Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar fotoyu yakınlaştırıp bakın benim gördüğüm çizgiyi görüyor musunuz ???? K Kumral60 E Efulimm41 dennisgo senin gözün iyiydi bir bakın nolur
Ben gölge gibi gördüm sanki yaaa

ovülerde kloyu çıkıyorsa bence var hamilelik :)
Ay hadi inşallah kuzum yaaa ama nolur kan testine erkenden gitme evde takip et koyulaşmasını
erken ögrenmek bi bakıma iyi bi yandan da kötü

inşallah saglıkla güzel bi gebelik baslıodur :)

İnşallah canım ağzından bal damlıyor :)))) bu da ovulasyon testim

Eklentiler

• 86A335BC-CF46-4EC4-B760-261C106FDF2F.jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 70
İnşallah canım ağzından bal damlıyor :)))) bu da ovulasyon testim

e süper daha ne olsun :)

Bat a 5 vardı dimi sanki öle mi okudum yukarda

yarın sabah ilk idrarla yap. Testi de atma eğer bişi varsa o gölgeler daha cok beliriyo bi kaç saat sonra :)

e süper daha ne olsun :)

Bat a 5 vardı dimi sanki öle mi okudum yukarda

yarın sabah ilk idrarla yap. Testi de atma eğer bişi varsa o gölgeler daha cok beliriyo bi kaç saat sonra :)
Evet canım 5-6 var hangisi emin değilim yarın da ovü yapıcam eğer yine koyu görürsem yaparım gebelik :) ama çıkmıyor bembeyaz sanki negatif yapınca görebildim acaba var mı çizgi ya çok merak ediyorum şu an :)

geçen ay benim de öyleydi negatif yapınca görmüştüm
tabi sonrası hüsran kimyasal cıktı
o yüzden kan verme hemen kendin evde takip et kuzum

Bemınde bat 21 yumurtlama 7 nisan görünüyor hadı hayırlısı. ovülasyonumda geldi. inşallah bu ay tutar.

Kızlar aslında erkek istiyorum diye çin takvimine göre çalışayım diyordum ama. sonuçta garantisi yok okudugum bazı kötü tecrübeler yüzünden bakmaya bile vazgeçtin çin takvimine. eşim hangi ay erekek gösteriyor ona göre çalışalım dedi :) belliki kızımız var diye erkek istiyor sonra okudugum şeyleri onada anlattım haklısın biz oluruna bırakalım allah bilir dedi. sizin yorumunuz nedir.

Ben de bi gölge görüyorum
Her sabah tekrar yaparak takip et :)
Yarın sadece ovulasyon yapıcam koyuysa gebelik yapıcam canım inşallah koyulaşır vardır gebelik dua et bana :)

geçen ay benim de öyleydi negatif yapınca görmüştüm
tabi sonrası hüsran kimyasal cıktı
o yüzden kan verme hemen kendin evde takip et kuzum
Senin değerin kaç çıkmıştı canım kan vermiş miydin

haklısın sonra benım gibi üzülme çok doğru düşünmüşsün
İnşallah tutar bu ay canım. Bende çok ümitlendim inşallah vardır inşallah hamileyimdir o kadar istiyorum ki...

Bence cinsiyetin ayarlaması çok mümkün olmuyor canım Allah’a Bırak dua et erkek bebiş için inşallah olur :)

evet canım bata 4 kala öğrenmiştim ben de. Bat a 1 kala kan verdim 8,67 çıkmıstı 2 gun sonra batı 1 geçe 11,75 cıktı

sonrası zaten belliydi tam artmadıgı için düşüşe geçmişti.

Bu yüzden diyorum hemen verme kan bekle bat 1 2 gün gecsin kuzum

Ben idrar yolu enfeksiyonu olmustum ilaç almak içn mecbur yaptırdım kan testi.

Sen yaptırma evde koyulasmasını bekle biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…