Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sorun görünmüyor benim prolaktinimden başka .. Allah yardım etsin
Canim unuttum ilac aliyordunmu sana umit olut belki dun kan verdim hamileymisim 2 ilacla proloktin 60 dan 0 dustu ve hamile kalmisim hemen sok oldum bende. Eger ilac almadin iae almani tasviye ederim eger aldin ise tekrar olcuttur ve yeniden kullan yumurtlamaya kadar dussun icini ferah tut.

yaaa maşallah gözün aydın. evet canım ben dostinex kullanıyorum 2 ay oldu. 8 li benımkı.
bakalım kısmet.. allah büyük..

Dün duyduk canım çok şükür sat a gore6+3 doktor 6+5 dedi 2 gün önden gidiyor happy mom u indirdim çözmeye çalışıyorum darısı başına canım insallah

yaaa maşallah gözün aydın. evet canım ben dostinex kullanıyorum 2 ay oldu. 8 li benımkı.
bakalım kısmet.. allah büyük..
Kac ti yüksekligi canim tekrar bir olcuttur istersen 2 hapla dustu benim bu ilacda cok agir yumurtlamadan sonra alindiginda ferk etmezsen dusuk yapiyrmus benimki bitmisti oncesinde cok tesekkur ederim canim benim darisi sana insallah. Ozelden sana bor sey yazcam denersin.

değerim 32 çıkmıştı. 2 ay önce gittim. ozaman bat 8 di almaya başladım. o ay 30. gün regl oldum/ normalde 27 günde olurum/ birde bu ay oldum işte .28. gün. ilaca devam ediyorum. pazartesi bitiyor. özelden mesajın henüz gelmedi buarada.

Bence seninko dusmustur canim benim ki 60 tan dustu dur yazayim

Bence seninko dusmustur canim benim ki 60 tan dustu dur yazayim
kesin düşmüştür ben aslan pencesi de içiyorum. demek ki olmayacağı vardı olmadı.. buarada ben 4 aydır uğraşmaya başladım. son 2 ay bu ilaçla geçiyor işte.. ne diyim bilmiyorum..

Merhaba kızlar test koyulaştıktan ne kadar süre sonra silikleşme başlar, yani pik olup ardından silikleşme mi başlamalı yoksa koyuluk bir iki gün devam mı eder.
Yumurta çatlamayıp kiste dönüşüyordu benim bazen denk geliyordum yine aynı şekilde büyüyüp çatlamamasından korkuyorum, çatlaması için bir şey yapılabilir mi evde?

Eklentiler

• AC364C1A-FA7E-45EC-AF88-4A693A003352.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 37
Altta ki ikili test dün öğlen ve dün akşamki testlerim, birleştirilmiş olan biri bugün diğeri dün öğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…