Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. 30 Mart batım. Sarı akıntı var ve kasıklarımda batma var başım ağrıyor sık idrara çıkıyorum ve uyku hali var. Baş dönmesi yaşıyorum. Bütün belirtiler var ama yerleşme kanaması olmayınca moralim bozuldu. Daha önceki gebelikte olmuştu. Sizce test için beklemeli miyim

Geç döllenme yoksa testte çıkar. Bende 5 gün varken akşam idrarında öğrenmiştim çünkü.

Peki sizde de yerleşme kanaması oldu mu
Hayır kanama falan olmadı hiç. Olcak diye bişey yok kendinizi ona adapte etmeyin lütfen psikolojinize yazık. Kasik agrım migde bulandım hiçbirşeyim yok suanlik. Herkeste aynı olmuyo derlerken cok haklilarmis. Sizde hiç takilmayin.
Sadece bat a 5 gun kala akşam birden sarı akinti geldi peçeteye kasiklarima birden ağrı girdi. Test yaptım pozitif çıktı. Sonra agrım kesildi ara ara belli ediyo kendini sadece.

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum da sorum olcak 3 ay oldu korunmayı bırakalı öncesinde de 2aylık bi düşüğüm oldu ve şu an regl 3 gün gecikti şimdi de belim de regl olcakmış gibi ağrım var arada kasıklarımda batmalar oluyo göğüslerimde çok dolgunlaştı gebelik var mıdır başına böyle bi şey gelen oldu mu regl ağrısı korkutuyor beni olmadı mı acaba bu ayda diyorum cevap için şimdiden tşkler

Test yapsan belli olur. Varsa muhakkak çıkar. Inşallah vardır belirtilerin benziyor.

Gebelikte de adet sancısı oluyor adet zamanları. Test yapmadan bilemezsin. Günün de geçmiş bi test yap emin ol bence.

Yerleşme kanaması herkeste olmaz. Her 5 kişiden 1inde oluyormuş. Adete az kalmış. Şüpheleniyorsan bi test yap.

Hadi inşallah canım ne hissediyorsun peki kız ya da erkek ? :)
Ben kız ya da erkek bişey hissetmiyorum benim için de farketmez açıkçası ilk bebek sonuçta ama erkek diyor herkes. Az kaldı bakalım haklı çıkacaklar mı :)

Gebelikte de adet sancısı oluyor adet zamanları. Test yapmadan bilemezsin. Günün de geçmiş bi test yap emin ol bence.
İlk gebeliğimde 10 gün sonra belli oldu bugün yaptım aslında ama aşırı silik çıktı bende çöpe attım testi biraz daha beklicem olmazsa tekrar yaparım inşallah olmaz regl

İlk gebeliğimde 10 gün sonra belli oldu bugün yaptım aslında ama aşırı silik çıktı bende çöpe attım testi biraz daha beklicem olmazsa tekrar yaparım inşallah olmaz regl
Çok silikse bile vardır hamilelik. Gölge gibi miydi ?

Kızlar ovulasyon testi yaptım kopkoyu çıktı c t den daha koyu hemde hemen çıktı ama gebelik testinde bir şey yok adete 5 ya da 6 gün kaldı sizce hamile olabilir miyim yoksa olsa testte çıkar mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…