Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ben dostinexi aldım yarım içtim dün başladım inşallah düşer bu arada aslanpencesini bende kullanıyom ilaç alırkende kullanayımmı sen kullanmışmıydın
Hic gerek yok canim ilac cok etkili zaten hemen dusutuyor kac tane verdi doktor sana degerin kacti birde cnm.

Benim degerim ilk 45 ti sonra düştü sonra bikaç ay sonra 100 e cıktı yine düştü şimdide tekrar bi gidip baktırdım cıkmış yine 98 e ikili canım benmki

CSnım sonuç ne oldu hamile misin

Bende 31-1 olarak gözüküyor canım ama sen test yapsaydın keşke çıkardı 3 gün geçmiş
Hiç bi belirti yok göğüslerme dokununca hafif sızlama var bi de akıntı,hiç birşey hissetmiyorum da umudum yok sanmıyorm yani ondan yapmadım anan inşallah hamilesindir 31+1 ne oluyodu

Hiç bi belirti yok göğüslerme dokununca hafif sızlama var bi de akıntı,hiç birşey hissetmiyorum da umudum yok sanmıyorm yani ondan yapmadım anan inşallah hamilesindir 31+1 ne oluyodu
Ayın 31i ya da 1 Nisan batım canım onu demek istedim herkeste belirti olacak diye bir şey yok bence yap bir test en azından yoksa da için rahatlar ucuz testlerden yap çıkar zaten :) hadi inşallah bebişin seninledir. Bende de akıntıdan başka belirti yok

Bugün yapmıcam test ya bugün de beklicem,içim rahat çünkü yok biliyorum umudum yok yani :)

Adete döndü sanki canım anlamadığım şekilde ayıptır söylemesi kahverengiye döndü hatta neredeyse siyah gibi . İki gün erken geldi adet Ozaman Ama rengi beni çok şaşırttı .
Olabilir canım değişir rengi bende olmadı lekelenme adet olurkende bir iki saat içinde sökülürüm ağrıyla çokta kendini dinleme yıpranırsın biraz oluruna bırak

Kızlar bat tarihim 30 mart ama az önce adet oluyor gibi oldum. Pembe renkte lekelenme oldu. Adet mi oluyorum acaba

Hadi gözün aydın canim b3nde tekrar dinlemek için cuma günü gideceğim:)
Ya evet cok guzel bende basta korkmistm heycandan sormayoda unuttum neden 1 hafta sonra cagiriyor die acaba bisemi gordu die halbuki hayirli olsun daha cok kucuk annesi demisti :))

merhaba ilk teste yanlıs bilgilendirmişler galiba üzüldüm. ama bu ay olur inşallah benimde tam gününde hasta oldum bakalım inşllah bu ay olur

inşallah canım kırmızlılar gider gitmez işimi şansa bırakmadan 2 günde bir çalışıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…