Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Etmem mi canim her an ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye ama zamani gelince oda geliyor canim sadece kafana cok takma nasil takmayim diodum bende ilkkez bu ay kendimi diziye verdim ilac aliodum olmaz zaten diye 2 tane iliski ile oldu :-)
Maşallah. Allahım bizlere de nasip etsin. Bugün regl 3. Günüm. Bu ay takmıcam diyorum ama bunu derken bile stres oluyorum. Nasıl olacak bu iş ?

Eşim yaptırdı onda sıkıntı yok ben hormonlara baktırmadım
Normalde tam tersi olur. Kadın baktırır erkeği ikna edemez :) sende adet olur olmaz hormon tahlili yaptır. İnşallah gerek kalmadan güzel haberlerini alırız.

Kızlar bata iki gün var yumurtlama ya göre on iki gün geçmiş oluyor adet sancım gibi kasıklarım ağrıyor ve belime vuruyor. Hafif kırmızı gibi lekelenme var sizce adet mi geldi :110::bicak: vücut ısımı ölçtüm ama düşmemiş E Efulimm41 vücut ısısında iyiydin sanırım
Test yapsan çıkar ama canım yaptinmi

Normalde tam tersi olur. Kadın baktırır erkeği ikna edemez :) sende adet olur olmaz hormon tahlili yaptır. İnşallah gerek kalmadan güzel haberlerini alırız.
Benim eşimde vardı zaten sorun daha önce yine baktıralım dedik sayı 2 katı kadr fazla çıktı hatta sana atmıştım çok iyi demiştin şimdi topu bana attı senle alakalı diye hormon için gidemedim bir türlü ben de

Benim eşimde vardı zaten sorun daha önce yine baktıralım dedik sayı 2 katı kadr fazla çıktı hatta sana atmıştım çok iyi demiştin şimdi topu bana attı senle alakalı diye hormon için gidemedim bir türlü ben de
2 kişi var sonuçta ortada onda yoksa sendedir. Ya da vakti gelmemiştir. Nasip bu işler. Ama sen yine de vakit kaybetme. Adet olur olmaz 2-3ncü günlerde kan ver. Bi de bu ay yumurtlamadıysan daha yumurtlamanın 7nci günü progesterona baktırabilirsin yumurtanın kaliteli olup olmadığını anlamış olursun.

Lekelenme kanama gibi mi akıntıyla karışık mı. Yerleşme olabilir bu zamanlarda ama kırmızı olması düşündürüyor. Ateşin düşmemesi güzel ama zaten 14ncü gün düşer adet olunacaksa 2 gün önceden düşmez.
Geldi gibi ayıptır söylemesi. Aşırı kahverengiye döndü siyaha yakın nerdeyse anlayamadım :KK43: çok değil ama adet gibi miktarı

Test yapsan çıkar ama canım yaptinmi
Adete döndü sanki canım anlamadığım şekilde ayıptır söylemesi kahverengiye döndü hatta neredeyse siyah gibi . İki gün erken geldi adet Ozaman Ama rengi beni çok şaşırttı . :KK43:

Hatirladim simdi canim stres yapmamaya calis adetin de baslamis hormon icin aslan pencesi cayi icebilirsin birsey olmasa bile hemen dalgalanmalar olabiliyor iyi gelir. Insallah nisanda kavusursun 2 cocuguna canim.

amın canım inşallah doktor ilacımda düzenleme yaptı hayırlısı artık

Testere disli aslan pencesi aldim canim gunde 2 kez yari ax yari tok halde kaynayan suya 1 tutam attim 10 dk kaynatip suzdum ictim canim.
Cnm ben dostinexi aldım yarım içtim dün başladım inşallah düşer bu arada aslanpencesini bende kullanıyom ilaç alırkende kullanayımmı sen kullanmışmıydın

X