Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gölge gibi gördüm sanki yaaa
İnşallah canım ağzından bal damlıyor :)))) bu da ovulasyon testimBen gölge gibi gördüm sanki yaaa
ovülerde kloyu çıkıyorsa bence var hamilelik :)
Ay hadi inşallah kuzum yaaa ama nolur kan testine erkenden gitme evde takip et koyulaşmasını
erken ögrenmek bi bakıma iyi bi yandan da kötü
inşallah saglıkla güzel bi gebelik baslıodur :)
İnşallah canım ağzından bal damlıyor :)))) bu da ovulasyon testim
Evet canım 5-6 var hangisi emin değilim yarın da ovü yapıcam eğer yine koyu görürsem yaparım gebelik :) ama çıkmıyor bembeyaz sanki negatif yapınca görebildim acaba var mı çizgi ya çok merak ediyorum şu an :)e süper daha ne olsun :)
Bat a 5 vardı dimi sanki öle mi okudum yukarda
yarın sabah ilk idrarla yap. Testi de atma eğer bişi varsa o gölgeler daha cok beliriyo bi kaç saat sonra :)
Kizlar bugun bebegimizin kucuk kalbini dinledik 6+6 mis kalp ats hizida 126 cikti haftaya birdaha gel bakalim dedi
İnşallah vardır canım çizgiyi daha net görüp öyle kan vereyim diyorum daha iyi olur sankibanada silik bi çizgi var gibi geldi inşallah vardır canım. kan verme şansın varsa belli olur kanda
Ben de bi gölge görüyorum
geçen ay benim de öyleydi negatif yapınca görmüştümEvet canım 5-6 var hangisi emin değilim yarın da ovü yapıcam eğer yine koyu görürsem yaparım gebelik :) ama çıkmıyor bembeyaz sanki negatif yapınca görebildim acaba var mı çizgi ya çok merak ediyorum şu an :)
İnşallah vardır canım çizgiyi daha net görüp öyle kan vereyim diyorum daha iyi olur sanki
Yarın sadece ovulasyon yapıcam koyuysa gebelik yapıcam canım inşallah koyulaşır vardır gebelik dua et bana :)Ben de bi gölge görüyorum
Her sabah tekrar yaparak takip et :)
Senin değerin kaç çıkmıştı canım kan vermiş miydingeçen ay benim de öyleydi negatif yapınca görmüştüm
tabi sonrası hüsran kimyasal cıktı
o yüzden kan verme hemen kendin evde takip et kuzum
İnşallah tutar bu ay canım. Bende çok ümitlendim inşallah vardır inşallah hamileyimdir o kadar istiyorum ki...haklısın sonra benım gibi üzülme çok doğru düşünmüşsün
Bence cinsiyetin ayarlaması çok mümkün olmuyor canım Allah’a Bırak dua et erkek bebiş için inşallah olur :)Kızlar aslında erkek istiyorum diye çin takvimine göre çalışayım diyordum ama. sonuçta garantisi yok okudugum bazı kötü tecrübeler yüzünden bakmaya bile vazgeçtin çin takvimine. eşim hangi ay erekek gösteriyor ona göre çalışalım dedi :) belliki kızımız var diye erkek istiyor sonra okudugum şeyleri onada anlattım haklısın biz oluruna bırakalım allah bilir dedi. sizin yorumunuz nedir.
Yarın sadece ovulasyon yapıcam koyuysa gebelik yapıcam canım inşallah koyulaşır vardır gebelik dua et bana :)
Senin değerin kaç çıkmıştı canım kan vermiş miydin
İnşallah tutar bu ay canım. Bende çok ümitlendim inşallah vardır inşallah hamileyimdir o kadar istiyorum ki...
Orjinalini de atsana canım
Sende bişeyler var yaa hadi bakalım :)İnşallah canım ağzından bal damlıyor :)))) bu da ovulasyon testim
Ben orjinalinde bir şey göremedim canım bu da lh testi de var bak istersenOrjinalini de atsana canım