Evet canim progestron dusuk oluyor cocuk tutunamiyor olsun canim hamile kalabiliosun diger ay olur hayirlusi boyleymis.Öyle olunca kimyasal mi oluyor hiç anlamam ki bende. Vardır bi hayır kuzum be. Umut güzel şey...
Insallah canim.Hayırlı olsn tatlım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın :)
Tesekkur ederim canm cokkHayırlı olsun
Ayyy canim hadi bakalim simdi benimkinde ama benmkine 8mm demisti pazartesi 2 de randevum insallh guzel sonuclarla yazarim sizedeGebeliğim 6+0 görünüyormuş.
çok geç bir döllenme yaşamışım
sanırım battan 2 gün önce falan olmuş benim bebek :)
3 mm ve küçük bir kalbi var.
burada sayfalarca yazdığımda beni sabırla dinleyip cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. çok değerlisiniz
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın. İnşallah tutar yaa. Bi arkadaş anlattı bi yöntem varmış bi çok kişi hamile kalmış sende onu dene. Yumurtlama gününden yaklaşık 4 gün öncesinden ilişkiyi kesiyormuşsun yumurtlama günü ve sonrasında peş peşe ilişki oluyormuş. Ve çok kişide tutmuş. Bi de adet bittikten sonra elma yağını pamuğa koyup oransa koyunca tüm yollar açılıyormuş. Bi araştır istersen.
İnşallah güzel haberler alırsın sende bu ay.
2 aydır 28 günde adet oluyorum öncesinde bir kaç ay bozulup 25e inmişti bu ay da adet saçmaladı 3 gün yoğun oldım 4ve 5 hiç bişi gelmedi 6.gün koyu koyu geldi 8 e kadr bugün 9. Gün bitti tamamen işte bundan sonra napcamİyiyim çok şükür canım sen nasılsın. İnşallah tutar yaa. Bi arkadaş anlattı bi yöntem varmış bi çok kişi hamile kalmış sende onu dene. Yumurtlama gününden yaklaşık 4 gün öncesinden ilişkiyi kesiyormuşsun yumurtlama günü ve sonrasında peş peşe ilişki oluyormuş. Ve çok kişide tutmuş. Bi de adet bittikten sonra elma yağını pamuğa koyup oransa koyunca tüm yollar açılıyormuş. Bi araştır istersen.
İnşallah güzel haberler alırsın sende bu ay.
Ovülasyon testiyle yumurtlamayı yakalamaya çalış. Adet düzensizliği olsa bile hamileliğe engel değil. Önemli günleri değerlendirince olur Allah'ın izniyle.2 aydır 28 günde adet oluyorum öncesinde bir kaç ay bozulup 25e inmişti bu ay da adet saçmaladı 3 gün yoğun oldım 4ve 5 hiç bişi gelmedi 6.gün koyu koyu geldi 8 e kadr bugün 9. Gün bitti tamamen işte bundan sonra napcam
Cnm gebe misin maşallah sana darısı bize olsun inş dua et lütfen bizlere de tebrik ederimInsallah canim.
Lekelenme kanama gibi mi akıntıyla karışık mı. Yerleşme olabilir bu zamanlarda ama kırmızı olması düşündürüyor. Ateşin düşmemesi güzel ama zaten 14ncü gün düşer adet olunacaksa 2 gün önceden düşmez.
Etmem mi canim her an ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye ama zamani gelince oda geliyor canim sadece kafana cok takma nasil takmayim diodum bende ilkkez bu ay kendimi diziye verdim ilac aliodum olmaz zaten diye 2 tane iliski ile olduCnm gebe misin maşallah sana darısı bize olsun inş dua et lütfen bizlere de tebrik ederim
Yok canım olmadım ve belirtim de yok. Sen oldun mu ?Canım nptın adet oldun mu belirti var mı
Olmadım cnm kasıklarımda ağrım var hafif sarı akıntım var blmiyofm pazartesi bekliyorum ama az önce ovulasyon yaptım negatif bilemedimYok canım olmadım ve belirtim de yok. Sen oldun mu ?
Adetim düzensiz değil de 2 ileri 2 geri oynuyor bazı aylar kanama şeklinde değişiklik filan oldu işte korunmayı bırakınca öncesinde sıkıntı yoktuOvülasyon testiyle yumurtlamayı yakalamaya çalış. Adet düzensizliği olsa bile hamileliğe engel değil. Önemli günleri değerlendirince olur Allah'ın izniyle.
Korunmayı bıraktıktan sonra oluyor yaa. Ama bi süre sonra düzene giriyor.Adetim düzensiz değil de 2 ileri 2 geri oynuyor bazı aylar kanama şeklinde değişiklik filan oldu işte korunmayı bırakınca öncesinde sıkıntı yoktu
7 ay oldu alışamadı vücut bu ay olacak mı bakalım topik de çok kişi hamile kalmış sanırımKorunmayı bıraktıktan sonra oluyor yaa. Ama bi süre sonra düzene giriyor.
Evet çok hamile kalan oldu. Hormonlarına baktırmış mıydın sen ? Eşin sperm tahlili yaptı mı ?7 ay oldu alışamadı vücut bu ay olacak mı bakalım topik de çok kişi hamile kalmış sanırım
Yok canim korunmadim doktor korun demedi 2 tane hapla 60 dan dustu. Ayni an icinde hamile kalmisim. Cok tesekkur ederim canim.
Cok tesekkur ederim canim benim cok saol.Ayyy canim hamile misinnnn :) Hayırlı olsun, çok sevindim :)
Eşim yaptırdı onda sıkıntı yok ben hormonlara baktırmadımEvet çok hamile kalan oldu. Hormonlarına baktırmış mıydın sen ? Eşin sperm tahlili yaptı mı ?