ayyyyy cok sevindim canim benim evet darisi basima normalde benmkide 6+5 ama bakalim doktor ne dicek cok sevindim balimDün duyduk canım çok şükür sat a gore6+3 doktor 6+5 dedi 2 gün önden gidiyor happy mom u indirdim çözmeye çalışıyorum darısı başına canım insallah
Canim bugunu yarini ve sonraki gunu muhakkak degerlendirEki Görüntüle 2127567 Merhaba kızlar test koyulaştıktan ne kadar süre sonra silikleşme başlar, yani pik olup ardından silikleşme mi başlamalı yoksa koyuluk bir iki gün devam mı eder.
Yumurta çatlamayıp kiste dönüşüyordu benim bazen denk geliyordum yine aynı şekilde büyüyüp çatlamamasından korkuyorum, çatlaması için bir şey yapılabilir mi evde?
Cok sukur canim arayi fazla acmadan oldu beraber basardik dedim bunlar gelince totolarini yeriz diye beklettikleri icin.Yesin onu teyzesi minik susam çok bekletti bizi gelince göreceği var
Canim benim 2 gun koyu aksamina da catliyordu pik yapinca 36 saat icinde catlar siliklesir ama 24 saatte yumurta yasar.Eki Görüntüle 2127567 Merhaba kızlar test koyulaştıktan ne kadar süre sonra silikleşme başlar, yani pik olup ardından silikleşme mi başlamalı yoksa koyuluk bir iki gün devam mı eder.
Yumurta çatlamayıp kiste dönüşüyordu benim bazen denk geliyordum yine aynı şekilde büyüyüp çatlamamasından korkuyorum, çatlaması için bir şey yapılabilir mi evde?
Canim bugunu yarini ve sonraki gunu muhakkak degerlendir
Canim insallah pozitif bir sonuc alirsin suan heycanlisindit baya dun de ben 2 saat hastanede delirdim sonuc cikana kadar dualarim seninle haber et hemen.Kan testi verdim bugün öğleden sonra sonucu çıkacak merakla bekliyorum
Canim okadar sik degerlendirme sperm kalitesi icin dusukluk olur yarin sabahi degerlendir saat 6 da en iyi spermler mevcut olur benim yumurta catladigi an ve 2 gun oncesi ile tuttu kalitesi dusmesin.Okeanos_p sabah değerlendirdik akşam ve yarın sabahı da mı değerlendirmek gerek?
Evet canim cok tesekkur ederim bu ayda sana nasip olur insallah bemce artik testi unut kafani rahatlat ben bu kendimi diziye verdim doktor bile olmaz dedi cok sukur oldu prloktinim dustu hemen sende baska seylerle ilgilen bol bol dua et olucak.
İnşallah bana dua et 3 yıl olacak ikinci çocuk için uğraşıyoruz, Rabbim nasip eder inşallah, Allah sana ve diğer arkadaşlara da hayırla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, ben de troid ve pko var inşallah bu ay engel olmaz hiç biriEvet canim cok tesekkur ederim bu ayda sana nasip olur insallah bemce artik testi unut kafani rahatlat ben bu kendimi diziye verdim doktor bile olmaz dedi cok sukur oldu prloktinim dustu hemen sende baska seylerle ilgilen bol bol dua et olucak.
Zamani gelmisse bebisin de gelir insallah canim ne guzel sende 1 tane daha varmis buda en kisa surede gelir Allah bagislasin bu arada canim.İnşallah bana dua et 3 yıl olacak ikinci çocuk için uğraşıyoruz, Rabbim nasip eder inşallah, Allah sana ve diğer arkadaşlara da hayırla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, ben de troid ve pko var inşallah bu ay engel olmaz hiç biri
Kan testim 14 çıkmıştı canım ama doktor yorum yapmamisti niyeyse bekleyelim dediydi. Şimdi gene bi kan testi yaptirdimGüzel haberlerini bekliyoruz. Çift çizgi görmüş müydün?
Allaha razı olsun canım benim.ay inşallah. pazartesi kan testim 14 çıktı ama doktor bi halt demedi.dedim bugün bi daha yaptirayim varsa vardır yoksa yokturCanim insallah pozitif bir sonuc alirsin suan heycanlisindit baya dun de ben 2 saat hastanede delirdim sonuc cikana kadar dualarim seninle haber et hemen.
Canim benim de 13 cikti ama adetime daha 5 fun vardi doktor normal dedi adetini 5 fun gecsin gel dedi.Allaha razı olsun canım benim.ay inşallah. pazartesi kan testim 14 çıktı ama doktor bi halt demedi.dedim bugün bi daha yaptirayim varsa vardır yoksa yoktur
Amin darısı sizin başınıza inşallahZamani gelmisse bebisin de gelir insallah canim ne guzel sende 1 tane daha varmis buda en kisa surede gelir Allah bagislasin bu arada canim.
Peki sonra arttı mi canım benimde adetimé 5 gün kala 14 çıktı aynı seninki gibi sevinmek istiyorum sevinemiyorum da.Canim benim de 13 cikti ama adetime daha 5 fun vardi doktor normal dedi adetini 5 fun gecsin gel dedi.
Belli olur seninde bebeği ölçüp söylüyorlar söylemezse sorarsın hemen hemen aynıyla bakalım sana ne diyecek:)ayyyyy cok sevindim canim benim evet darisi basima normalde benmkide 6+5 ama bakalim doktor ne dicek cok sevindim balim
Hakettiler artık canlarım benim ya :))Cok sukur canim arayi fazla acmadan oldu beraber basardik dedim bunlar gelince totolarini yeriz diye beklettikleri icin.
Sevin sevin canim benim doktorum tebrik etti beni kan ver demedi haftaya adetin gecsin 5 gun gel keseye bakalim dedi bu aradada hic dusunme bebegi rahat ol dedi iliski yasaklandi folik asit verdi.Peki sonra arttı mi canım benimde adetimé 5 gün kala 14 çıktı aynı seninki gibi sevinmek istiyorum sevinemiyorum da.
Hakettiler artık canlarım benim ya :))