Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bilmiyoruz. Bu sayfa en son siringayi duydu. :)) Bilgin varsa bizlere de paylaşır mısın?
Sonra akşam gebelik testi beş adet diye aldım yaptım ama adet falan oldum yani bu ay öylesine yaptım akşam bişey yoktu sabaha silik çizgi çıkmış kafam karıştı
Selam kızlarrr.. ben de geldim aranıza beni de alın.. bat 28 aralık ve bu ay ilk denememiz ama ben sanki yıllardır deniyormuş gibi heyecanlıyım.. dün dayanamayıp kanda hgc baktırdım ve sonuç 0.100 şimdi testi yaptırdığıma pişmanım..
Benim yaptığım gebelikte sabah a silik çıkmış onu anlamafimcanım silik çizgi hep çıkıyor sonradan saatler geçince belirginleşiyor. ovülasyon testiinde yap 10 dk bekle çizgi ya control cizgisiyle eşit oluyo yada daha koyu oluyor. benimki genelde eşit oluyor. ve idrarı damlatır damlatmaz çizgi belirdinleşmeye başlıyor. o şekilde anlayabilrisin ovülasyon gününü canım
Benim yaptığım gebelikte sabah a silik çıkmış onu anlamafim
Hiç bı belirti falan da yok ki üzerine adet oldum bile ay nerden yaptım :)Yarın sabah ilk idrarla gebelik testi bir daha yap bence. Hamile değilsen hiçbirşey çıkmıyor testlerde sonuçta.
canım çok erken yapmmışsın. gerçi ilk deneyince hemen olcakmış gibi geliyor insana ama bi kaç ay geçince alışıosn duruma :) inş. senin hemen olmuştur canım yaa
yok kız ne sevgisizi Allasen ben de içine sevgimi katıp yaparımNeler duyuyorum.ama o bebişler sevgisiz yapilmiş olacak.
evet ben de duydum bak bu da spermleri hızlandırıp içeride yaşama sürelerini artırıyormuş :)kızlar bu pressed jeli duyan varmı bu ayda olmassa onu deniyim bi diyorumm
daha erken olabilir üzülme, ben 3 gün önce yumurtlamıştım beta hcg adete 5 güün kala 24 çıkmıştı. senin yumurtlaman ne zaman oldu üzerinden 11-12 gün geçti mi?Selam kızlarrr.. ben de geldim aranıza beni de alın.. bat 28 aralık ve bu ay ilk denememiz ama ben sanki yıllardır deniyormuş gibi heyecanlıyım.. dün dayanamayıp kanda hgc baktırdım ve sonuç 0.100 şimdi testi yaptırdığıma pişmanım..
canım luboquik e güveniyorum neden böyle çıktı gerçekten merak ediyorum :)Hiç bı belirti falan da yok ki üzerine adet oldum bile ay nerden yaptım :)
Benim yaptığım gebelikte sabah a silik çıkmış onu anlamafim
Ya birde on dakika sonrasını dikkate almayın yazıyor ben sabah gördüm çizgiyi ve yumurtlama günüm yaklaşıyor bı alakası var mı acaba keşke daha çok alsaydimcanım luboquik e güveniyorum neden böyle çıktı gerçekten merak ediyorum :)
Fotoğrafda yukleyemiyorum yorumlarınızı almak isterim amacanım sabah ilk idrarınla yap gene öle çıkarsa git kan testi yaptırr
ay çok heycanlı
ben de çok hıçkırmaya başlamıştımKızlar ben hamileyken çok hapşuruyordum.günde 20 kere ve basınçlı bi sekilde.çok gario hamilelik belirtileri var.mesela hiç uçuk çikartmayan kisiler ucuk çikariŕsa hamilelik belirtisi oluyormus.çoğu kisi uçuk diye gitmis hastaneye doktor hamilelik belirtisi olabilir diye tahlil istiyormuş.ve sonuç pozitif çikiyormuş.internetten araştirdigim kadariyla boyle.
Ay bilmiyorum ki :/ yaa biraz belirtim vardı mesela yumurtlama dönemim bitince iki üç gün kramp gibi kasın ağrım oldu falan ben de umutlandım ama şimdi düşününce gerçekten psikolojik olarak hissetmiş olabilirim gibi geliyo :/ neyse hayırlısı bakalım bu ay kosmet değilmiş demek ki
bu preseed mi ne bir jel var... onu da mı kullansak kiNaz nazzzzz ben de varım vericem eline bir kap bir bardak dicem koy ver onu da ben yaparım aylardir perisan oldum şoka girer kal gelir ona 10 dakka kıpırdamadan bana bakar
cevpla diyince cevapla seçeneğinin yanına dosya yükle diye bir seçenek çıkıyor sağ altta . eğer ekran alıntısı yaparsan daha kolay yükleniyo fotoFotoğrafda yukleyemiyorum yorumlarınızı almak isterim ama
bu preseed mi ne bir jel var... onu da mı kullansak ki