler yaşamıştık ikimiz ana olmadı

Bende de hiç acıkma uyku falan yok canım bilemiyorum ki böyle belirti beklemek çok sinir bozucu

Kızlar ben hamileyken çok hapşuruyordum.günde 20 kere ve basınçlı bi sekilde.çok gario hamilelik belirtileri var.mesela hiç uçuk çikartmayan kisiler ucuk çikariŕsa hamilelik belirtisi oluyormus.çoğu kisi uçuk diye gitmis hastaneye doktor hamilelik belirtisi olabilir diye tahlil istiyormuş.ve sonuç pozitif çikiyormuş.internetten araştirdigim kadariyla boyle.

Naz nazzzzz ben de varım vericem eline bir kap bir bardak dicem koy ver onu da ben yaparım aylardir perisan oldum şoka girer kal gelir ona 10 dakka kıpırdamadan bana bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…