Yarın ilk idrarla bi gebelik testi daha yap canım. Güzel sonuçlar alacaksın gibi duruyor hadi bakalım :)
Yaaa inşallahhh bi de şu gebelik testinde görseydim çizgiyi :))))))))Sende bişeyler var yaa hadi bakalım :)
Bugün hiçbir şey yok gibi yarın çıkar mı sence canım ? :) biraz daha mı beklesem şöyle cumaya kadar falan ? :)Yarın ilk idrarla bi gebelik testi daha yap canım. Güzel sonuçlar alacaksın gibi duruyor hadi bakalım :)
Telefonun fenerini alttan çizgi olan kısma koyup bak bi bakalım. Ben öyle emin olmuştum benim de çok silikti. Bu arada bata kaç var.Ben orjinalinde bir şey göremedim canım bu da lh testi de var bak istersen
Telefonun fenerini alttan çizgi olan kısma koyup bak bi bakalım. Ben öyle emin olmuştum benim de çok silikti. Bu arada bata kaç var.Ben orjinalinde bir şey göremedim canım bu da lh testi de var bak istersen
Bekleyebilsen en güzeli. Hatta bat günü yap derim ben. Zaten ovü bu kadar koyu olmaz bu zamanda yumurtlama zamanı gibi maşallah :)Bugün hiçbir şey yok gibi yarın çıkar mı sence canım ? :) biraz daha mı beklesem şöyle cumaya kadar falan ? :)
Bata 5 ya da 6 gün var canım bakıyorum ama göz yanılması gibi oluyor sanki bilemedim tam emin olamıyorum çizgi olup olmadığına :)Telefonun fenerini alttan çizgi olan kısma koyup bak bi bakalım. Ben öyle emin olmuştum benim de çok silikti. Bu arada bata kaç var.
Beklicem canım bu kez ümitle beklicem hemde :)Bekleyebilsen en güzeli. Hatta bat günü yap derim ben. Zaten ovü bu kadar koyu olmaz bu zamanda yumurtlama zamanı gibi maşallah :)
Tamam canım haberdar et beni de :)Beklicem canım bu kez ümitle beklicem hemde :)
Tamam o zaman ben biraz daha obekleyim emin olmak için teşekkür ederim ilgilendiğin içinNormalde bekle derim ama gölge gib varsa 1-2 güne silik görünmeye başlar. Yine de sen bilirsin tabi. Ben beklerim sıkıntı olmaz dersen daha iyi.
Ben gölge gibi görüyorum ama çokta emin değilim.Bata 5 ya da 6 gün var canım bakıyorum ama göz yanılması gibi oluyor sanki bilemedim tam emin olamıyorum çizgi olup olmadığına :)
Rica ederim canım.Tamam o zaman ben biraz sahan bekleyim emin olmak için teşekkür ederim ilgilendiğin için
Yapmadım ama geçen ay adetim bir hatta gecikmişti belkide kisti bu hafta atmış olabilirKür falan yaptıysan temizleniyor olabilir.
Evet canım adet oldum zaten bu ay artık ovülaston testi yapıp bırakmayı batı beklemeyi düşünüyorumOlabilir canım değişir rengi bende olmadı lekelenme adet olurkende bir iki saat içinde sökülürüm ağrıyla çokta kendini dinleme yıpranırsın biraz oluruna bırak
Bende emin değilim canım bekleyeyim o yüzden inşallah vardır dua eder misin bana :) haber ederim perşembe ya da cuma kan vericem inşallah :)Ben gölge gibi görüyorum ama çokta emin değilim.
Yarın sadece ovulasyon yapıcam koyuysa gebelik yapıcam canım inşallah koyulaşır vardır gebelik dua et bana :)
Senin değerin kaç çıkmıştı canım kan vermiş miydin
İnşallah tutar bu ay canım. Bende çok ümitlendim inşallah vardır inşallah hamileyimdir o kadar istiyorum ki...
Olabilir canımYapmadım ama geçen ay adetim bir hatta gecikmişti belkide kisti bu hafta atmış olabilir
https://www.doktortakvimi.com/mehmet-muezzinoglu/kadin-hastaliklari-ve-dogum/kocaeli
Yaaa şu yorumlara bi bakar mısınız çok güzel değil mi. Şimdiden sevdim adamı
Bilmiyorumki tatlim gel dedi carsambaya 1 ayda cokmis ya bende bekleyemem heralde 1 ayGözün aydın :)
Doktorun her hafta mı çağırıyor?
Bana 1 ay sonra gel dedi. 23 nisanda gideceğim
Nasıl sabredeceğim bilmem :)
Bilmiyorumki tatlim gel dedi carsambaya 1 ayda cokmis ya bende bekleyemem heralde 1 ay( senin bebegn kalp atis hizi kac cikti kuzum belki benmki kalp atisi yukseliormu yukselmiormu die cagirmostr arkdsmnkide oleydi