Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIzlar benden kopkoyu bir ovulasyon testi daha :) sabahkiyle aynı çıkacak mı diye baktım su falan içmeme rağmen hala koyu :) kasıklarımda ağrıyor hadi inşallah yarın kan versem çıkar mı acaba bat 1 Nisan :))

Eklentiler

• 4B25A064-F0C5-4102-8B67-872CF5895DD4.jpeg
    24,2 KB · Görüntüleme: 57
Cikar canim birqz dusuk cikar deger ama normal daha var edetine

Günaydın kızlar bu sabah da ovulasyon testi yaptım hala koyu ama gebelik testinde bir şey görünmüyor neden acaba böyle olup da hamile olan var mı ? Bu da az önce yaptığım test hala koyu

Eklentiler

• 624CC408-2D6E-440C-BA43-25A1F80CAEF0.jpeg
    37,6 KB · Görüntüleme: 65
Canim normal gebelik testini de atsana bakalim adetine 3 gun kalmis olmasi lazim 17 sinde yumurtlama olmamismiydi yanlis mi hatirliyorum.
17 akşam ve 18 sabah pik olmuştu canım hangisinin üstüne 14 sayacağım bilmiyorum :) bu testim negatife çevirdim sanki yine gölge gibi bir şey var ama bunda yine görünmüyor ...

Eklentiler

• A9E181E2-6C13-4436-B5FC-A60DAAD1ADE3.jpeg
    18,7 KB · Görüntüleme: 60
17 akşam ve 18 sabah pik olmuştu canım hangisinin üstüne 14 sayacağım bilmiyorum :) bu testim negatife çevirdim sanki yine gölge gibi bir şey var ama bunda yine görünmüyor ...
O zaman 4 gun var canim bem goruyorum digerindede gordum cok silik sadece atma cope daha belli olur git kan ver sinavlarin baslamadan butun düzenin heycandan sınavların bozulur yoksa.

O zaman 4 gun var canim bem goruyorum digerindede gordum cok silik sadece atma cope daha belli olur git kan ver sinavlarin baslamadan butun düzenin heycandan sınavların bozulur yoksa.
Valla ya bide sınavlarım o kadar zor ki mühendislik okuyorum hiçbirine tam hazırlanamadım.... Eşim yarın verelim diyor vericem sanırım yarın bugün de cesaret edemedim

Valla ya bide sınavlarım o kadar zor ki mühendislik okuyorum hiçbirine tam hazırlanamadım.... Eşim yarın verelim diyor vericem sanırım yarın bugün de cesaret edemedim
Bekle derdim ama sinavlarin var git ver benim gibi sonrasinda beklersin stres yapmadan canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…