- 31 Aralık 2017
- 789
- 671
Hadi inşallah canım ne hissediyorsun peki kız ya da erkek ? :)Yok canım daha değil. İkili test zamanı geldi ama biraz geç gidicem cinsiyette belli olur umuduyla bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah canım ne hissediyorsun peki kız ya da erkek ? :)Yok canım daha değil. İkili test zamanı geldi ama biraz geç gidicem cinsiyette belli olur umuduyla bakalım :)
Geç döllenme yoksa testte çıkar. Bende 5 gün varken akşam idrarında öğrenmiştim çünkü.Kızlar merhaba. 30 Mart batım. Sarı akıntı var ve kasıklarımda batma var başım ağrıyor sık idrara çıkıyorum ve uyku hali var. Baş dönmesi yaşıyorum. Bütün belirtiler var ama yerleşme kanaması olmayınca moralim bozuldu. Daha önceki gebelikte olmuştu. Sizce test için beklemeli miyim
Peki sizde de yerleşme kanaması oldu muGeç döllenme yoksa testte çıkar. Bende 5 gün varken akşam idrarında öğrenmiştim çünkü.
Hayır kanama falan olmadı hiç. Olcak diye bişey yok kendinizi ona adapte etmeyin lütfen psikolojinize yazık. Kasik agrım migde bulandım hiçbirşeyim yok suanlik. Herkeste aynı olmuyo derlerken cok haklilarmis. Sizde hiç takilmayin.Peki sizde de yerleşme kanaması oldu mu
Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum da sorum olcak 3 ay oldu korunmayı bırakalı öncesinde de 2aylık bi düşüğüm oldu ve şu an regl 3 gün gecikti şimdi de belim de regl olcakmış gibi ağrım var arada kasıklarımda batmalar oluyo göğüslerimde çok dolgunlaştı gebelik var mıdır başına böyle bi şey gelen oldu mu regl ağrısı korkutuyor beni olmadı mı acaba bu ayda diyorum cevap için şimdiden tşkler
Sayı iyi, hız da morfoloji de fena değil. Yükselseler süper olur. Ama bu değerler kötü demek değil. Olur yani.Eki Görüntüle 2128997 E Efulimm41 rica etsem eşimim spermiogramını yorumlayabilir misin sen anlıyordun bu işlerden
Gebelikte de adet sancısı oluyor adet zamanları. Test yapmadan bilemezsin. Günün de geçmiş bi test yap emin ol bence.Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum da sorum olcak 3 ay oldu korunmayı bırakalı öncesinde de 2aylık bi düşüğüm oldu ve şu an regl 3 gün gecikti şimdi de belim de regl olcakmış gibi ağrım var arada kasıklarımda batmalar oluyo göğüslerimde çok dolgunlaştı gebelik var mıdır başına böyle bi şey gelen oldu mu regl ağrısı korkutuyor beni olmadı mı acaba bu ayda diyorum cevap için şimdiden tşkler
Yerleşme kanaması herkeste olmaz. Her 5 kişiden 1inde oluyormuş. Adete az kalmış. Şüpheleniyorsan bi test yap.Kızlar merhaba. 30 Mart batım. Sarı akıntı var ve kasıklarımda batma var başım ağrıyor sık idrara çıkıyorum ve uyku hali var. Baş dönmesi yaşıyorum. Bütün belirtiler var ama yerleşme kanaması olmayınca moralim bozuldu. Daha önceki gebelikte olmuştu. Sizce test için beklemeli miyim
Ben kız ya da erkek bişey hissetmiyorum benim için de farketmez açıkçası ilk bebek sonuçta ama erkek diyor herkes. Az kaldı bakalım haklı çıkacaklar mı :)Hadi inşallah canım ne hissediyorsun peki kız ya da erkek ? :)
İnşallah vardır bi düşüğüm oldu onda 10 gün sonrasında belli oldu test de bende bekliyorum olmazsa o zaman yapacağımTest yapsan belli olur. Varsa muhakkak çıkar. Inşallah vardır belirtilerin benziyor.
İlk gebeliğimde 10 gün sonra belli oldu bugün yaptım aslında ama aşırı silik çıktı bende çöpe attım testi biraz daha beklicem olmazsa tekrar yaparım inşallah olmaz reglGebelikte de adet sancısı oluyor adet zamanları. Test yapmadan bilemezsin. Günün de geçmiş bi test yap emin ol bence.
Çok silikse bile vardır hamilelik. Gölge gibi miydi ?İlk gebeliğimde 10 gün sonra belli oldu bugün yaptım aslında ama aşırı silik çıktı bende çöpe attım testi biraz daha beklicem olmazsa tekrar yaparım inşallah olmaz regl
evet gölge gibiydi çok zor ayırt ediliyordu bende yoktur diye attımÇok silikse bile vardır hamilelik. Gölge gibi miydi ?
Yarın veya sonraki gün sabah ilk idrarla bi daha yap bakalım. Hayırlısıyla vardır inşallah.evet gölge gibiydi çok zor ayırt ediliyordu bende yoktur diye attım
inşallah vardır çok istiyoruz 10.günü beklememe gerek Yok mu yaniYarın veya sonraki gün sabah ilk idrarla bi daha yap bakalım. Hayırlısıyla vardır inşallah.
Normalde bekle derim ama gölge gib varsa 1-2 güne silik görünmeye başlar. Yine de sen bilirsin tabi. Ben beklerim sıkıntı olmaz dersen daha iyi.inşallah vardır çok istiyoruz 10.günü beklememe gerek Yok mu yani