- 17 Aralık 2017
- 7.484
- 4.238
Muayene ücretleri çok geldi bana gitmedim ona. Ama gidenler çok memnun. Öve öve bitiremiyorlar.Kızlar bende Mehmet beye başladım daha çok yeni 5. Haftada yım nasıl gidiyor sizin memnunmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muayene ücretleri çok geldi bana gitmedim ona. Ama gidenler çok memnun. Öve öve bitiremiyorlar.Kızlar bende Mehmet beye başladım daha çok yeni 5. Haftada yım nasıl gidiyor sizin memnunmusunuz
Ederim tabi canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Bende emin değilim canım bekleyeyim o yüzden inşallah vardır dua eder misin bana :) haber ederim perşembe ya da cuma kan vericem inşallah :)
Canim ben gordum ya gozun aydin diyim hissettim zaten ben cok sevindim bende once ovulasyon yapmistim koyulasmaya başlayınca suphelenmistim testte de ayni boyle cikmisti.
Peki ne zaman kan verdin canım ve değerin kaç çıkmıştıCanim ben gordum ya gozun aydin diyim hissettim zaten ben cok sevindim bende once ovulasyon yapmistim koyulasmaya başlayınca suphelenmistim testte de ayni boyle cikmisti.
Canim hemen kan verdim adete 6 gun kala 13 cikti doktor normal dedi adetin gecmemis dedi dun de adet gunumdu cok sukur atlattik cuma gel dedi kese icin tekrar kan verip strese girmek istemedim suanda hersey yolunda kismetde varsa benimle kalir bekliyorum sabirla herseyin guzel olcagini dusunuyorum benimde ovulasyonlarim kopkoyu cikiyor gebelik testinden daha once ondan anlasiliyor gebelikte koyulasti ama dayanabilrsen bekle adeti canimPeki ne zaman kan verdin canım ve değerin kaç çıkmıştı
Tamam canım bekleyeceğim inşallah bebişim benimledir yaaa çok ümitlendim inşallah boşa çıkmaz :)Canim hemen kan verdim adete 6 gun kala 13 cikti doktor normal dedi adetin gecmemis dedi dun de adet gunumdu cok sukur atlattik cuma gel dedi kese icin tekrar kan verip strese girmek istemedim suanda hersey yolunda kismetde varsa benimle kalir bekliyorum sabirla herseyin guzel olcagini dusunuyorum benimde ovulasyonlarim kopkoyu cikiyor gebelik testinden daha once ondan anlasiliyor gebelikte koyulasti ama dayanabilrsen bekle adeti canim
Canim ya hic stres yapma sen zaten testte daha net cikar yakinda morelini yuksek tut kramp seklinde agrilarda girebilir korkma sakin cok sevindim senin adina ya sag saglin kucagimiza aliriz insallah.Tamam canım bekleyeceğim inşallah bebişim benimledir yaaa çok ümitlendim inşallah boşa çıkmaz :)
Amin canım eğer olursa tahmini Doğum aralık oluyor senin de mi öyle ? :)Canim ya hic stres yapma sen zaten testte daha net cikar yakinda morelini yuksek tut kramp seklinde agrilarda girebilir korkma sakin cok sevindim senin adina ya sag saglin kucagimiza aliriz insallah.
Evet benimde 4 aralik gozukuyor canim :)) kismet olursa.Amin canım eğer olursa tahmini Doğum aralık oluyor senin de mi öyle ? :)
Ayyy çok güzel inşallah bu hafta bende takvim ekleyebilirim :)) sence var mı ya bana hala imkansız gibi geliyor :)Evet benimde 4 aralik gozukuyor canim :)) kismet olursa.
Canim lh testin kopkoyu olmus hamilelerde oyle cikar hatta senin ki daha da erken cikmis gebelik testi benim 1 saat sonra cikmisti cok erken yaptik cunku seninkide hatta duruosa kouulasmistir biraz 2 gun sonra daha net gorursun ben oldugunu dusunuyorum :))Ayyy çok güzel inşallah bu hafta bende takvim ekleyebilirim :)) sence var mı ya bana hala imkansız gibi geliyor :)
Seni çoookkk seviyorum Kumralımmmm ağzından bal damlıyor resmen öyle bir şey varsa eğer hamişsemmmmm bulutlarda gezerim yaaaaaaaaa :))))))))))Canim lh testin kopkoyu olmus hamilelerde oyle cikar hatta senin ki daha da erken cikmis gebelik testi benim 1 saat sonra cikmisti cok erken yaptik cunku seninkide hatta duruosa kouulasmistir biraz 2 gun sonra daha net gorursun ben oldugunu dusunuyorum :))
Kiyamam sana ya gercekten cok gzel duygu canim ne zman kan verceksin persembemi.Seni çoookkk seviyorum Kumralımmmm ağzından bal damlıyor resmen öyle bir şey varsa eğer hamişsemmmmm bulutlarda gezerim yaaaaaaaaa :))))))))))
Evet canım şimdi ya çıkmazsa diyorum üzülmeyim sonra :)Kiyamam sana ya gercekten cok gzel duygu canim ne zman kan verceksin persembemi.
Canim ben cikcak diyorum ama sen eger psikolojik acidan hazir degilsen teste koyulasana kadar devam et yapmaya zaten 2 gune gorursun net benim testler dursa atcaktim da silmisim.Evet canım şimdi ya çıkmazsa diyorum üzülmeyim sonra :)
Evet daha yeni başlamış bi daha dinleyelim dedi banada daha hızlanıyormuş 150 lere çıkıyormuş ben hızını sormayı unuttum bak :)Ya evet cok guzel bende basta korkmistm heycandan sormayoda unuttum neden 1 hafta sonra cagiriyor die acaba bisemi gordu die halbuki hayirli olsun daha cok kucuk annesi demisti :))
Gözün aydın canım daha yenisiniz maşallah:)Ben orjinalinde bir şey göremedim canım bu da lh testi de var bak istersen
Daha belli değil canım inşallah vardır Perşembe kan verecem inşallah vardıııırrr :)Gözün aydın canım daha yenisiniz maşallah:)
Inşallah canım :)Daha belli değil canım inşallah vardır Perşembe kan verecem inşallah vardıııırrr :)