Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar yanlış bilgi sekreter hatası normalde 5,3 değil 0.1 miş kan sonucum durduk yere umutlanıp sevinmişim 2.ci kan testini ist6emek için gittim doktor ama senın zaten negatif 0 çıkmış sonuç dedi yıkıldım. bende kıza güvenip çıktı kagıdını almamıştım bile :KK43:

Bu nasıl bi hata ama yaa :KK43:

yeniden ovülasyon alcam kızlar kaçlı alsam

20 li falan al bence

Kasık ağrım falan nasıl çoğaldı,göğüslerim dolgun inşallah benim de son ayım olur bu ve hamile kalırım, hamilesin duanı esirgeme arkadaşım dua et bize bol bol.

Bu arada herkese hayırlı kandiller dilerim..
Hayırlı kandiller canım. Ederim tabi. 1 hafta sonra kan ver progesteron baktır. Bakalım yumurtanın kalitesi nasılmış.

Haftaya cuma falan mı baktırayım progesterona, çok umutluyum inşallah nasip olur
Bugün kabul edersek perşembe verirsin. Yarın olursa cuma verirsin. Yarın ki ovü testinde belli olur hangisinin daha koyu olduğu.

Adetime son üç gün kaldı ama inanılmaz sivilcelendim hormonal bir şey mi yoksa yediğim çiğ kuruyemişlerden mi oldu bilmiyorum. Betası pozitif olanlar sizde de sivilcelenmede artış olmuş muydu?

Canim diger topikteki cevabini okudum benimde 60 cikti ama 2 tane ilacla dustu hemen benim yumurtlama testlerim aksine acaip koyu cikiyordu 2 gun ust üste belki yumurtlama olmuştur ama kalitesiz olmuştur diye dusunuyorum. Bu ay catlamaz dedi doktor ama cok kasik agrim oldu bende test yaptirdim yarin alcam sonucu.
ben
Canim diger topikteki cevabini okudum benimde 60 cikti ama 2 tane ilacla dustu hemen benim yumurtlama testlerim aksine acaip koyu cikiyordu 2 gun ust üste belki yumurtlama olmuştur ama kalitesiz olmuştur diye dusunuyorum. Bu ay catlamaz dedi doktor ama cok kasik agrim oldu bende test yaptirdim yarin alcam sonucu.
:'( canım ben yine hüsrandayım. öyle yazayım dedim.

24 lü aldım canım 4 te bende var bu ay çok sıkı çalışıcam o bebiş bu göbüşe gelecek arkadaşşş :) :emir_bebek:
Canım 0.1 olunca neden test yapmadılar ki , belki geç döllenme vardır geç yükseliyordur . Benimde pazartesi 0.1 çıktı acaba bat pazartesi üç gün kaldu yükselir mi diyorum

X