Bir sorun görünmüyor benim prolaktinimden başka .. Allah yardım etsinUzulme canim ya diger aya cok iyi hazirlanirsin tahlil yaptirdiniz mi esinle beraber cnim gecen ay.
Canim unuttum ilac aliyordunmu sana umit olut belki dun kan verdim hamileymisim 2 ilacla proloktin 60 dan 0 dustu ve hamile kalmisim hemen sok oldum bende. Eger ilac almadin iae almani tasviye ederim eger aldin ise tekrar olcuttur ve yeniden kullan yumurtlamaya kadar dussun icini ferah tut.Bir sorun görünmüyor benim prolaktinimden başka .. Allah yardım etsin
yaaa maşallah gözün aydın. evet canım ben dostinex kullanıyorum 2 ay oldu. 8 li benımkı.Canim unuttum ilac aliyordunmu sana umit olut belki dun kan verdim hamileymisim 2 ilacla proloktin 60 dan 0 dustu ve hamile kalmisim hemen sok oldum bende. Eger ilac almadin iae almani tasviye ederim eger aldin ise tekrar olcuttur ve yeniden kullan yumurtlamaya kadar dussun icini ferah tut.
Dün duyduk canım çok şükür sat a gore6+3 doktor 6+5 dedi 2 gün önden gidiyor happy mom u indirdim çözmeye çalışıyorum darısı başına canım insallahEvet canim hadi bakalim en gizel duyguyu yasayacaksin kalp atislarini dinleyip hayirlisiyla benide etiketle canim duyduktan sonra bir site var onu indir cok guzel bisey happy mom google playdan hem bebegin gun gun gelisimini soyluyor sana hemde bebek mesaj atior cok tatli seyler birde orda kadinlar konisiyor guzel bir uygulama
Kac ti yüksekligi canim tekrar bir olcuttur istersen 2 hapla dustu benim bu ilacda cok agir yumurtlamadan sonra alindiginda ferk etmezsen dusuk yapiyrmus benimki bitmisti oncesinde cok tesekkur ederim canim benim darisi sana insallah. Ozelden sana bor sey yazcam denersin.yaaa maşallah gözün aydın. evet canım ben dostinex kullanıyorum 2 ay oldu. 8 li benımkı.
bakalım kısmet.. allah büyük..
Bende yaptimSenin hamilelik takvimini yesinler tu tutu maşallah
değerim 32 çıkmıştı. 2 ay önce gittim. ozaman bat 8 di almaya başladım. o ay 30. gün regl oldum/ normalde 27 günde olurum/ birde bu ay oldum işte .28. gün. ilaca devam ediyorum. pazartesi bitiyor. özelden mesajın henüz gelmedi buarada.Kac ti yüksekligi canim tekrar bir olcuttur istersen 2 hapla dustu benim bu ilacda cok agir yumurtlamadan sonra alindiginda ferk etmezsen dusuk yapiyrmus benimki bitmisti oncesinde cok tesekkur ederim canim benim darisi sana insallah. Ozelden sana bor sey yazcam denersin.
Bence seninko dusmustur canim benim ki 60 tan dustu dur yazayimdeğerim 32 çıkmıştı. 2 ay önce gittim. ozaman bat 8 di almaya başladım. o ay 30. gün regl oldum/ normalde 27 günde olurum/ birde bu ay oldum işte .28. gün. ilaca devam ediyorum. pazartesi bitiyor. özelden mesajın henüz gelmedi buarada.
kesin düşmüştür ben aslan pencesi de içiyorum. demek ki olmayacağı vardı olmadı.. buarada ben 4 aydır uğraşmaya başladım. son 2 ay bu ilaçla geçiyor işte.. ne diyim bilmiyorum..Bence seninko dusmustur canim benim ki 60 tan dustu dur yazayim
birlikte bekliyoruz o zamanBen bugün adet oldum önümüzdeki aya kaldım artık
Yesin onu teyzesi minik susam çok bekletti bizi gelince göreceği varBende yaptimteyzesini ornek aldik.
Kan testi verdim bugün öğleden sonra sonucu çıkacak merakla bekliyorum
Desene yalnız değilim :)birlikte bekliyoruz o zaman
Güzel haberlerini bekliyoruz. Çift çizgi görmüş müydün?Kan testi verdim bugün öğleden sonra sonucu çıkacak merakla bekliyorum
Altta ki ikili test dün öğlen ve dün akşamki testlerim, birleştirilmiş olan biri bugün diğeri dün öğlenEki Görüntüle 2127567 Merhaba kızlar test koyulaştıktan ben kadar süre sonra silikleşme başlar, yani pik olup ardından silikleşme mi başlamalı yoksa koyuluk bir iki gün devam mı eder.
Yumurta çatlamayıp kiste dönüşüyordu benim bazen denk geliyordum yine aynı şekilde büyüyüp çatlamamasından korkuyorum, çatlaması için bir şey yapılabilir mi evde?